Tüp bebekte yumurta kalitesi-sayısı için ne yapıyorum? Yurtdışında ne tavsiye ediliyor? (40 yaş)

Merhaba paylasımınızı yeni okudum bende halil ibrahim tekine gidiyorum suanki durumunuz nedir naptınız memnunmusunuz bazen aşırı stres oluyorum ilaçlar yüzünden sizin yazılarınız biraz umutlandırdı

Sebze ağırlıklı mi beslendin karbonhidratı azaltarak?
Benimde bir kaç aydır adetlerim gecikiyor takviyelerden belkide.
Regl olmana üzülme, yeni başlangıç için öyle düşün

Merhaba paylasımınızı yeni okudum bende halil ibrahim tekine gidiyorum suanki durumunuz nedir naptınız memnunmusunuz bazen aşırı stres oluyorum ilaçlar yüzünden sizin yazılarınız biraz umutlandırdı
Zorlu yollar stressiz atlatılamıyor maalesef.
Senin amh, fsh kaçtı, hangi süreçtesin Dr takviye gıda verdi mi?

Merhaba benim bugün adet dönemim başladı, şimdi yumurta büyütüp toplayacağız. Benim fikrim havuz yapmak ama henüz Halil İbrahim beye danışamadım bayramdan sonra netleşir diye düşünüyorum. Gelişmeleri söylerim sizin durumunuz nedir? DHEA bence çok iyi gelecek, adetim bile daha canlı bi renk. Biraz geç geldi ama o kadar ilaçtan sonra normal.

1 adet sonrası baslıycaktık 18 nisanda adet oldum estrofeme folik asit coraspine baslattılar daha kontrole çağırmadılar transferi bekliyorum. Bende pcos vardı amh baya yüksekdi ohss olmamdan korkuyoduk olmadım çok şükür biraz bilinmezli ilerliyor bir önceki tedavimde böyle değildi burası biraz farklı merakla sonucu bekliycem artık

Zorlu yollar stressiz atlatılamıyor maalesef.
Senin amh, fsh kaçtı, hangi süreçtesin Dr takviye gıda verdi mi?
Amh 15.3 dü düşük dozda ilaç başlattı menegon ve femara kullandı büyütmek için 27 yumurtam toplandı. 10 tanesi 5. Gün iyi kalitede donduruldu. Takviye olarak imom ve decavit kullandım hala devam ediyorum

Ne durumdasın canım?

Evet amh 15 çıktı ama bu ay yumurtlama olmadı mesela.neye yarar ki amh yüksekliği malesef aleyhimize bi durum.lh değerim 8 fsh değrrm 6 evet.hafif var pko.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…