Tüp mide ameliyatım ve annem…

Hayırlısıyla girıp saglıcakla cıkmak nasıp olsun ınsallah, ben de tek bir kişi tanıyorum olan, bebek sahıbı olamıyordu, tup mıde oldu, kılo verdi, bebe yaptı, büyütüyor
Yaa çok güzel tebrik ederim. Bende kiloluyken çok zor hamile kaldım ve çom sıkıntılar yaşadım en mantıklısını yapmış keşke bende o zaman olsaymısım O yüzden ikinciyi sağlıklı birey olunca istiyorum

Çok sağolun benimde en büyük pişmanlığım çevreme açıklamak oldu. Keşke annem bile olduktan sonra öğrenseydi

Eklentiler

• 20191021_135616.jpg
    164,7 KB · Görüntüleme: 165
  • 20210506_233954.jpg
    117,4 KB · Görüntüleme: 170
  • 20211111_211736.jpg
    159,4 KB · Görüntüleme: 167
İyi ki olmuşum 3 sene oldu
Eminim bende iyiki diyeceğim. Ama böyle zamanda insan destek bekliyormuş en azından seni anlıyorum diyen birinin olması hiçbirşey yapamıyorsa bir sarılsa ne güzel olurdu. Şimdi böyle yapayalnız kalmışlık hissi ile ameliyat ve sonrasında ne yaparım bilmiyorum oysa ben annemin kardeşlerimin arkadaşlarımın her anında yanındaydım…

Ameliyat olurken bi annem bi eşim bide gorümcem biliyordu kimseye soylemedim ve 2 gün kimseyi kabul etmedim eşim yanımdaydı yetti bana gereksiz kalabalik hiç sevmiyorum

Ameliyat olurken bi annem bi eşim bide gorümcem biliyordu kimseye soylemedim ve 2 gün kimseyi kabul etmedim eşim yanımdaydı yetti bana gereksiz kalabalik hiç sevmiyorum
En güzeli..benim de eşim ve annemler dışında kimse bilmiyodu…pandemi sürecinde olduğum için de kimseyle görüşmüyordum 3-4 ay geçtikten ve ben zayıfladıktan sonra görenler şoka girdi ve öyle haberleri oldu.ben karar verip bi yola girmişim niye insanların beni döndürmesine izin vereyim ki dedim

Doktoruma ilk gittiğim gün olmalıydım aslında o gün enerjim full, kafamda herşey netti. Şuan bulandırdılar. O kadar eminlerki olursam öleceğime malum mu oluyor diye korkuya sürüklendim

bir arkadaşım mart ayında istanbuldan uçağa bindi izmire gitti bu ameliyatı oldu ve iki gün sonra taburcu olup tekrar geri döndü.
aynı zamanda iş yerinde 2 arkadaşım daha oldu hatta bir tanesi 170 kilo civarlarındaydı ikiside hiç sorun yaşamadı
bu sene etrafımdan 3 kişi bu ameliyatı oldu
korkmayın

Ama anneniz doğru söylüyor çok riskli.guclu psikoloji diye youtobe da bi psikolog var geçen gün dinledim kafada bitirmek diye video adı bu.mutlaka izleyin.ben çok etkilendim kendisine 120 kilo imiş eskiden.neden kendinize güvenmiyor sunuz niye gücünüze inanmıyorsunuz niye ameliyat??buyasta...

Çok sevindim yeni hayatlarında çok mutlu olurlar umarım

Neden kendime güvenmiyorum… aslında çok denedim ama kısır bir döngüye girdim sanırım. Hastalıklarım kilomu, kilom hastalıklarımı.. aklım kalbim çok karışık. Sanki arafta gibiyim

Sabah ilk beni alacakmış dua bekliyorum
Olumsuz düşünme, hiç kötü bisey olmayacak,huzurla gireceksin ameliyata ve dipcik gibi çıkacaksın, artık kilolara elveda, bakın bi arkadaşım olmuştu, neler neler yaptı kilo veremedi haberim yokken gitmiş ameliyat olmuş kiz i işyerine ziyarete gittim baktım masasında başka biri oturuyor, yeni biri alınmış zannettim ki başka odaya geçtim kiz i sordum arkadaşım çağırdı burdayım dedi, inanamadım tanıyamadım, etrafında 4 örnek var, hatta biri200 e yakındı belkide geçik, bi arkadaşımla sohbet ediyoruz bi kız bana bakıp gülümsedi, bu kim yeni çalışanınız mi dedim onu da tanıyamadım bi gitsin kilolar sizi taniyamayacaklar) at üstünden korkuyu kaygıyı, herşey çok güzel olacak, geçmiş olsun şimdiden Allah yardımcın olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…