kızlar bugün kendimi çok halsiz ve mutsuz hissediyorum :85::85:
bi pazara gidip geleceğim belki açılırım hemde yürüyüş yapmış olurum
bu arada bana son günlerde herkes yeter artık zayıflama yüzün çöküyor diyor moralim bozuluyor
ama ben kendimi mutlu hissedeceğim kiloda olmayı istiyorum
kızlar bugün kendimi çok halsiz ve mutsuz hissediyorum :85::85:
bi pazara gidip geleceğim belki açılırım hemde yürüyüş yapmış olurum
bu arada bana son günlerde herkes yeter artık zayıflama yüzün çöküyor diyor moralim bozuluyor
ama ben kendimi mutlu hissedeceğim kiloda olmayı istiyorum
bana lütfen yardımcı olun hangi diyeti yapacagımı bilmiyorum
evlenmeden önce 65 filandım bir yıldır evliyim 75 kadar çıktım
bir yıldır istek var ama mücadelem devam etmiyor
yaptığım diyetlerden sonra başa döndüm hep
yaptıklarımı paylaşiyım isveç yaptım iki kere verdim aldım
diyetisyene gittim 15 günde 3 küsür kilo verdim devam edemedim aldım
yediklerimi azaltarak 2 kilo kadar verdim aldım
2 günde 5 kilo diyetinde yapan 4 kilo vermiş bende şevke geldim yaptım bir günde 800gr verdim bıraktım
karar veriyorum isteğime ulaşamıyınca bırakıyorum
bana tavsiyelerde bulunun lütfen 5 günde 5 kilo diyeti var bide doktor ayçanın diyeti tavsiye edermisiniz bu işte deneyimleriniz var madem bekliyorum cevaplarınızı
bana lütfen yardımcı olun hangi diyeti yapacagımı bilmiyorum
evlenmeden önce 65 filandım bir yıldır evliyim 75 kadar çıktım
bir yıldır istek var ama mücadelem devam etmiyor
yaptığım diyetlerden sonra başa döndüm hep
yaptıklarımı paylaşiyım isveç yaptım iki kere verdim aldım
diyetisyene gittim 15 günde 3 küsür kilo verdim devam edemedim aldım
yediklerimi azaltarak 2 kilo kadar verdim aldım
2 günde 5 kilo diyetinde yapan 4 kilo vermiş bende şevke geldim yaptım bir günde 800gr verdim bıraktım
karar veriyorum isteğime ulaşamıyınca bırakıyorum
bana tavsiyelerde bulunun lütfen 5 günde 5 kilo diyeti var bide doktor ayçanın diyeti tavsiye edermisiniz bu işte deneyimleriniz var madem bekliyorum cevaplarınızı
ALLAH razı olsun çok sagolasın yorumun için sende baya vermişsim maşallah evlendikten sonra çok dikkat etmeye bak nişanlılık evresinde kilo veriliyo bayacanım şok diyetlerden vazgeçmelisin bence
onlarla ben yağ yakıldığına inanmıyorum
yapabileceğin en güzel şey hamur işlerini, kızartmaları, abur cuburu birden olmasa bile zamanla kısmak
beyaz ekmeği bırakmak
akşam 6 dan sonra yemek yememek
spor yapmak
bol su tüketmek
Allah razı olsun ya memnuniyetimi nasıl arzedeceğimi bilemiyorum inanın çok zor durumdaydım Rabbim sizin elinizle inşallah deva verecek inşallah artık dualarımdasınız
benim en büyük hatam şok diyetleri yapmak sonrasında daha fazla kilo aldım buda benim motivemi düşürdü sabrimi tüketti kısa zamanda sonuç almak herkez ister ama işi kaidesine göre yapmıyınca netice iyi çıkmıyor
bugun arkadaşim artık ben bıktım bir yıldır yazıflamak istediğini duymaktan bence olduğun hali kabul et düşündüm kabul edemiyorum inş yardım elinizle geldi bu sefer olacak
olur ALLAHin izni ile.merak etme,yasin kac?
öğlen 4 dilim ekmek mi yemişsinbugünkü menüm
kahvaltı
2 dilim kızarmış ekmek, domates, salatalık, biber ,kibrit kutusu peynir, 3 zeytin ,çay
öğle
1 kase çorba ,yoğurt ,1 dilim ekmek,3 dilim ekmek
akşam
6 kaşık kabak yemeği ,salata,1dilim ekmek
arada kahve içiyorum bir fincan hep onun dışında 1,5 litre su içtim 40 dakikada yürüyüş yaptım yeşil çay içerim birazdan
Allah cümlemizden razı olsun canımALLAH razı olsun çok sagolasın yorumun için sende baya vermişsim maşallah evlendikten sonra çok dikkat etmeye bak nişanlılık evresinde kilo veriliyo baya
haklısın şok diyet su atıyo ondan sonra iki katı alıyoruz
aburcuburu eşim sayesinde çok aza indi
eşim genelde 8 den önce gelmiyor ah zaten onunla yemem değilmi bu hale geldim sofra hazırlıyorum ah nefsime çogu zaman hakim olamadım bide ısrar ediyor neyse daha dirayetli olcaaam inşallah
canım benim ama biraz düzensiz olmuş yinemenumu yazıyorum da sabah yediklerimi yazmasam daha iyi olacak zaten sinamekiyle halloldu inşallah
öğlen su su
akşam kuru üzüm sütlü nescafe etli sebzeli yemek bir parça ekmek
2 litre su
yarın oruç tutacam şimdiden yesem daha iyi olacak demi
4 dilim ekmek çok fazla canımbugünkü menüm
kahvaltı
2 dilim kızarmış ekmek, domates, salatalık, biber ,kibrit kutusu peynir, 3 zeytin ,çay
öğle
1 kase çorba ,yoğurt ,1 dilim ekmek,3 dilim ekmek
akşam
6 kaşık kabak yemeği ,salata,1dilim ekmek
arada kahve içiyorum bir fincan hep onun dışında 1,5 litre su içtim 40 dakikada yürüyüş yaptım yeşil çay içerim birazdan
slm kızlar napıyosunuz bakalım
benim menüm
sabah domates peynir 2 dilim sucuk ekmek
öğle dışardaydık simit ve peynir yedim
akşam bir küçük patlıcan karnıyarık ayran
önce temizlik sonra alışveriş baya bi yürüdüm
spor sayılır dimiDD
su 2 lt geçti
2 form çayı içtim
çooooook öpüyorum güzeller