Arkadaşlar ben bir şey danışmak istiyorum size. Beşinci gün bir tane 4AA bir tane iyi kalite EB iki tane 4CC embriyom donduruldu. Keşke daha iyi olsaydı ancak eşimde morfoloji sorunu var. O yüzden normal olduğunu düşünüyorum. Bir de süreç biraz stresli geçti vs. Embriyolog asla iyi bir şey söylemiyor. 4AA embriyom için bile yumurtanın rengi koyuydu bilemem falan diyor. Araştırıyorum makaleler okuyorum başka embriyologlar ile görüşüyorum koyu renk yumurta sonucu etkilemez muhtemelen normaldir diyor. Yumurtanın rengi koyu olduğu için ki gerçekten buna kafayı takmış durumda 4AA embriyoyu ve EB’yi birlikte transfer etmenin daha iyi olacağını söylüyor. Yaşım 27. Yumurta sayım vs normal. Eşimin morfoloji sorunu dışında bildiğimiz bir sorunumuz yok. Doktora yazdım ben de beni aydınlatsın süreç hakkında konuşalım bir nebze de olsa içim rahatlasın diye. Çünkü okuyorum 4AA embriyo ile çook arkadaş çocuk sahibi olmuş ama ben sevinemedim bile çünkü habire yumurta koyu yumurta koyu diyerek beni yıldırdılar. Neyse doktor hanım yorum yapamazmış en iyisini embriyolog bilirmiş. O kadar bunaldım ki. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum.