Tüp bebekte yumurta kalitesi-sayısı için ne yapıyorum? Yurtdışında ne tavsiye ediliyor? (40 yaş)

Bende transfer günümü beklıyorum. Ama çok kötü hasta oldum biraz canım sıkıldı bu duruma umarım toparlarim. Antibiyotik kullanmak zorunda kaldım atlatamadim başka türlü, tat koku da gitti.

Merhaba bayanlar,bende 40 yaşımdayım ve 2. Deneme için hazırlanıyorum.Instagram da çider adında bir dernek var.Uzman doktorlar la canlı yayınlar yapıyorlar.Diyetisyen ve psikologlar da oluyor.Ben Diyetisyen Kevser hanım dan danışmanlık alıyorum.Akdeniz tipi beslenme,paketli gıda yasak.Bol su ve hareket tavsiye ediyorlar.Bol antioksidan besinler var sayfayı takip etmenizi tavsiye ederim,herkese bol şans

Teşekkürler izleyelim gebelikte de diyet önemli

Benim testim negatif çıktı, ertesi gün de adet oldum. Bugün doktora gittim ve yumurta göremedi. Çok moralim bozuldu. Vitaminlere devam et dedi ama pek de umutlu konuşmadı. Siz ne önerirsiniz? Argifertil ve biesteron kullanıyorum, ne yapmalıyım?

Canım üzülme zamanı değilmiş, inşallah olacak, vitaminler işe yaraması 3 ay zaten. Prp ile fayda gören oldu denemek isteyebilirsin. Bence spor yap, 1-2 kilo ver çok yardımı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…