Aile Planlaması Tüpleri baglatmak

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Tecrübe ettiğim bildiğim bir şey varsa o da çocuktan korkanların çocugu oluyor yana yakıla çocuk isteyenlerin de olmuyor murpy kanunu bildiğin
Aynen oyle aslinda her sey kafada bitiyor.ben cok istedigim zaman olmamisti, ne zaman ki gun takibini biraktim amann nolursa olsun dedim o zaman oldu.stres cok onemli bir faktor.

Bi oglum var. Ilk dogumda baglatmadigima pismanim.
Baska cocuk istemediginize eminseniz baglatin. En rahat korunma sekli.

Bağlattınız mı acaba bir sıkıntı sorun yaşadınız mı konu uzerinden baya gecti merak ettim ben de düşünüyorum doğum esnasında baglatmayı da

Bizde baglatmayi düşünüyorduk 3. bir cocuk istemiyoruz.25 yasindayim haftaya doğumum var doktorumuz hic yanaşmadı yaşımdan ötürü ve 2. doğumum oldugundan baglamak istemedi olabilecekleri anlattı baska yollar varken geri donusu olmayan yola girmeyin pisman olursunuz filan dedi esimle bizde vazgeçtik spiral taktirmayi dusunuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…