Türkan İle Kilo Verme Günlüğü

sabah ve akşam çok iyi öğlen olmamış ama yarın daha çok dikkat edersin olur:)

arada kaçamak olur öyle yarın daha çok dikkat edersin hem akşam da sadece meyve yemişssin :)

benim menüm
kahvaltı
1 dilim kepek ekmek,domates,salatalık,peynir
öğle
1 poğaça(orta büyüklükte ),şekersiz çay
akşam
6 kaşık bezelye yemeği,yoğurt,turşu,1 dilim kepek ekmek
2 litre su,spor yapamadım tüm gün dışarda olduğum için,yarın acısını çıkarırım :)

arada kaçamak olur öyle yarın daha çok dikkat edersin hem akşam da sadece meyve yemişssin :)

evet canım oluyor malesef dayanamadım yarın daha dikkatli olacam inşallah.
birde nescafe hastalığım var çok içmiyorum gerçi 2 fincan günde ama yavaş yavaş onuda bırakıcam inşallah.

evet canım oluyor malesef dayanamadım yarın daha dikkatli olacam inşallah.
birde nescafe hastalığım var çok içmiyorum gerçi 2 fincan günde ama yavaş yavaş onuda bırakıcam inşallah.

bende bağımlısıyım sütsüz ve tek şekerli içiyorum,günde bir fincandan fazla içmemeye çalışıyorum sen nasıl içiyosun bilmiyorum ama kremalı içiyosan azaltmalısın mutlaka daha fazla bağımlı olmayalım hem :)

Maşşallah cnm gayet güzel :)

gerçekten makarna olmasa iyiymiş olsun bugün telafi edersin:)

tantuniii mmmmmm suçlama kendini spor yapmışsın ya erimiştir zaten

5 poğaça mı çok olmuş cnm ama yaaaa

gayet güzel

kızlarrr günaydınnn
biraz geç oldu ama dünkü menüm
sabah yarım simit peynir maydonoz domates şekersiz çay
öğle 1 kepçe domates çorbası 3 k tavuk sote 2 k erişte
yarım kase supangle vallahi dayanamadım ama kase küçücüktü
akşam yoğurtlu patates azıcıkta makarna :26:
tamam susuyorum
çok kötü ama toplanamıyorum bir türlü ya

gayet güzel gidiyosun bence dün biraz karışık olmuş tamam ama çok abartmamışsın bugün çok dikkat edersin

işin kötüsü sade içemiyorum ama elimden geldiğince çok az kremasını koyuyorum tek şekerli oda. 1 fincana düşürdüm artık oda olsun napim.

5 poğaça mı çok olmuş cnm ama yaaaa

evet cidden çok oldu ya ama poğaca derken normal poğaça değildi ceviz kadar bir de değişik yapılmıştı mısırunlu gibiydi çok açtım yorulmuştum fazla kaçtı
bugün daha düzenliyim elh evde olunca

slm kızlar menümü yazıp kaçıyorum
sabah 1 poğaça domates 5 zeytin şekersiz çay
öğle 1 kepçe mercimek çorbası 3-4 k türlü bir kase yoğurt 2 çatal makarna
akşam 2-3 dolma ayran olur sanırım
çoook öpüldünüz

bugünkü menüm:

sabah:
5 cherry domates
Marul
3 zeytin
bir dilim diyet kepekli etimek

Öğle:
yağsız tavada tavuk
bir kase ev yoğurdu
Bir dilim diyet etimek

ara öğün :
mate çayı
2 hurma

muhtemelen akşam: ev makarnası bol yoğurtlu , 2 nugget (fırında)
yatmadan 2 saat evvel de ya süt ya da meyve azcık

su aklıma geldikçe, bir soda
spor: leslie 1mil vakit azdı maalesef

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler artık inş bende menu paylaşimi yaapacam türkan hümeyra sizde menu paylaşimi baya olmuş paylaşmaayalı sizde gelin yeni arkadaşlarla beraber kuvvettten istifade bizleerde menulerimizi düzeltelimm
sabah bağirsakları çalıştırmak için bir incir kayısı küçük armut çerez bir parça ballı ekmek
öglen misafirlikteydim malesef yarım kete br kase patates salatası bir kurabiye ve kek
akşam yarım çeezerye ve eti puf yarım elma bir kaç tane incir kayısı fındık suyu çok içtim 20 dk da inş bisiklete binerim beni taşlayabilirsiiniz

Son düzenleme:

Pek diyet olmamış mı sanki

Benim de motivasyon gidecek gibi ama burası çok aktif gibiydi ben geldim yeller esiyor herkes moralman çökmüş sanki. haydi kızlarrrrrrrrrrr birbirimizi destekliyelim

çok iyi,sporda hiç olmamasından iyidir değil mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…