- 1 Nisan 2012
- 722
- 467
topik epeyce sessiz kızlar
ben bugünki menümü yazayım
sabah:1 dilim kepek ekmeği, davada yumurda bir damla yağla yapılmış,4 zeytin,1 kk peynir
ara:elma
akşam:1 kase çorba, 1 dilim kepek ekmeği,4 kaşık makarna
1 lt su uyuyana kadar 2ye çıkarırım ve br bitki çayıyla günü bitirme niyetindeyim
spor yine yoküm gün temizilik yaptım o sayılırmı
sabah geç kalktım o yüzden bugünki öğünüm 2ye düştü
canım sabah yumurta ve peyniri birlikte tüketmetopik epeyce sessiz kızlar
sabah:1 dilim kepek ekmeği, davada yumurda bir damla yağla yapılmış,4 zeytin,1 kk peynir
1 lt su uyuyana kadar 2ye çıkarırım ve br bitki çayıyla günü bitirme niyetindeyim
öğleye bir sebze yemeği de eklesen olurdu canımselam kızlar , menümü yazayım
kahvaltı
1 ince dilim ekmek ,domates, salatalık ,biber ,1 yumurta
ara ; sütsüz tek şekerli kahve
öğlen
1 kase çorba ,az yağlı salata, 1 dilim ekmek
ara ;küçük bir salkım üzüm
akşam
6 yemek kaşığı taze fasulye ,2 kaşık yoğurt ,1 dilim ekmek
2,5 litre su içtim tüm gün temizlik yaptım spor yapmaya halim kalmadı. bir fincan yeşilçay içerim birazdan .
süper miden baya küçülmüş olmalı çok ölçülü yemişsin maşallah diyeyim :)benim menümde de
sahur
bir kase çorba
5tane sarma
yoğurt
2 kuru kayısı
iftar
yarım kase çorba
3 tane ızgara köfte çok küçük bi parçada ızgara tavuk
salata
2 incecik dilim pide
suyumu 2 litreye tamamlayacağım inşallah
4-5 tane kestane yedim
20 dakikada yürüyüşüm var
süper miden baya küçülmüş olmalı çok ölçülü yemişsin maşallah diyeyim :)
hedefine çok yaklaşmıssın zaten bayramdan sonra sporu da artırırsın tamamdırevet canım hele de oruçlu olunca insan hiç bir şey yiyemiyor
bi de tam manasıyla spora başladım mı daha iyi olacak
hedefine çok yaklaşmıssın zaten bayramdan sonra sporu da artırırsın tamamdırbaya kilo vermişsin ne kadar zamanda verdin bu kilonu
canım ben geçen yıl martta başlamıştım sonra ramazanda bıraktım bayram girdi memlekete gittim bu aralarda koyverdim biraz
son zamanlarda yine dikkat ediyorum ama
evet canım hele de oruçlu olunca insan hiç bir şey yiyemiyor
bi de tam manasıyla spora başladım mı daha iyi olacak
canım sabahı meyveyle geçiştirmişin ama öğlen 2kase çorba çok olmuşkızlar biraz geç kalsamda menumu yazıyorum
sabah biraz üzüm ve portakal
öğle iki kase çorba yarım kete
ara bir avuç çerez
akşam biraz yoğurt ve bir bardak sütlü nescafe
misafirlikte tavuk gögsü
eve bir tepsi börekle gelince tatına bakmalık börek yedim
gün içinde forum çay beşi biryede 9lu çay içtim
2 litre su içtim
45 dk yürüyüş 10 dk bisiklet
benim boyum 1.67 canımhmyali bu arada boyun kaç
ben oruçlu olunca bi şey yiyemiyorum tıkanıyorum resmensiz beni orucumu açarken göreceksiniz iştahım çok oluyor ve kiloda alıyorum
türkanın eşi evdedir büyük ihtimal o yüzden giremiyordur canımgünüğümüzün sahibi türkan ablamız nerelerde şimdi
canım kuralları muhakkak okumuşundur uyarım diyorsan sanmıyorum ki kimse bize katılmanı istemesin :)
öncelikle Allah kabul etsin ama oruçlu olduğun zamanlarda da iftar sahur şeklinde menünü yazarsın canım maksat burdan uzak kalmaman
istedikten sonra tabi ki verilir ama her zaman dediğim gibi yeter ki istikrar olsun
evet türkan gerçekten ilgiyle takip etmeye çalışır herkesi
tek diyet konusunda değil zamanla görürsünüz her sıkıntınıza yardımcı olmaya çalışır
Sağ olsun var olsun Türkancığımı seviyoruz
