- 1 Nisan 2012
- 722
- 467
kahvaltıda 4 dilim kemek yemediysen süper:) yanlışlık olmuştur diye düşünüyorumiyi akşamlar kızlar :) bugünüm gayet güzel geçti hemen menümü paylaşayım :)))
sabah
2 dilim ekmek
biraz lor peyniri
domates salatalık
2 dilim ekmek
öğle
1 kase nesfit + 1 bardak yarım yağlı süt ( sabah geç kahvaltı yaptığım için yedim )
ara
1 portakal
akşam
1 kase çorba
yarım kase yoğurt ve salata
3 kaşık sebzeli pilav
2 litre su yarım saatte egzersiz yaptım. birazdan yarım saat daha yapıyam inşallah
kahvaltıda 4 dilim kemek yemediysen süper:) yanlışlık olmuştur diye düşünüyorum
hoşbulduk tatlım ben de sizleri çokk özledim canım:))günaydın kızlar nasılsınız bakalım
söz verdiğim gibi bu hafta süper olacağım
yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum sefalar getirdiniz
bu arada fehiyem de dönmüş canım benim hoşgeldin özledik seni ya
çoook öpüyorum güzeller
kız ne doktoru vallahı hıçç vaktim yok hele çocuklar okula basladı kı sormakiz,sen daha doktora gitmedinmi???menun her zamanki gibi guzel ama doktora git mutlaka
cesaretin ve durustluyun icin tebrik ve tesekkur ederim.zaten ben seni cok seviyordum.
gunaydin canimmm.INSAALLAH zamanla istedigin kiloya kavusacaksin,ama aceleye getirme.yavaas yavas
ayy ne güzel vaktin var spor yapıyosun çok imrendim sana yaaslm kızlar nasılsınız bakalım
gelelim menüme
sabah yarım simit şekersiz çay biraz peynir domates
öğle 3 k patates yemeği 2-3 k pilav bir kase yoğurt
akşam 1 dilim ekmek 3-4 k menemen ayran olacak
1,5 lt su 1 form çayı şimdilik
spor olarak 15 dk leslie 15 dk ender sraç yapıcam inşallah çoook öpüldünüz güzeller
çok az olmamış mı ya :)öğle yok akşam sadece salata yoğundum demişsin gerçi ama biraz daha dengeli olabilir
menumu paylasayım hemen
sabah:1 bardak ballı lımonlu su,2 kepek ekmeği,5 zeytin,4 kuçuk dilim kasar peyniri,2 sekersiz cay
ara:1 armut
öğle:2 dilim kepek ekmeği,kk peynir,1 sekersiz cay
ara:2 kuru incir,küçük avuç fındık
akşam:4 yk etli yemek ,4 yk bulgur pilavı
menüm
kahvaltı
1 dilim kepek ekmeği,domates,salatalık,peynir
öğle
bir dilim patasli börek
akşam
1 kase çorba,salata,yoğurt,biraz biber kavurması ,1 dilim kepek ekmeği
2 litre su,leslie sansonle 1 mil yürüdüm
çok iyi anlıyorum seni ,bende öyleyim dışarda ne bulursam onu yemek zorunda kalıyorum sağlıksız sağlıksızEvet baya dengesiz oldu ben de farkındayım ama yoğun bir gündü hiç açlık hissetmedim bir şey yeme imkanım da olmadı zaten
Bundan sonra daha düzenli olmak istiyorum ama benim koşturmacam çok pek evde durmayınca
Maşallah çok dengeli düzenli bir gün olmuş. Spor var mı ?
selam kızlarrrrr.. ben geldim nasılsınızz??
cuma günü araziydim kabul kilo bildirimi yapmadım çünkü korkuyorum fazla çıkmaya almadım o yüzden baskül + paramıda yedimm:)
neyse bu cuma anlaşıcazzz
menümü paylaşıyım bu arada yeşil elma diyetime geri döndüm kendimi incelmiş gibi hissediyorum 1 günde
neyseee sabah: canım hiç istemedi ama işte olduğum için 1 kase ezogelin çorbası içtim ekmeksiz
öğlen 2 yada 3 yemek kaşığı pilav yanında 4 kaşık kuru fasülye 5te olabilirekmek yokk!
