- 13 Eylül 2015
- 21.798
- 68.509
-
- Konu Sahibi lotuscicegii
Hadı gecmiş olsuuuunnnSelamlar herkese merak edip soranlara çok teşekkür ederim.
Salı sabah ameliyatımı oldum hamd olsun korktuğum gibi olmadı. Bulantı kusma sadece ilk yürüdüğümde oldu sonrasında olmadı. İlk gün hiçbişey içilmiyor ikinci gün sadece su bugünde tavuk suyu, komposto, su içtim. Suyu içebiliyorum ama diğer ikisi iki kaşıktan sonra tıkadı midem şişti ağrıdı sanırım gaz olunca ağrı oluyor. Her saat başı kalkıp yürüyorum bi 5 bin adım atmısımdır hergün. Akşamları çok zorlamıyorum yatıp dinleniyorum gecede ağrı kesici veriyorlar uyku yapıyor. Kalktıkça yine yürüyorum ama koridorda. Yürümek iyileştirecek demişlerdi gerçektende yürüdükçe hafifliyorsunuz. Yarında on günlük sıvı beslenmeme (protein sütü vs) başlayacağım. Sonra püre bir ay dolunca da normal katı beslenmeye geçilecekmiş. Şimdilik durum bu. Hamd olsun rahat geçti yarın taburcu olur muyum bilmiyorum gece iki bardak suyu bitirebilirsen ederim demişti doktor. Doktor demişken bu süreçte gerçekten en önemli şey doktor seçimiymiş eğer olmayı düşünen varsa çok çok arsştırsın.
Bu arada onca seruma ve şekerli kompostoys rağmen kan şekerim normal seviyede gidiyor. Ben zaten diyabet için olmuştum bunu da belirteyim. Sorusu olan olursa cevaplarım
Günaydın Her sabah ilk işim bu topicdi çok şükür sağ selamet yazdın .gözün aydın yeni hayatına hoşgeldin aman bebek midene dikkat et istediğin herşeyi her zaman sorabilirisnSelamlar herkese merak edip soranlara çok teşekkür ederim.
Salı sabah ameliyatımı oldum hamd olsun korktuğum gibi olmadı. Bulantı kusma sadece ilk yürüdüğümde oldu sonrasında olmadı. İlk gün hiçbişey içilmiyor ikinci gün sadece su bugünde tavuk suyu, komposto, su içtim. Suyu içebiliyorum ama diğer ikisi iki kaşıktan sonra tıkadı midem şişti ağrıdı sanırım gaz olunca ağrı oluyor. Her saat başı kalkıp yürüyorum bi 5 bin adım atmısımdır hergün. Akşamları çok zorlamıyorum yatıp dinleniyorum gecede ağrı kesici veriyorlar uyku yapıyor. Kalktıkça yine yürüyorum ama koridorda. Yürümek iyileştirecek demişlerdi gerçektende yürüdükçe hafifliyorsunuz. Yarında on günlük sıvı beslenmeme (protein sütü vs) başlayacağım. Sonra püre bir ay dolunca da normal katı beslenmeye geçilecekmiş. Şimdilik durum bu. Hamd olsun rahat geçti yarın taburcu olur muyum bilmiyorum gece iki bardak suyu bitirebilirsen ederim demişti doktor. Doktor demişken bu süreçte gerçekten en önemli şey doktor seçimiymiş eğer olmayı düşünen varsa çok çok arsştırsın.
Bu arada onca seruma ve şekerli kompostoys rağmen kan şekerim normal seviyede gidiyor. Ben zaten diyabet için olmuştum bunu da belirteyim. Sorusu olan olursa cevaplarım
Günaydın, geçmiş olsun gözünüz aydın. Her şeyin yolunda olmasına ve ameliyata cesaret edebilmenize çok sevindimSelamlar herkese merak edip soranlara çok teşekkür ederim.
Teşekkür ederimHadı gecmiş olsuuuunnnMasallah, bundan sonrası kolay ınsallah, hayırlı saglıklı ıncelmeler
Size özelden yazdımGünaydın Her sabah ilk işim bu topicdi çok şükür sağ selamet yazdın .gözün aydın yeni hayatına hoşgeldin aman bebek midene dikkat et istediğin herşeyi her zaman sorabilirisn
Çok sağolungünaydin, cok gecmis olsun her seyin yolunda olmasina sevindim.Umarim her sey gönlünüzce olur.
Valla cesaret edebilmeme bende şaşkınım ağrışar geldikçe ne yaptım ben hissi geliyorGünaydın, geçmiş olsun gözünüz aydın. Her şeyin yolunda olmasına ve ameliyata cesaret edebilmenize çok sevindim
Sonuçta bir organa müdahale var, geçecek hepsi geçecekValla cesaret edebilmeme bende şaşkınım ağrışar geldikçe ne yaptım ben hissi geliyor
Çok geçmiş olsun umarim sorunsuz bir şekilde atlatırsınızSelamlar herkese merak edip soranlara çok teşekkür ederim.
Teşekkür ederimSonuçta bir organa müdahale var, geçecek hepsi geçecekYeni yıla yepyeni bir benlikle ve bedenle gireceksiniz.
Teşekkür ederim sizlerden de güç aldım iyiki varsınızGeçmiş olsun bundan sonrası hep güzellik
Allah razı olsunÇok geçmiş olsun umarim sorunsuz bir şekilde atlatırsınız
Çok şükür günden güne biraz daha iyi oluyor yürüdükçe daha mutlu hissediyorumÇok şükür iyi haberlerini aldık.
Daha iyi olacaksın inşallah arkadaşım.
Bende istanbuldayım 4 gecedir burdayım şuan doktoru bekliyorum duruma göre taburcu edecek. Aslında sabah olacaktım ama gece ağrılarım olunca bekle dedi. Bakalım. Merak ettiğin herşeyi yazabilirsin bana cevaplarımarada bizi bilgilendir bende istiyorm tup mide gun gun yaz bide ve kac gun hastende kalıcam istanbuldakiler 3 gece 4 gun sizinki nasıl
Ben izmir’de oldum 16 ay önce…1 gece yattım ertesi gün taburcu oldum…diren takılmadı,yoğun bakım olmadı..3 delikle 25 dk sürdü çok konforluydu çok ağrım sızım olmadı..tek zorlandığım ilk gün bulantım çok oldu..8 saat sonra su verdiler..kesinlikle doktor seçimi çok önemli,ben çok rahat ve sorunsuz atlattım sürecimi,çok kısa zamanda normal yaşantıma döndüm…arada bizi bilgilendir bende istiyorm tup mide gun gun yaz bide ve kac gun hastende kalıcam istanbuldakiler 3 gece 4 gun sizinki nasıl