aramiza hos geldin canimm....sevgiler karsiliklidir.ne kadar verirsen en az o kadar alirsin..ben yüzüm kızara kızara Allahı izniyle gitmemek üzere geldim gerçekten ilginize hayran kaldım foruma ilk katıldığım zamanlardan beri bu samimiyete hasret kalmıştım yetimler gibi forumda gezinip dur baba dur artık anlaşilan hasret bitti çok sağolun
anlamadim cnm,70mi 75mi?arkadaşlar ya bana kızabilirsiniz iki gün boyunca nete giremedim sebebinden biri kotam dolduğu için birde oruç tuttuğum için unutmuşum günlüğü buğün itibariyle oruç değilim akşama menumu yazarım beni affettiniz demi sağolun kendimi tanıtıyım boyum 163 bir yıldan fazladır evliyim hayat akışım çok monotonlaşınca kiloları aldım tam bilmiyorum ama 10 kilo kadar aldım 75 leri gördüm diyetlerle filan 67 250 kadar düştüm ve tekrar aldım ama azimli biriyim kafama birşeyi koyuyum Allahın izniyle onu yaparım hedefim 60 olmak ifatrda dün çok kaçırdım kete tavuk çorba bal peynir bide akşam eşimle künefede vedim bu sabah itibariyle 70 5 hedefim 60
buyur canim.aramiza hosgeldin.selamlar bende bu topiğe katılmak istiyorum kilom 57 ve yılbaşına kadar 50 olmak istiyorum hergün menümü paylasabilirm günde 30 dk yürüyüş yapabiliyorum okudugum için daha fazlasını yapamıyorum ne diyorsunuz ?
canim menun dengeli degil,biraz daha dikkatli ol.kızlar merhaba dün akşam bildirim yapamadım iş çıkışı arkadaşlarla yemeğe ordan alışvereşe derken eve geldim dinlenmek için uzanmıştımki uyuya kalmışımözür dileyerek geçte olsa şimdi dünki menümü yazıyorum
sabah:1 dilim ekmek,1 k.k peynir, bir dilim salam
öğle:1 tabak havuç rendesi yağsız tuzsuz,1 haşlama tavuk baget
akşam: saat 5 gibi yemeğe çıktık ben sanırım biraz abarttım 3 tane ızgara köfte, 2 tane ufak tavuk kanat ızgara, bir dilim ekmek, 1 bardak ayran 1 dilim ekmek(herkesin tabağı dolu doluydu gittiğimiz yerde ocakbaşı tarzı biyer nasıl zor tuttum kendimi
malesef arada birşey yemedim akşmda uyuduğumdan bitki çayı yok.. 2 lt su var
bugün dünü telafi etçem
bide alışverişe çıktım hiç bir giydiğim yakışmayınca dahada hırslandım durmak yok yola devam
cumartesi misafirim vardi.dun de annemlerdeydim cnm,kızlar Türkan pek girmiyor bu ara
hayırdır ya inşallah iyidir
canim ozlemim benim,sana kizarmiyim hic,azdan coktan taniyorum seni ve emindim ki islerden zaman bulamiyorsun.ALLAH yardimcin olsun.kapim sana her zaman acik,sonuna kadar hem de.....ben geldim demeye utanıyorum ama geldim işteişe girdiğimden beri netin başına geçmeye bile fırsatım olmadı neredeyse yaşayan ölü oldum, işim gücüm kadınlar kavgaları hastalıkları boşanmaları barışmaları biraz abartı geliyodur belki ama böyle iş değiştirme kararı aldım eğer herşey yolunda giderse 1 ay içinde iş değiştirip rahata ericem en azından akşam 4:30tan sonrası ve hafta sonlarım benim olacak, özellikle türkanım eminim sen bana çok kızdın haklısın da ama sizi unutmadığımı görün hepinizi seviyorum bol bol incelin inşallah canlarım
lutfen sporunu aksatma.hem oglenini de goremedim.olmamis uzgunum,.topik epeyce sessiz kızlar
harika,sporla tamamlasaydin muhtesen olurdu,cok begendim.tebrikler.selam kızlar , menümü yazayım
kahvaltı
1 ince dilim ekmek ,domates, salatalık ,biber ,1 yumurta
ara ; sütsüz tek şekerli kahve
öğlen
1 kase çorba ,az yağlı salata, 1 dilim ekmek
ara ;küçük bir salkım üzüm
akşam
6 yemek kaşığı taze fasulye ,2 kaşık yoğurt ,1 dilim ekmek
2,5 litre su içtim tüm gün temizlik yaptım spor yapmaya halim kalmadı. bir fincan yeşilçay içerim birazdan .
