Tüp mide ameliyatım ve annem…

Böyle şeyleri okudukça çok mutlu oluyorum teşekkür ederim

Tecrübelerinizi paylaştığınız, yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim. Bende diyabet var ama henüz yeni olduğu ve insülin kullanmadığım için doktorum bypass önermedi ömür boyu emilim sorunları yaşarsın dedi. Tüp midede normal hayatına devam ediyormuşsun çünkü. Dren takılıyor diye biliyorum bende. Bakalım bian önce geçse gelse zaman

İnsanlar o kadar acımasız ki ameliyat ol böyle yaşayacağına öl daha iyi dediler bazıları kuzenime. Sonra da zayıfladığında kiloluydun yüzün daha güzeldi dediler. Çöktün dediler ya.

Dinlene dinlene dövülecek insan profili bunlar nasıl laflar? Yaşamından atsın bu insanları, tanıdık falan dinlemesin.

Bende diyabetliydim ve tip 1 diyabet insülin kullanmayı bıraktım yasak falan değil karbonhidrat ve şeker zehirdir buna emin olun

Bu konuda bir sahte reklam mesajları eksikti o da geldi.

Diyabet tiplerini karıştırmışsınız öncelikle bari uydurmadan önce araştırın.

Tip 1 diyabetin kiloyla falan ilgisi yoktur, otoimmun hastalığı vb sebepler nedeniyle insülin üreten hücreler ölür. Takviyeye devam etmek gerekir, kilo vererek bu hücreler canlanacak?

Kiloyla ilgisi olan tip 2 diyabet.

Fake hesap ya da troll olduğunu düşünmüştüm zaten verdiğin cevapla kapasiteni belli ettin. Söylediklerin hem gerçek dışı hem de okuyan insanların sağlığıyla oynayacak cinsten.

Kesin fake hesap

Yeni üye olmak normalde problem değil de üyelik tarihini ilk mesajın ne zaman atıldığını görüyoruz, yrni değilim demek garip olmu biraz.

Gerçekten diyabet nedir bi bilginiz yok dimi ona bakarsan araliklı oruçta çok iyi diyorlar ama bizim sık sık ve az az yememiz lazım herkese herşey uymuyor

Gerçekten diyabet nedir bi bilginiz yok dimi ona bakarsan araliklı oruçta çok iyi diyorlar ama bizim sık sık ve az az yememiz lazım herkese herşey uymuyor
Bibi aralıklı oruç diyabette olmaz ama ketojenik beslenme gerçekten diyabeti mükemmel gelen bir beslenme tarzı. Ben Tip2 yim ketojenik (karbonhidrattan zayıf) beslenmenin inanılmaz bir faydası var. Doktorum da karatay ve ketojen diyetlerinin diyabete çolk iyi geldiğini söylemişti.. İkisini de denedim ve gerçekten en sağlıklı hissettiğim dönemdi.

Ya benim takıldığım nokta onu yapma kesin şunu yap tavırları bi onlar biliyor herşeyi

Her diyabet hastası uygulayamaz. Özellikle grade 2 ve üzeri karaciğer yağlanması sorunu olanlar yapamaz bunu bu işin ehli doktorlar anlatıyor. Tip 2 için dediğim gibi komplikasyonsuz hastalara iyi gelebilir ancak insülin kullanan biri gelip “”ilaçlarımı bile bıraktırdı” derse ileride hiç yaşamak istemeyeceği sonuçlar alabilir.

Birde ben “öneri” sunmalarına değil. Neler yaşadığımı, ne durumda olduğumu bilmeden “şunu bunu yap” tarzı konuşmayı sevmiyorum. Tepki verdiğim kısım bu.

Ğ

Anladım canım ben konunun başını bilmediğim için o şekilde yorumladım tabiki ilaç bırakma vs asla sözkonusu olamaz. Sadece beslenme tarzı olarak benimsenebilir destek açısından, tabiki hastanın durumuna uygunsa.. Bana doktorum söylemişti ve kilolu değildim diyeti uyguladığımda, amaç zayıflamak değil şeker düzenlemesine yardımcı olmasıydı, ve başarılı da olmuştum. Paylaşmak istedim :)

Çok sevindim size iyi gelmesine. Böyle kibar anlatana zaten bişey demiyoruz :)) dediğim gibi benim kızdığım şöyle beslendim ilacı bıraktım vs. Allah korusun biri görür yapamaya çalışır vebal almak istemem sırf böyle bir konu açtım diye. Zaten konum annemle olan iletişimimdi bambaşka noktaya geldi:) Kilo maalesef bambaşka sorunlarda meydana çıkardığı için sorun artık beslenme olmaktan çıkıyor ah yazsam destan olur. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Hayırlısıyla girıp saglıcakla cıkmak nasıp olsun ınsallah, ben de tek bir kişi tanıyorum olan, bebek sahıbı olamıyordu, tup mıde oldu, kılo verdi, bebe yaptı, büyütüyor

Lotuscum haftaya komşum ameliyat olacak hep beni aradı konuştuk ona en başta şunu dedim kimseye söyleme olsun bitsin öyle de
Annesi bakacak sadece anne ve eşi biliyor babası dahi bilmiyor
Kimseyi dinleme çok az kaldı
İyi ki olmuşum diyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…