1 tane var şuan babanne bakıyor ama hamile olduğum için iki aydır evdeyim virüsten dolayıÇocuklarınıza kim bakıyor ?
Sizin kaç çocuğunuz varben varim,
ama aklimda en ufak bir acaba bile yoktu,
o yuzden cok cok memnunum aldigim karardan oturu.
sizin de doguma az kalmis, biraz daha dusunun ama hala acabaniz varsa yaptirmayin.
bizim ailenin kadınları yani annem teyzem yengemler hepsi bağlattı ama hepsi tamam yeter başka yok Allah olanlara uzun ömür versin daha başka çocuğa maddi manevi bakamam diye eminlerdi.Merhaba
34 yaşında ikinci çocuğuma hamileyim aralarında üç yaş olacak.
Üçüncü çocuğu istiyor muyum sadece kalbimi dinlersem isterim kalabalık aile evin içinde çocuk kosturmasi kardeşlerin birlikte büyümesi
Ama maddi durumumuz müsait değil bence
Çoğu aileye göre iyi durumda ama ben çocuğu yapayım nasılsa buyur diye düşünmüyorum hepsine iyi yetecek kadar gelecek hazırlamam lazım sorumluluğunu almam lazım, ikinciyi kardeş olması açısından yaptık ama sırf ben istiyorum diye üçüncü yapmak da bencillik geliyor bana
Olur da ilerde fikrimi değiştirir miyim anne olmak tekrar ister miyim
Tüpleri şimdi baglatirsam pişman olur muyum karar veremiyorum yaşım da ilerledi açıkçası iki tanesine bile zor bakarım zaten sadece maddiyat anlamında değil manevi olarak da ilgilenmek lazim. isim yoğun ve işten çıkma imkanım yok benim maaşım olmasa çok zorlanırız
Bu işlemi yaptıran var mı ne düşünüyorsunuz
Geri dönüşü yok o yüzden kararsızım ama ömür boyu da korunup hamile mi kaldım stresi yaşamak da zor ki kürtaj en son seçenek benim için yanlışlıkla hamile kalırsam aldiramam heralde..
Artık bağlanmıyor ama kesip uç kısmını yakıyorlar. Bu yüzden geri dönüş yok. Ancak tüp bebekle yeniden bebek sahibi olabilirsiniz. Kesin emin olmadan bağlatmayın bence.bizim ailenin kadınları yani annem teyzem yengemler hepsi bağlattı ama hepsi tamam yeter başka yok Allah olanlara uzun ömür versin daha başka çocuğa maddi manevi bakamam diye eminlerdi.
Esiniz vazektomi dusunur mu? Sizinkine kiyasla cok cok daha basit bir operasyon ustelik geri donusu de var. Bence bedeninizi zedelemeye razi olmayin, esinizle konusun o yaptirsin.
Acaba demek bile pişman olabileceğinizi gösterir.Merhaba
34 yaşında ikinci çocuğuma hamileyim aralarında üç yaş olacak.
Üçüncü çocuğu istiyor muyum sadece kalbimi dinlersem isterim kalabalık aile evin içinde çocuk kosturmasi kardeşlerin birlikte büyümesi
Ama maddi durumumuz müsait değil bence
Çoğu aileye göre iyi durumda ama ben çocuğu yapayım nasılsa buyur diye düşünmüyorum hepsine iyi yetecek kadar gelecek hazırlamam lazım sorumluluğunu almam lazım, ikinciyi kardeş olması açısından yaptık ama sırf ben istiyorum diye üçüncü yapmak da bencillik geliyor bana
Olur da ilerde fikrimi değiştirir miyim anne olmak tekrar ister miyim
Tüpleri şimdi baglatirsam pişman olur muyum karar veremiyorum yaşım da ilerledi açıkçası iki tanesine bile zor bakarım zaten sadece maddiyat anlamında değil manevi olarak da ilgilenmek lazim. isim yoğun ve işten çıkma imkanım yok benim maaşım olmasa çok zorlanırız
Bu işlemi yaptıran var mı ne düşünüyorsunuz
Geri dönüşü yok o yüzden kararsızım ama ömür boyu da korunup hamile mi kaldım stresi yaşamak da zor ki kürtaj en son seçenek benim için yanlışlıkla hamile kalırsam aldiramam heralde..
Bence bağlatmayın geri dönüşü yok. Allah korusun yeniden gebe kalmanızı gerektiren bir sağlık sorunu yaşanabilir, çocuklarınızın kardeşe sağlık için ihtiyacı olabilir evlerden Irak ama hayat oluyor bunlar insanlar evladını yaşatmak için yeniden hamile kalıyorlar, tekrar diyorum Allah korusun ama her ihtimali düşünmek gerek. Doktorunuzla konuşup daha farklı yöntemler kullanın, eşinizde korunsun çifte koruma olsun ama geri dönüşü olmayan bir şey yapmayın bence
Tüp bebek konusunda bir bilgim yok. Geri dönüşü olmadığını biliyorum sadece doktoru ile görüşüp karar verecek konu sahibitup bebegi etkileyen bir durum degil tupleri baglatmak, o kadar da geri dondurulemez bir karar degil kisaca.
Tüp bebek konusunda bir bilgim yok. Geri dönüşü olmadığını biliyorum sadece doktoru ile görüşüp karar verecek konu sahibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?