olagaaaaaaaaaaaaanustu,harikasin.MASAALLAH.benim menümde de
sahur
bir kase çorba
5tane sarma
yoğurt
2 kuru kayısı
iftar
yarım kase çorba
3 tane ızgara köfte çok küçük bi parçada ızgara tavuk
salata
2 incecik dilim pide
suyumu 2 litreye tamamlayacağım inşallah
4-5 tane kestane yedim
20 dakikada yürüyüşüm var
SU,SPOR IYI DE,MENUN PEK DIYET DEGIL,ATISDIRMALIK GIBI..kızlar biraz geç kalsamda menumu yazıyorum
sabah biraz üzüm ve portakal
öğle iki kase çorba yarım kete
ara bir avuç çerez
akşam biraz yoğurt ve bir bardak sütlü nescafe
misafirlikte tavuk gögsü
eve bir tepsi börekle gelince tatına bakmalık börek yedim
gün içinde forum çay beşi biryede 9lu çay içtim
2 litre su içtim
45 dk yürüyüş 10 dk bisiklet
ESTAGFURILLAH CANIM.GELDIM.günüğümüzün sahibi türkan ablamız nerelerde şimdi
işlerim düzene girsin ya da iş değiştireyim kabul ederseniz dönücem çok çok kilo aldım verdiklerimi de aldım, spor niyetine latin dansları kursuna da katılıcamcumacanim ozlemim benim,sana kizarmiyim hic,azdan coktan taniyorum seni ve emindim ki islerden zaman bulamiyorsun.ALLAH yardimcin olsun.kapim sana her zaman acik,sonuna kadar hem de.....
SAKIN !!!!OLUMSUZ TEK BIR CUMLE DUYMAK ISTEMIYORUM,HER SEY GUZEL VE DAHA DA GUZEL OLUCAK INSAALLAHkızlar merhaba malesef regl oldum.. aceba diyet etkilemiş olabilirmi düzenimi? çünkü normal tarihimden 7 gün önce oldum... gerçi canımı sıkan şeylerde oldu dün oda etkilemiş olabiliro yüzden karnım şiş canımı sıktı sanırım bu hafta pek kg veremicem:26:
HAYIRLI BAYRAMLAR BITANEMMM..GUZEL GUZEL DINLEN,OPUYORUM,AMAAA DONUSTE SIKARIM BOGAZINI,SEN COK SALDIN BU ARALAR.Günaydınn herkese
Kızlar menüleri okudum cok istikrarlı herkes
Bedn kendimi daha sokamadım forma
Günlkük 1 sa yürüyüş yapıyorum ama menülere dikkat etmiyorum
Nedense hep tatlı çekiyor canım
Evlilik yaradı bana
Yarın konyaya gidiyoruz
Orda net yok kayınvalidemde giremeyeceğim
Şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun
Haftaya salı sizlerleyim canlar
Döndükten sonra leslie ve jilliana başlayacağım
Hayırlısı ile inşallah
zaten çok diyetten anlamıyorum sizden öğrenicem artık bu hamur işinden çikolatadan vazgeçtiğim gibi vazgeçsem yada azaltsam çok iyi olacaktürkanın eşi evdedir büyük ihtimal o yüzden giremiyordur canım
sana kapim her zaman acik canim,bikere onu bil,islerini duzene sok,gel,ama katildim dedigin andan ciddi bir rejime giriceksin ona gore,doktora gitdinmi son zamanlar,her sey yolundami?işlerim düzene girsin ya da iş değiştireyim kabul ederseniz dönücem çok çok kilo aldım verdiklerimi de aldım, spor niyetine latin dansları kursuna da katılıcamherşey güzel olacak inşallah