Tüp mide ameliyatım ve annem…

Aslında söyledikleri gerçek dışı değil.
Keto tarzı beslenme gerçekten hem çok güzel kilo verdiriyor hem de diyabet, tansiyon gibi hastalıkları iyileştiriyor.
Bizzat teyzemde gördüm, insülin ve tansiyon ilaçlarını bıraktı 3-4 ay gibi bir sürece.

Hatta insülini ilk bir ay azaltmaya başlamıştı.
Ben alıştım bu söylemlere kimse inanamıyor halbuki sağlıklı beslenmekten bahsediyorum ve anlatmaktan da yoruldum uzuuunnn yıllardır dayatılan beslenme alışkanlığına ters geldiği için hayal ürünü zannediyorlar isteyen araştırsın tabiki doğru kaynaklardan

Bu diyete bende bakıyordum. Özetleyebilir misiniz?
Bu bir diyet değil aslında beslenme biçimi karbonhidratı çok sınırlı bir şekilde alıyoruz vucuda oda sağlıklı sebzelerden vs. Yüksek yağ odaklı bir beslenme tabiki de oda sağlıklı yağ olmak zorunda tereyağı zeytinyağı gibi. Vucuda şeker sokmuyoruz meyve şekeri dahil. YouTube da keto kafası kanalı var o videoları izleyerek güzel bilgiler edinebilirsiniz ayrıca Facebook da ketojenik diyet dayanışması grubuna bi göz atmanızı kesinlikle tavsiye ederim orda görürsünüz benim dediklerimin gerçek olduğunu. Binlerce insan hastalıklarından kurtulmuş canlı kanıt. Ayrıca Dr. Can çiftçi Dr. Rengin Börekçi bunlara da bi göz atmanızı öneririm

Fake hesap değilim troll hiç değilim bilgin olmadan gerçek dışı diyemezsin git araştır öğren emin ol sizden daha yüksek kapasitedeyim merek etmeyin :KK66:
Okuduğunu anlama sıkıntın olduğu belli. Konu sahibi gibi sağlık sorunları olan birine ameliyat olma ketojenik beslen diyemezsin diyorum. Senden önce ketojenik beslenmeden haberdar oldum, uyguladım. Bu beslenme biçimi gerçek dışı demiyorum, konu sahibinin yapması sağlıklı değil diyorum. Ama basmıyor. Neyseki lotuscicegii lotuscicegii bilinçli birisiymiş ki kendisine uygun olmadığını zaten biliyor. Ayrıca konu sahibi ameliyat olmalı mıyım diye sormamış, annemi nasıl ikna ederim diye sormuş. Sitedeki ilk mesajının ameliyat olmayı düşünen birisine nispet yapar gibi 36 beden oldum, ameliyat olma keto yap şeklinde olması saçmalıktı. Beni bir daha alıntılama, başka yerde ego kas.

Konu sahibinin ameliyatı sanırım bugündü umarım çok iyi geçer hemen toparlanırsınız zaten kendisi sen bir sağlıkçı olarak en doğru kararı vermiştir diye düşünüyorum ki yerinizde olsam bu ameliyatı kesinlikle olurdum.
Sadece bir şey sormak istiyorum yukarıda bir arkadaş daha önce bu ameliyatı geçirdiğinizi ikinci kez olacağınızı yazmış umarım bu üyeler arası bir karıştırmadır çünkü 2. si riskli diye biliyorum.
Nasıl olduğunuzu yazın bize kendinizi iyi hissedince bol şans 🍀

Konu sahibinin ameliyatı sanırım bugündü umarım çok iyi geçer hemen toparlanırsınız zaten kendisi sen bir sağlıkçı olarak en doğru kararı vermiştir diye düşünüyorum ki yerinizde olsam bu ameliyatı kesinlikle olurdum.
Sadece bir şey sormak istiyorum yukarıda bir arkadaş daha önce bu ameliyatı geçirdiğinizi ikinci kez olacağınızı yazmış umarım bu üyeler arası bir karıştırmadır çünkü 2. si riskli diye biliyorum.
Kilo alinc revizyon olmustur doktor tavsiyesi ve testlerle oluna biliyor

