Geceses Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Kasım 2019 880 1.114 113 44 12 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Senbirsen #61 TeslaninOsilatoru .!.: Tecrübe ettiğim bildiğim bir şey varsa o da çocuktan korkanların çocugu oluyor yana yakıla çocuk isteyenlerin de olmuyor murpy kanunu bildiğin Genişletmek için tıkla... Aynen oyle aslinda her sey kafada bitiyor.ben cok istedigim zaman olmamisti, ne zaman ki gun takibini biraktim amann nolursa olsun dedim o zaman oldu.stres cok onemli bir faktor.
TeslaninOsilatoru .!.: Tecrübe ettiğim bildiğim bir şey varsa o da çocuktan korkanların çocugu oluyor yana yakıla çocuk isteyenlerin de olmuyor murpy kanunu bildiğin Genişletmek için tıkla... Aynen oyle aslinda her sey kafada bitiyor.ben cok istedigim zaman olmamisti, ne zaman ki gun takibini biraktim amann nolursa olsun dedim o zaman oldu.stres cok onemli bir faktor.
X xDerinMavix Nirvana Pro Üye 5 Mayıs 2013 33.831 41.255 798 12 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Senbirsen #62 Bi oglum var. Ilk dogumda baglatmadigima pismanim. Baska cocuk istemediginize eminseniz baglatin. En rahat korunma sekli.
Bi oglum var. Ilk dogumda baglatmadigima pismanim. Baska cocuk istemediginize eminseniz baglatin. En rahat korunma sekli.
E Elifim0713 Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2020 183 100 28 39 5 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Senbirsen #63 Bağlattınız mı acaba bir sıkıntı sorun yaşadınız mı konu uzerinden baya gecti merak ettim ben de düşünüyorum doğum esnasında baglatmayı da
Bağlattınız mı acaba bir sıkıntı sorun yaşadınız mı konu uzerinden baya gecti merak ettim ben de düşünüyorum doğum esnasında baglatmayı da
M Mrsduygusl Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2017 1.347 1.878 83 5 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Senbirsen #64 Bizde baglatmayi düşünüyorduk 3. bir cocuk istemiyoruz.25 yasindayim haftaya doğumum var doktorumuz hic yanaşmadı yaşımdan ötürü ve 2. doğumum oldugundan baglamak istemedi olabilecekleri anlattı baska yollar varken geri donusu olmayan yola girmeyin pisman olursunuz filan dedi esimle bizde vazgeçtik spiral taktirmayi dusunuyoruz.
Bizde baglatmayi düşünüyorduk 3. bir cocuk istemiyoruz.25 yasindayim haftaya doğumum var doktorumuz hic yanaşmadı yaşımdan ötürü ve 2. doğumum oldugundan baglamak istemedi olabilecekleri anlattı baska yollar varken geri donusu olmayan yola girmeyin pisman olursunuz filan dedi esimle bizde vazgeçtik spiral taktirmayi dusunuyoruz.