Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kahvalti:
1dilim ekmek
kk kadar peynir
2tane ceviz
cay
ogle:
1dilim ekmek,biraz peynir ve yesillik.azzzcik pastacikk
aksam:
2kasik patates puresi'
1d.ekmek
1/4 naneli omlet
su;1.5l.aksam da jillian yapicam INSALLAH.LEVEL 1/1
supersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn.haaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiikaaaaaaaaaaasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.MASAALLAH.kahvaltı
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
2 tane zeytin
2 bardak şekersiz çay
öğlen
4 kaşık nohut yemeği
mor lahana ve havuç salata
1 dilim ekmek
akşam
4 tane ızgara köfte
bol yeşillikli salata
1 dilim ekmek
-->2 litre su
-->30 dakika yürüyüş + 20 mekik
-->1 kupa yeşil çay
bugün biraz protein ağırlıklı beslenmişim ama neyse
BEN YAPMISTIM IVITafiyet olsun canım benim
sen mi yaptın pastacıkları
süpersin valla,başka bişey diyemiyorumkahvaltı
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
2 tane zeytin
2 bardak şekersiz çay
öğlen
4 kaşık nohut yemeği
mor lahana ve havuç salata
1 dilim ekmek
akşam
4 tane ızgara köfte
bol yeşillikli salata
1 dilim ekmek
-->2 litre su
-->30 dakika yürüyüş + 20 mekik
-->1 kupa yeşil çay
bugün biraz protein ağırlıklı beslenmişim ama neyse
pastayı çok yememişsindir herhalde onun dışında çok güzel :)kahvalti:
1dilim ekmek
kk kadar peynir
2tane ceviz
cay
ogle:
1dilim ekmek,biraz peynir ve yesillik.azzzcik pastacikk
aksam:
2kasik patates puresi'
1d.ekmek
1/4 naneli omlet
su;1.5l.aksam da jillian yapicam INSALLAH.LEVEL 1/1
çok geçmiş olsun Allah şifa versin menun bence çok güzelslm kızlar bapıyosunuz bakalım
ben baya hastayım farenjit boğazım çok kötü ağrıyo ya
bugünkü ilk menü benden
sabah 1 dilim ekmek şekersiz çay domates salatalık 4 tane zeytin
ara 2 mandalin
öğle 1 kase tavuksuyu çorbası 3 k kuru fasülye bir kase yoğurt
akşam balık ve çorba salata
çok su içtim valla bilmiyorum
ıhlamur ve adaçayı içtim
öptüm güzeller
menun çok çok iyi açıkça söylemesi gerekirse dünki menumu yazmaktan korktumkahvaltım
bir kase müsli yedim sütle birlikte
öğlen
küçük bir sandviç yedim domatesli peynirli
akşam
biraz et,salata,yoğurt
1,5 litre su içtim bugün spor yapmadım ama çok fazla yürüdüm,yeşil çay içerim bi fincan şimdi
menun çok çok iyi açıkça söylemesi gerekirse dünki menumu yazmaktan korktumkahvaltım
öğlen
akşam
biraz et,salata,yoğurt
1,5 litre su içtim bugün spor yapmadım ama çok fazla yürüdüm,yeşil çay içerim bi fincan şimdi
ES SABUR,ER RESID,YA ALLAH
Merhabalar,Turkan88in diyet gunluguyle baslamis,7 kilo vermis,hedefine ulasmiiiis,tabi ramazanda salmis ,2 kilo almis ve tadi damaginda kalmis biri olarak yeni bir topik acayim,bana katilmak isteyen arkadaslarla birlikte saglikli beslenerek,spor yaparak ve saglikli caylar icerek,bol bolsu tuketerek zayiflayalim diyorum,ne dersiniz.eger ki,kesin kararliysaniz,BUGUN VARIM DIYIP YARIN ORTALARDA GORUNMEYENI COK GORDUM ESKI TOPIKDEN COOOK KIZIYORUM,bana katilin,
YA ALLAH.liste yapalim,bu cuma baslayalim.
70kilo alti olursaniz ne ala ama her kes kabul/
HADI KATILIN AMA.YOKSA HEPINIZ MARTTAMI BASLAMAYI DUSUNUYORSUNUZ.FAZLANIZ 5 KILOYSA BILE SIKILASMAYA ZAMANINIZ YETMEZ.ZAYIFLAMAK UZUN BIR SUREC TALEP EDER UNUTMAYIN.HEM KALICI OLMASI,HEM DE SIKILASMANIZ ICIN!!!!bayram da bitti ,ne bekliyorsunuz??pisman olmazsiniz soyliyiiiiiiimmmmm.......