Anladım çok hakim değilim konuya iyi olsun sağlığına kavuşsun 🙏
Kilo verip geri alinabiliyor cunku dikkat edilmeyince mide genisleyen bir organ oldugu icin. Doktor bilir zaten tapilip yapilmayacagini riskli olsa yapilmaz. İnsallah kimseye gerek kalmaz ben mecbur kalsam hic dusunmeden bir daha olurdum bu ameliyati

lotuscicegii lotuscicegii canım ameliyatın bugün sanırım
Rabbim kolaylıklar versin su gibi aksın geçsin yar ve yardımcın olsun
6 ay sonra kendini tanıyamayacaksın :)
en uygun olduğun zamanda da buraya yaz merak ettirtme
Merhaba teşekkür ederim iş durumuyla alakalı olarak ameliyat 8 ağustosa kaldı. Ama testlerimi yaptırdım ameliyata engel bir sorun çıkmadı 🙏

Merhaba teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Bu benim ilk ameliyatım daha önce herhangi bir işlemim olmadı

Merhaba teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Bu benim ilk ameliyatım daha önce herhangi bir işlemim olmadı
Ertelenmiş ameliyatınız hayırlısı olsun.
İnşallah çok iyi geçicek ameliyatınız ben çok inanıyorum.
Herkes örnekler vermiş ben öyle yapmak istemedim ilk etapta ama karar verip ameliyat tarihinizi aldığınız için söylemeliyim ki çevremde olupta pişman olan tek bir kişi görmedim İnan’ın 🥰
Hatta tanıdığım bir doktor kendi oğlunu ameliyat etti😆

Ertelenmiş ameliyatınız hayırlısı olsun.
İnşallah çok iyi geçicek ameliyatınız ben çok inanıyorum.
Herkes örnekler vermiş ben öyle yapmak istemedim ilk etapta ama karar verip ameliyat tarihinizi aldığınız için söylemeliyim ki çevremde olupta pişman olan tek bir kişi görmedim İnan’ın 🥰
Hatta tanıdığım bir doktor kendi oğlunu ameliyat etti😆
Aaa çok iyi :))) isim vermeniz mümkün mü özelden de yazabilirsiniz 😄😄 üç gün önce çok yakın bir arkadaşım oldu epey toparladı hemen. Herşeyde iyi kötü tecrübeler vardır bence en basit doğum hikayelerimiz bile benim doğumum kötüydü mesela ama bazıları prenses gibi doğuruyor bilemeyiz ne nasıl olur. O yüzden beni yaratan yolumu gösterir diyor önüme bakıyorum şimdilik. Hayırlısı olur inşallah

Aaa çok iyi :))) isim vermeniz mümkün mü özelden de yazabilirsiniz 😄😄 üç gün önce çok yakın bir arkadaşım oldu epey toparladı hemen. Herşeyde iyi kötü tecrübeler vardır bence en basit doğum hikayelerimiz bile benim doğumum kötüydü mesela ama bazıları prenses gibi doğuruyor bilemeyiz ne nasıl olur. O yüzden beni yaratan yolumu gösterir diyor önüme bakıyorum şimdilik. Hayırlısı olur inşallah
Yazarım özelden.
Yani evet her şeyin riski var inşallah iyi olur iyi geçer.
Mesela bana yapılan bir enjeksiyon bir sinirime denk geliyor günlerce ağrı acı çektim düşük ayak olmadı ama 3 sene geçti hala ağrıyor olabiliyor maalesef.

Yazarım özelden.
Yani evet her şeyin riski var inşallah iyi olur iyi geçer.
Mesela bana yapılan bir enjeksiyon bir sinirime denk geliyor günlerce ağrı acı çektim düşük ayak olmadı ama 3 sene geçti hala ağrıyor olabiliyor maalesef.
İnsanın başına bakkala giderken bile geliyor maalesef birşey gelecekse sürekli bu korkuyla yaşamaktan yoruldum yıllarca antidepresan kullandım ama başladığım yerdeyim. İlaçta çözüm değil. Tevekkül edip yola devam etmekten başka çare yok.

Anladığım bir konu değil ama destek olmaya geldim.
Ameliyat muhteşem sonuçlanır, sağlıklı ve mutlu haberlerini okuruz inşallah.
Allahım yardımcın olsun, her şey gönlünce olsun inşallah.

