Tüp mide ameliyatım ve annem…

Hadı gecmiş olsuuuunnn Masallah, bundan sonrası kolay ınsallah, hayırlı saglıklı ıncelmeler

Günaydın Her sabah ilk işim bu topicdi çok şükür sağ selamet yazdın .gözün aydın yeni hayatına hoşgeldin aman bebek midene dikkat et istediğin herşeyi her zaman sorabilirisn

Günaydın, geçmiş olsun gözünüz aydın. Her şeyin yolunda olmasına ve ameliyata cesaret edebilmenize çok sevindim

Çok geçmiş olsun umarim sorunsuz bir şekilde atlatırsınız

arada bizi bilgilendir bende istiyorm tup mide gun gun yaz bide ve kac gun hastende kalıcam istanbuldakiler 3 gece 4 gun sizinki nasıl

arada bizi bilgilendir bende istiyorm tup mide gun gun yaz bide ve kac gun hastende kalıcam istanbuldakiler 3 gece 4 gun sizinki nasıl
Bende istanbuldayım 4 gecedir burdayım şuan doktoru bekliyorum duruma göre taburcu edecek. Aslında sabah olacaktım ama gece ağrılarım olunca bekle dedi. Bakalım. Merak ettiğin herşeyi yazabilirsin bana cevaplarım

Ben izmir’de oldum 16 ay önce…1 gece yattım ertesi gün taburcu oldum…diren takılmadı,yoğun bakım olmadı..3 delikle 25 dk sürdü çok konforluydu çok ağrım sızım olmadı..tek zorlandığım ilk gün bulantım çok oldu..8 saat sonra su verdiler..kesinlikle doktor seçimi çok önemli,ben çok rahat ve sorunsuz atlattım sürecimi,çok kısa zamanda normal yaşantıma döndüm…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…