Tüp mide ameliyatım ve annem…

Benim tanıdığım 5 Kişi bu Ameliyatı oldular.

Biri öğretmen arkadaşım 3 ü Velim biri de velilerimden birinin 55 yaşlarında ki annesi..

Hepsi de harika görünüyorlar. Manken gibi oldular valla🤩

Moralinizi yüksek tutun. Doktorunuz bir sorun görseydi Ameliyat riskine girmezdi. Demek ki her şey yolunda ki ameliyata onay vermiş.

Sağlıcakla atlatacaksınız buna inanıyorum. 4 ay sonra harika olacak her şey sizin için🍀
Böyle şeyleri okudukça çok mutlu oluyorum teşekkür ederim 🤩

Şunu da eklim ameliyat olup gene diyet yapıcaksam diyet yaparım ameliyat olmam diyorsunuz ya biz bunu yapmadık tabi 🤣 ama miden alınınca ister istemez yiyemediğinden zayîfliyorsum sana yardımcı oluyor bildigin bebek midelisin bir kaşıkla doyuyorsun yavaş yavaş büyutüyorsun. Birde gastrik bypass olmuyorsanız ömür boyu vitamin falan kullanmıyorsunuz zaten onun amacı daha çok seker hastalarını şeker illetinden kurtarmak için yapılan ameliyat ben düz tüp mide oldum 1 sene vitamin ve protein tozu kullandım sonra onlarıda bıraktım gayet sağlikliyım

Bu konuyu görmüştüm ama yazamamıştım banlıydım ne çok yazdım 😁
Tecrübelerinizi paylaştığınız, yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim. Bende diyabet var ama henüz yeni olduğu ve insülin kullanmadığım için doktorum bypass önermedi ömür boyu emilim sorunları yaşarsın dedi. Tüp midede normal hayatına devam ediyormuşsun çünkü. Dren takılıyor diye biliyorum bende. Bakalım bian önce geçse gelse zaman 😍

İnsanlar o kadar acımasız ki ameliyat ol böyle yaşayacağına öl daha iyi dediler bazıları kuzenime. Sonra da zayıfladığında kiloluydun yüzün daha güzeldi dediler. Çöktün dediler ya.

Dinlene dinlene dövülecek insan profili bunlar nasıl laflar? Yaşamından atsın bu insanları, tanıdık falan dinlemesin. 😡

Bende diyabetliydim ve tip 1 diyabet insülin kullanmayı bıraktım yasak falan değil karbonhidrat ve şeker zehirdir buna emin olun

Bu konuda bir sahte reklam mesajları eksikti o da geldi. 🤦‍♀️

Diyabet tiplerini karıştırmışsınız öncelikle bari uydurmadan önce araştırın.

Tip 1 diyabetin kiloyla falan ilgisi yoktur, otoimmun hastalığı vb sebepler nedeniyle insülin üreten hücreler ölür. Takviyeye devam etmek gerekir, kilo vererek bu hücreler canlanacak?

Kiloyla ilgisi olan tip 2 diyabet.

Fake hesap ya da troll olduğunu düşünmüştüm zaten verdiğin cevapla kapasiteni belli ettin. Söylediklerin hem gerçek dışı hem de okuyan insanların sağlığıyla oynayacak cinsten.

Kesin fake hesap

Yeni üye olmak normalde problem değil de üyelik tarihini ilk mesajın ne zaman atıldığını görüyoruz, yrni değilim demek garip olmu biraz. 😅

Lütfen ketojenik beslenmeye geçin tüp mide falan hikaye diyabetmiş tansiyonmuş kolesterolmüş lipodemmiş hepsine elveda dedim 6 ay gibi kısa bir sürede 50 bedenden 38-40 bedene düştüm tüp mide mucize değil bende seneler boyu diyetler spor salonları detokslar herşeyi denedim 2 sene tüp mideyi araştırdım artık kesin tüp mide olucam dediğim zaman ketojenik beslenme tesadüfen karşıma çıktı onuda araştırdım artık önümde 2 seçenek vardı ya tüp mide olacaktım ya ketojenik beslenecektim tüp mide ameliyatı olup verdiği kiloları geri alıp ketojenik beslenmeyle tüm sağlık sorunlarını geride bırakıp ideal kilosuna ulaşanları görünce dedim ki ketojenik beslenmeyi bende deneyim buda çare olmazsa ameliyat olucam dedim iyiki de denemişim şükürler olsun asıl mucize budur lütfen sizde en azından sadece 1 ay deneyin devamı kolaylıkla gelecek emin olun 🙏
Gerçekten diyabet nedir bi bilginiz yok dimi ona bakarsan araliklı oruçta çok iyi diyorlar ama bizim sık sık ve az az yememiz lazım herkese herşey uymuyor :KK66:

Gerçekten diyabet nedir bi bilginiz yok dimi ona bakarsan araliklı oruçta çok iyi diyorlar ama bizim sık sık ve az az yememiz lazım herkese herşey uymuyor :KK66:
Bibi aralıklı oruç diyabette olmaz ama ketojenik beslenme gerçekten diyabeti mükemmel gelen bir beslenme tarzı. Ben Tip2 yim ketojenik (karbonhidrattan zayıf) beslenmenin inanılmaz bir faydası var. Doktorum da karatay ve ketojen diyetlerinin diyabete çolk iyi geldiğini söylemişti.. İkisini de denedim ve gerçekten en sağlıklı hissettiğim dönemdi.