Anladığım bir konu değil ama destek olmaya geldim.
Ameliyat muhteşem sonuçlanır, sağlıklı ve mutlu haberlerini okuruz inşallah.
Allahım yardımcın olsun, her şey gönlünce olsun inşallah.
Teşekkür ederim Allah razı olsun korkmuyor değilim çok korkuyorum ve çok zor verilmiş bir karar bu. Bian çok güçlü hissediyorum herşey çok iyi olacak diyorum biran çaresizlik hissi kaplıyor içimi. Oğlumu düşündükçe burnum sızlıyor. Ama böylede doktor doktor gezmekten sağlığımın iyice bozulmasından usandım artık. İnşallah feraha çıkarım huzur bulmaya çok ihtiyacım var.. keşke anlatıp anlatıp rahatlayacağım beni anlayacak biri olsaydı. Çok şükür eşim var ama bir kadın hassaslığında düşünemiyor tabi. Kendimi bu yüzden yalnız hissediyorum

Teşekkür ederim Allah razı olsun korkmuyor değilim çok korkuyorum ve çok zor verilmiş bir karar bu. Bian çok güçlü hissediyorum herşey çok iyi olacak diyorum biran çaresizlik hissi kaplıyor içimi. Oğlumu düşündükçe burnum sızlıyor. Ama böylede doktor doktor gezmekten sağlığımın iyice bozulmasından usandım artık. İnşallah feraha çıkarım huzur bulmaya çok ihtiyacım var.. keşke anlatıp anlatıp rahatlayacağım beni anlayacak biri olsaydı. Çok şükür eşim var ama bir kadın hassaslığında düşünemiyor tabi. Kendimi bu yüzden yalnız hissediyorum
Benim tanıdığım 5 Kişi bu Ameliyatı oldular.

Biri öğretmen arkadaşım 3 ü Velim biri de velilerimden birinin 55 yaşlarında ki annesi..

Hepsi de harika görünüyorlar. Manken gibi oldular valla🤩

Moralinizi yüksek tutun. Doktorunuz bir sorun görseydi Ameliyat riskine girmezdi. Demek ki her şey yolunda ki ameliyata onay vermiş.

Sağlıcakla atlatacaksınız buna inanıyorum. 4 ay sonra harika olacak her şey sizin için🍀

Ben 38 yaşında oldum 3 sene gecti iyi ki olmuşum diyorum her ameliyatın riskleri var ama keşke daha erken olsaymışım. Bana da ölürsün dediler dedim kadere inanıyorsanız biraz bile orda zaten ölücem bahane olacak 🤷🏼‍♀️ yani yok o öldü bu şöyle oldu bu çok pişman olayları beni etkilemedi. Ameliyat olmaya tekerlekli sandalyede giderken hala eşim hadi eve gidelim olma diyordu 🤣

Çok geçmiş olsun en korktuğum kısımda bu, kaçak olayı. Aslında doktorum bu konuda neredeyse en tecrübeli kişilerden biri. Ameliyat yaptığım kadar da başka merkezlerde ameliyat olup kaçak yaşayanları tedavi ediyorum diyor. Kendisi yaptığı 1600 ameliyattan sadece üç tane kaçak vakası yaşamış o da hastanın damar yapısıyla alakalıydı dedi
Ben ameliyatımı devlet hastanesinde oldum yani pata için herkesi ameliyat edenlerden olmadım. Bir hafta hastanede yattım dr um asla 1 haftadan once gondermedi eve son günde o mavi sıvıyı içtim zaten benim göbegimde de diren vardı kacak olsa hemen belli olurdu eve giderken çikardilar

Şunu da eklim ameliyat olup gene diyet yapıcaksam diyet yaparım ameliyat olmam diyorsunuz ya biz bunu yapmadık tabi 🤣 ama miden alınınca ister istemez yiyemediğinden zayîfliyorsum sana yardımcı oluyor bildigin bebek midelisin bir kaşıkla doyuyorsun yavaş yavaş büyutüyorsun. Birde gastrik bypass olmuyorsanız ömür boyu vitamin falan kullanmıyorsunuz zaten onun amacı daha çok seker hastalarını şeker illetinden kurtarmak için yapılan ameliyat ben düz tüp mide oldum 1 sene vitamin ve protein tozu kullandım sonra onlarıda bıraktım gayet sağlikliyım

Bu konuyu görmüştüm ama yazamamıştım banlıydım ne çok yazdım 😁

Son düzenleme:
X