- 12 Mart 2023
- 2.460
- 2.711
-
- Konu Sahibi PembeBiKuzu
Ben unuttum ama sanırım ocean almıştımQ10 nin aktif formu gibi bişey sanırım, sence hangi marka almalıyım bide günlük kaç mg kullanılmalı acaba
Bu çok özellikli bi konu aslında, size söylemiş olmaları gerekiyordu. Ama ben çatlatma iğnesini vurunduğum günün ertesi günü ne kadar sabah akşam klomeni kullanmıştım bana yazdılar kullan diye, ertesi sabahta yumurta toplamaya gittim. Doktorunuzun numarası varsa mesaj atın isterseniz.Benim de yarın yumurta toplamam var. Yönergeye yazmamışlar, bu akşam da klomen içecek miyim? Çatlatma iğnesini dün gece 11de yaptım.
Mesajıma dönüş yaptılar, içmeyecekmişim. Yarın için bana dua eder misiniz? İnşallah her şey yolunda gider.Bu çok özellikli bi konu aslında, size söylemiş olmaları gerekiyordu. Ama ben çatlatma iğnesini vurunduğum günün ertesi günü ne kadar sabah akşam klomeni kullanmıştım bana yazdılar kullan diye, ertesi sabahta yumurta toplamaya gittim. Doktorunuzun numarası varsa mesaj atın isterseniz.
Ben kırmızısını almıştım. Bir de farklı bi marka vardı onu da bulmaya çalışayım. Geçen sene kullanmıştım.Ya bu nadh konusunda benim kafam çok karıştı, cerenad nadh ın yeşil kutulu olanını bulamıyorum kutusu mavi olan var onda da l-arginin de var. Birde silver shell diye bir marka var sprey formunda onu da beğenmiş ler, çok fazla nadh satan markada yok, hangisini alayım acaba
Klonun kullanmadım hiç diye bilmiyorum.Mesajıma dönüş yaptılar, içmeyecekmişim. Yarın için bana dua eder misiniz? İnşallah her şey yolunda gider.
Ben şu 3 tane içeriği olanı içmiştim, bir özel sayfadan sipariş etmiştim, Twitter'da bi doktor var çok önermişti hatta glutatyon da almıştım aynı markadan. Başka birine mavi olanı önermişler diye not almıştım ama onun fiyatı çok yüksek diye hiç almadım.Ya bu nadh konusunda benim kafam çok karıştı, cerenad nadh ın yeşil kutulu olanını bulamıyorum kutusu mavi olan var onda da l-arginin de var. Birde silver shell diye bir marka var sprey formunda onu da beğenmiş ler, çok fazla nadh satan markada yok, hangisini alayım acaba
Geri dönüş yapmalarına sevindim.İnşallah yarın çok güzel geçicek olumlu düşünerek git her ne olursa olsun biz elimizden geleni yapıyoruz. Mutlu haberlerle gelMesajıma dönüş yaptılar, içmeyecekmişim. Yarın için bana dua eder misiniz? İnşallah her şey yolunda gider.
ay hadi inşallah tutarBenim işlemim iptal oldu. 1 tane yumurta vardı zaten. O da çatlamış, ilişki önerdi doktor. Olmazsa önümüzdeki ay adet olunca gel dedi. Şimdi dualarım bu bir yumurtanın bebeğe dönüşmesi
Canım çatlatma önleyici iğne kullanmıyor muydun? Hayırlısı olsun inşallah duaların kabul olurBenim işlemim iptal oldu. 1 tane yumurta vardı zaten. O da çatlamış, ilişki önerdi doktor. Olmazsa önümüzdeki ay adet olunca gel dedi. Şimdi dualarım bu bir yumurtanın bebeğe dönüşmesi
Hiç sıkma canını, bu bir süreç herşey olabilir. Doktorun dediği gibi değerlendirin o yumurtayı bakarsın doğal olur çokta güzel olurBenim işlemim iptal oldu. 1 tane yumurta vardı zaten. O da çatlamış, ilişki önerdi doktor. Olmazsa önümüzdeki ay adet olunca gel dedi. Şimdi dualarım bu bir yumurtanın bebeğe dönüşmesi
Salı günü iğneyi yaptım dedikleri saatte ama tek yumurta olunca beklediğimizden önce çatlıyabiliyor, önce gelişiyor dedi doktor. İnsan vücudu çok ilginç gerçekten, onlar ortalama bir saat belirliyor ama işte önce olmuş. Kalan işte hayır vardır derler, tüm duam bunun benim için normal yoldan hamile kalmaya fırsat olmasıCanım çatlatma önleyici iğne kullanmıyor muydun? Hayırlısı olsun inşallah duaların kabul olur
Amin inşallah öyle olur canımHiç sıkma canını, bu bir süreç herşey olabilir. Doktorun dediği gibi değerlendirin o yumurtayı bakarsın doğal olur çokta güzel olur
Hadi inşallahSalı günü iğneyi yaptım dedikleri saatte ama tek yumurta olunca beklediğimizden önce çatlıyabiliyor, önce gelişiyor dedi doktor. İnsan vücudu çok ilginç gerçekten, onlar ortalama bir saat belirliyor ama işte önce olmuş. Kalan işte hayır vardır derler, tüm duam bunun benim için normal yoldan hamile kalmaya fırsat olması
Bende aynı büyütüyorumYazan olmamış, var mı bebislerde bir gelişme?
Sen naptın belli oldu mu sonuç denemenizden?Yazan olmamış, var mı bebislerde bir gelişme?