Tüp bebekte yumurta kalitesi-sayısı için ne yapıyorum? Yurtdışında ne tavsiye ediliyor? (40 yaş)

evet var olan yumurtaların hepsi döllendi embriyo oldu.
Ay ne güzel ya adına sevindim🤲
Inş kucağınada gelir çoook amin..
Bu iki takviyenin fotosunu linkini atar mısın bana?

Ve gıda tskviyesi aliyorum aynı anda kullanilir mı sipariş alayım eczaneden.

Ay ne güzel ya adına sevindim🤲
Inş kucağınada gelir çoook amin..
Bu iki takviyenin fotosunu linkini atar mısın bana?

Ve gıda tskviyesi aliyorum aynı anda kullanilir mı sipariş alayım eczaneden.
Teşekkür ederim. Umarım. Türkiyede satılan markayı bilmiyorum. Yurtdışından aldığım marka lipozomal nmn Code Age kutusu 80usd felandı bir aylık. Life Extension, NAD+ Cell regenerator and resveratrol 51usd bir aylık diye hatırlıyorum. Değişmiş olabilir

Teşekkür ederim. Umarım. Türkiyede satılan markayı bilmiyorum. Yurtdışından aldığım marka lipozomal nmn Code Age kutusu 80usd felandı bir aylık
Ve nath di mi ikinci olarak?
Lipozamal icerigi ne kolrjen gibi bi sey mi isminden öyle çağrışım oldu.

Adet görmeyi bekliyorum ama hala gelmedi, adet olunca başlayacağım yeni tedaviye gelişmeleri haber veririm. 😊 siz de yazın nasıl gidiyor tedavi? 🥰

Teşekkür ederim. Umarım. Türkiyede satılan markayı bilmiyorum. Yurtdışından aldığım marka lipozomal nmn Code Age kutusu 80usd felandı bir aylık. Life Extension, NAD+ Cell regenerator and resveratrol 51usd bir aylık diye hatırlıyorum. Değişmiş olabilir
Kaç ay kullandıktan sonra faydasını gördünüz?

Bende size bir şey danışmak istiyorum, tarihlerle kafanızı karıştırmadan😍
Yunurtlama sürecini değerlendirdim ve o süreçte iki damla kadar pembe akintim olmuştu ve bitti ama reglime 8 gün var hala bitmeyen ovulasyon akıntısı devam ediyor üç kez değiştirmek durumunda kalıyorum ve az önce de kahverengi sıvı bir akintim oldu peçeteye geldi sadece yani bilemedim erken regl mi oluyorum yerleşme mi, sizin fikriniz nedir?

Yunurtlama sürecini değerlendirdim ve o süreçte iki damla kadar pembe akintim olmuştu ve bitti ama reglime 8 gün var hala bitmeyen ovulasyon akıntısı devam ediyor üç kez değiştirmek durumunda kalıyorum ve az önce de kahverengi sıvı bir akintim oldu peçeteye geldi sadece yani bilemedim erken regl mi oluyorum yerleşme mi, sizin fikriniz nedir?
Benim hiç başıma gelmedi ama öyle okuduğum kadarıyla yerleşme kanaması böyle bişey :) 😊

Benim hiç başıma gelmedi ama öyle okuduğum kadarıyla yerleşme kanaması böyle bişey :) 😊
Yaa ne güzel söyledin Rabbım dileyen hepimize tez zamanda nasip etsin. Benim de tecrübem yok bBen hala umutlu değilim kendimden çünkü yazmıştım daha önce geçen ay tedavi olmuştum olmadı bu ay bıraktım akışına. Daha 8 gün var yerleşme icin hep birkaç gün kala diyor doktorlar ama neyse de sağlıkla sihatle olsun 😊

Inş yerleşmedir, haber ver.

İnşallah canım benim 3 4 gün sonra test yaparım varsa çıkar zaten ama 1,5 yıl her ay tek çizgi gördüğüm için hiç ihtimal vermiyorum
Canim umudunu kaybetme dur bakalım.
Bende 2,5 yıldır korunmuyorum değerlerim düşük rezerv.
Senin iyiyse amh, fsh ins en yakın zamanda güzel habwr alırsın🤲

Canim umudunu kaybetme dur bakalım.
Bende 2,5 yıldır korunmuyorum değerlerim düşük rezerv.
Senin iyiyse amh, fsh ins en yakın zamanda güzel habwr alırsın🤲
Benim de amh düşük işte 0.29 o yüzden korkuyorum hep ama çok takviye aldım hatta geçen ay tedavi oldum ama bu ay yoruldum bıraktım fsh iyi ama. Insallah teşekkür ederim eğer benim pozitifse rezerv düşük olan her kadına umut olurum

Benim de amh düşük işte 0.29 o yüzden korkuyorum hep ama çok takviye aldım hatta geçen ay tedavi oldum ama bu ay yoruldum bıraktım fsh iyi ama. Insallah teşekkür ederim eğer benim pozitifse rezerv düşük olan her kadına umut olurum
Fsh kaç canım?
Inş ondan avantaja geçersin🤲
Hangi takviyeleri aldın kaç ay?
Ve ne tedavisi oldun geçen ay?

Vitaminleri not aldım benim de 7. Deneme olacak şimdiden kendimi hazırlamaya başlıyorum bile inşallah güzel sonuçları payyaşacağımız günler olacak .Güzel bilgilerniz için teşekkür ederim ☺️
Merhabalar..pgt li tüp bebek önerildi bana mecbur şehir dısında olacak ama süreç nasıl baslayıp devam ediyor

Fsh kaç canım?
Inş ondan avantaja geçersin🤲
Hangi takviyeleri aldın kaç ay?
Ve ne tedavisi oldun geçen ay?
Canim fsh 7 ama 20 lerdeydi düştü nasıl düştü onu da bilmiyorum çok dikkat ettim yediklerime, d vitamin almıştım birkaç ay ve daha önce yazmıştım Dr mfk kullandim birkaç ay geciktirdi diye bıraktım (faydası oldu mu bilmiyorum)
Geçen ay ilaç tedavisi aldım ama sonuç alamadım. Bu arada bu sabah regl oldum yerleşme kanaması gibiydi başta çünkü ovulasyonda da pembe akintim olmuştu ve nedense 8 gün erken regl oldum ilk kez böyle bir şey oldu.
Hakkımızda hayırlısı olsun

X