Bibi aralıklı oruç diyabette olmaz ama ketojenik beslenme gerçekten diyabeti mükemmel gelen bir beslenme tarzı. Ben Tip2 yim ketojenik (karbonhidrattan zayıf) beslenmenin inanılmaz bir faydası var. Doktorum da karatay ve ketojen diyetlerinin diyabete çolk iyi geldiğini söylemişti.. İkisini de denedim ve gerçekten en sağlıklı hissettiğim dönemdi.
Ya benim takıldığım nokta onu yapma kesin şunu yap tavırları bi onlar biliyor herşeyi

Her diyabet hastası uygulayamaz. Özellikle grade 2 ve üzeri karaciğer yağlanması sorunu olanlar yapamaz bunu bu işin ehli doktorlar anlatıyor. Tip 2 için dediğim gibi komplikasyonsuz hastalara iyi gelebilir ancak insülin kullanan biri gelip “”ilaçlarımı bile bıraktırdı” derse ileride hiç yaşamak istemeyeceği sonuçlar alabilir.

Birde ben “öneri” sunmalarına değil. Neler yaşadığımı, ne durumda olduğumu bilmeden “şunu bunu yap” tarzı konuşmayı sevmiyorum. Tepki verdiğim kısım bu.

merhabalar öncelikle
bu sitede ilk ameliyat olan benimdir şimdiden çok geçmiş olsun
annem o zamanlar sizin anneniz kadar kırıcı olmasa da o da olmamı istememişti anne yüreği korkuyor
ama şöyle diyin bu ameliyatı olmazsanız zaten ilerde bir çok ameliyat olacaksınız kilo ve diyabete bağlı
birde kaderde ne varsa o gün o saat ölecekseniz vade yettiyse zaten başka bir şey bahane olacaktır
şimdi gerçekçi boyuta gelelim
bu işte önce doktor sonra ekibi ve hastane çok önemli inşallah iyi yerlerde en güzel şekilde geçer ameliyatınız korkmayın
ameliyattan en geç 3 ay sonra siz ve çevrenizdekiler iyi ki olmuşsun seni tanıyamıyoruz diyecekler
şimdiden çok geçmiş olsun
Ğ

Her diyabet hastası uygulayamaz. Özellikle grade 2 ve üzeri karaciğer yağlanması sorunu olanlar yapamaz bunu bu işin ehli doktorlar anlatıyor. Tip 2 için dediğim gibi komplikasyonsuz hastalara iyi gelebilir ancak insülin kullanan biri gelip “”ilaçlarımı bile bıraktırdı” derse ileride hiç yaşamak istemeyeceği sonuçlar alabilir.

Birde ben “öneri” sunmalarına değil. Neler yaşadığımı, ne durumda olduğumu bilmeden “şunu bunu yap” tarzı konuşmayı sevmiyorum. Tepki verdiğim kısım bu.
Anladım canım ben konunun başını bilmediğim için o şekilde yorumladım tabiki ilaç bırakma vs asla sözkonusu olamaz. Sadece beslenme tarzı olarak benimsenebilir destek açısından, tabiki hastanın durumuna uygunsa.. Bana doktorum söylemişti ve kilolu değildim diyeti uyguladığımda, amaç zayıflamak değil şeker düzenlemesine yardımcı olmasıydı, ve başarılı da olmuştum. Paylaşmak istedim :)

Anladım canım ben konunun başını bilmediğim için o şekilde yorumladım tabiki ilaç bırakma vs asla sözkonusu olamaz. Sadece beslenme tarzı olarak benimsenebilir destek açısından, tabiki hastanın durumuna uygunsa.. Bana doktorum söylemişti ve kilolu değildim diyeti uyguladığımda, amaç zayıflamak değil şeker düzenlemesine yardımcı olmasıydı, ve başarılı da olmuştum. Paylaşmak istedim :)
Çok sevindim size iyi gelmesine. Böyle kibar anlatana zaten bişey demiyoruz :)) dediğim gibi benim kızdığım şöyle beslendim ilacı bıraktım vs. Allah korusun biri görür yapamaya çalışır vebal almak istemem sırf böyle bir konu açtım diye. Zaten konum annemle olan iletişimimdi bambaşka noktaya geldi:) Kilo maalesef bambaşka sorunlarda meydana çıkardığı için sorun artık beslenme olmaktan çıkıyor ah yazsam destan olur. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Ameliyatıma çok az bir süre kaldı çevremdekiler hala bana destek olmak yerine daha çok zorlaştırmaya devam ediyor.. rüyasında öldüğümü görenler falan.. psikolojik olarak hiç iyi değilim umarım vazgeçmek zorunda kalmam
Hayırlısıyla girıp saglıcakla cıkmak nasıp olsun ınsallah, ben de tek bir kişi tanıyorum olan, bebek sahıbı olamıyordu, tup mıde oldu, kılo verdi, bebe yaptı, büyütüyor 🤩

Ameliyatıma çok az bir süre kaldı çevremdekiler hala bana destek olmak yerine daha çok zorlaştırmaya devam ediyor.. rüyasında öldüğümü görenler falan.. psikolojik olarak hiç iyi değilim umarım vazgeçmek zorunda kalmam
Lotuscum haftaya komşum ameliyat olacak hep beni aradı konuştuk ona en başta şunu dedim kimseye söyleme olsun bitsin öyle de
Annesi bakacak sadece anne ve eşi biliyor babası dahi bilmiyor
Kimseyi dinleme çok az kaldı
İyi ki olmuşum diyeceksin

X