Tüp bebekte yumurta kalitesi-sayısı için ne yapıyorum? Yurtdışında ne tavsiye ediliyor? (40 yaş)

Aldığım vitaminler hamileliğimin de mide bulantısı olmadan geçmesine yardım etti galiba :) çok kilo aldım o yüzden keşke biraz daha zayıflayıp başlasaydım. Transfere tek başıma gittim ve stresim için daha iyi oldu, beni kalabalık stres yapıyor. umarım sen de en kısa zamanda pozitifi görürsün canım

Çok teşekkür ederim canım

Slm benim de amh çok düşük. Nasil yükseldi .bende halil ibrahim doktora gitdiyorum

Artık sanırım yok Türkiye'de. Benimki Champix'ti. Hamilelikte kullanmak kötü olur ama çocuk yapmaya çalışırken sanmıyorum.
Merhaba öncelikle Allah sağlıkla kolaylıkla hayırla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Eğer hatırlarsanız melatonini sormak istiyorum çok fazla marka var siz hangisini kullandınız acaba , birde magnezyum için karar veremedim bir türlü ama almak istiyorum bir an önce artık

Çok teşekkürler hepimize Allah yardım etsin melatonin kullanmadım doğal yollardan artırmaya çalıştım. Magnezyum ise suda eriyen verantura sanırım markanın adı, gri büyük bir paket.

Çok teşekkürler hepimize Allah yardım etsin melatonin kullanmadım doğal yollardan artırmaya çalıştım. Magnezyum ise suda eriyen verantura sanırım markanın adı, gri büyük bir paket.
Bunun yanında d3k2 damla da içiyordum aynı marka
Bir kaç yerde daha okudum melatoninin sizi daha önceden de okumuştum zaten bu defa alayım dedim artık uyku kalitem çok kötü benim yüzeysel uyuyorum zor dalıyorum hemen uyanıyorum diye şart oldu dedim artık. Solgarın 30 luk olanından verdim sparişi bugün bir zararı yok nasılsa diyerek. D3k2 ben de kullanıyorum. Venatura nın bugün demirini de verdim spariş magnezyum da kararsız kalmıştım en iyisi magnezya plus ama çok pahalı o da kararsız kalmıştım, bunu alayım ben de o zaman şifa olur inşallah. Çok teşekkürler

Ben 35 ya sonrasi iki sagliksiz gebelikten sonra ketojenik beslenip saglikli bir gebelik elde ettim. Esim de ben de seker, alkol, karbonhidrat biraktik o donemde. Bizim iki kaybimiz da farkli kromozamal kayiplardi.

35 yaşındayım 1 ay sonra 36 olacağım amh haziranda 0.47 çıkmıştı 3 aydır tüp bebek tedavisi görüyorum ama hala sonuç yok şimdi yine yumurta büyüteceğiz ama bu seferde hiç folikül görülmedi doktor yinede ilaç verdi salı günü tekrar gideceğim, sonradan folikül gözükürmü normalde her ay 2 yada 3 olurdu

Stres yapmış olabilirsiniz hr ay görünmese de mutlaka görünecektir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…