akşamda elma yemeyi düşünüyorum şimdiden belirtiyimsuyumuda akşam içerim canım su içmek istemiyo hoş 4 bardak su içtim ama olsun.. şuandada maden suyumu içiyorum. ee nasılım ? bu arada spor yapmıyorum çünkü sürekli hareket halindeyim 2 kat merdiven inip çıkıyorum gün boyunca bazen 3 katta oluyo. eve giderkende 15 20 dk yürüyorum e yeter buda dimi
çok konuştum öptüm sizi çok çokkk
iyi akşamlar kızlar :) bugünüm gayet güzel geçti hemen menümü paylaşayım :)))
sabah
2 dilim ekmek
biraz lor peyniri
domates salatalık
2 dilim ekmek
öğle
1 kase nesfit + 1 bardak yarım yağlı süt ( sabah geç kahvaltı yaptığım için yedim )
ara
1 portakal
akşam
1 kase çorba
yarım kase yoğurt ve salata
3 kaşık sebzeli pilav
2 litre su yarım saatte egzersiz yaptım. birazdan yarım saat daha yapıyam inşallah
Bugün çok yoğundum sabah misafirlikte idim kahvaltıda ama kendimi tuttum
Dengesiz bir gün oldu ama yoğundum offff
Sabah
Biber peynir tanbugday ekmeği
Öğlen yok
Ara
Sekersiz çay ve karşındakini kıramayıp minnak bir biskuvi:18:
Esimi bekliyorum birazdan akşam yemeği olarak
Marul kuzukulağı salatası yiyeceğim ekmek yemeği düşünmüyorum
Eşimin patates kavurmasından çatal ucuyla nefis körleyeceğim
Su aklıma geldikçe içtim elh.
Spor yok çok yorgunum ama yarın acısını çıkaracağım inş
menumu paylasayım hemen
sabah:1 bardak ballı lımonlu su,2 kepek ekmeği,5 zeytin,4 kuçuk dilim kasar peyniri,2 sekersiz cay
ara:1 armut
öğle:2 dilim kepek ekmeği,kk peynir,1 sekersiz cay
ara:2 kuru incir,küçük avuç fındık
akşam:4 yk etli yemek ,4 yk bulgur pilavı
menüm
kahvaltı
1 dilim kepek ekmeği,domates,salatalık,peynir
öğle
bir dilim patasli börek
akşam
1 kase çorba,salata,yoğurt,biraz biber kavurması ,1 dilim kepek ekmeği
2 litre su,leslie sansonle 1 mil yürüdüm
Fehiye;
baya istikrarlı giidyorsun yine
bende eski motivasyonum yok gibi
ama az yiyerek veriyorsun sonra hemen alıyorsun unutma derim
yok canım ya çocuklar benım bu sene okula basladılar ben de öğretmenım ınan vakıt yok ben bıle kendıme vakıt ayıramıyorum ağdam gelmış artık bugün ınsallah kuaföre gideceğim gecen haftadan beri ha gıdeyım ha bugün gıdeyım bır turlu vaktım olmadı artık insallah bugün gıdeceğim önceden ben evde yapardım şimdi yoruluyorum gün içinde kuaföre gitmek daha pratık geliyo inan:)
herkese hayırlı akşamlar :)
bugünkü menümü hiç yazmak içimden gelmiyor (kovarsınız beni heralde ) :18: :18: yinede yazayım
sabah: 1 tane simit yedim şekersiz çay ve biraz peynirle
ara : yok
öğle : tantuni ve ayran ( eşim yiyince dayanamadım tantuniye hayır diyemiyorum malesef)
akşam : sadece 1 portakal 1 mandalina yedim
2 litre su ve ender saracın 10 hareketi var sabah akşam onu yaptım.