1.Turkan (hedef 66) -63 kq(19.10)
2.humeyra (hedef 54) -57.5 kq(19.10)
3.nurgul (hedef 53) -58.1 kq(19.10)
4.yagmur
5.masatakvimi (hedef 58) -68.6 kq(19.10)
6.dagyolu
7.forestgump
8.fehiye
9.talya (hedef 60) -69.3 kq(19.10)
KURALLAR!!!
1.her kes her gunun sonunda(saat 19-22)arasi menulerini paylasmalidir.gun icinde ugramaniza hic gerek yok sadece gun sonunda 15-20 dakikanizi ayirarak menunuzu paylasin(ogunleriniz,ictiginiz su,zayiflamak icin ictiginiz caylar,sporunuz) ve de diger arkadaslarin menulerini yorumlayin.
2.10 gun kadar gelip gitmeyen kim olursa olsun eski arkadaslar veya yeniler listeden cikarilacaktir,gecerli bir sebebi yoksa
3.hafta sonlari cogu arkadas gelmiyor,ortalarda gorunmuyor.lutfen disiplinli olun.
4.topikde sohpette asiriya gidilmeyecek,esas amactan uzaklasilmiyacak.zira sohpetin sonu yok.digerini bir derdim var'a donusturmustuk resmeneger boyle olursa her kesin cevaplayacagi mesaj sayisi da az olur ve kimse icin yuk gibi gorunmez gun sonu.
5.spor yapmayan sadece diyet yapacak olani kabul etmiyorum/mutlaka ve mutlaka spor olucak,isterseniz yuruyus yapin isterseniz kardio,osterseniz pilates.,ama mutlaka spor adina gunluk 30 dk_1saat arasi birseyler yapmalisiniz.
6.diyet suresince dilinize kola,mesrubat,fast food surmeyin,tatlida,cikolatada,borekte,pogacada,yaglida,tuzluda asiriya gitmeyin.sadece tadimlik o da haftada 1 kez.zaten diyet yaparken insanin icinden gelmiyor boyle seyler,
7.kilo bildirimi her cuma sabahi yapilacak
8.son ve esas kural...inanc.zayiflayacaginizdan zerre karad kusku etmezseniz ZAYIFLARSINIZ,.INANIN SADECE INANIN.soyle dusunun bir yemek icin saatlerce ugrasa bilirsiniz,bildiginiz tum lezzetlerden ilave edebilirsiniz,en guzel malzemelerden yaparsiniz ama eger ki tuz koymadiysaniz istediginiz lezzeti elde edemezsiniz.iste inanmak da hayatta her seyin tuzu biber,anahtaridir.ONCE ALLAHa,sonra ALLAHin izni ile istediginiz her seyi basarabileceginize.ben yapamiyorum,olmuyor,bak bu hafta yine kilo veremedim gibi cumlelerinizi rafa kaldirin,olumsuz tek bir laf duymak istemiyorum,olumlu olun,hep mutlu olun,unutmayin ki +enerji - enerjiden 100 kat daha gucludur.
her kese basarilar dilerim...
gayet iyi canım benimkahvaltım
öğlen
akşam
biraz et,salata,yoğurt
canım benim çok geçmiş olsun Allah şifa versinslm kızlar bapıyosunuz bakalım
ben baya hastayım farenjit boğazım çok kötü ağrıyo ya
bugünkü ilk menü benden
sabah 1 dilim ekmek şekersiz çay domates salatalık 4 tane zeytin
ara 2 mandali
öğle 1 kase tavuksuyu çorbası 3 k kuru fasülye bir kase yoğurt
akşam balık ve çorba salata
çok su içtim valla bilmiyorum
ıhlamur ve adaçayı içtim
öptüm güzeller
selam kızlarr :) geri döndüm artıkk.. bayramda çokta fazla aşırıya kaçmadan kaçamaklar yaptım
neyse dünki menümü yazıyım bari
sabah: çok canım çekti dayanamadım kıymalı börek alıp yedim
yanında 1 bardak tek şekerli çay
öğlen: 2-3 kaşık patlican oturtması + 3 kaşık plav.
akşamda çok az et yedim ve 5 bardak su içtim.. hala geri dönemiyorm eski düzenime.. pazartesi elma diyetine başlıycam bakalım neler olcakk
her kese merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sabah 9dan beri elektrikler kesikti daha şimdi geldi sıkıntıdan patladım tüm gün
kimseciklerde uğramamış bugün:44: