- 6 Şubat 2021
- 5.881
- 5.395
- Konu Sahibi PembeBiKuzu
Tedaviye devamYazan olmamış, var mı bebislerde bir gelişme?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tedaviye devamYazan olmamış, var mı bebislerde bir gelişme?
Daha test yapmadım, adet tarihime daha var. Korkuyorum test yapmayaSen naptın belli oldu mu sonuç denemenizden?
Hayırlı sonuçlar olsunDaha test yapmadım, adet tarihime daha var. Korkuyorum test yapmaya
Histeroskopi sonrası kullandım 1 kutu tam gününde geldi adetimCylo progna kullanıp ne zaman adet oldunuz adet olmama durumu varmı ,
4.gun adet gelmedi ilaç biteliHisteroskopi sonrası kullandım 1 kutu tam gününde geldi adetim
Benimde kutu bittikten 5 gün sonra geldi bekle bakalım biraz daha gecikmeler olabiliyormuş4.gun adet gelmedi ilaç biteli
Ben hiç kullanmadım canımCylo progna kullanıp ne zaman adet oldunuz adet olmama durumu varmı ,
Stres oldum olmadıkça bende 7 gün içinde gelir diyor doktorBenimde kutu bittikten 5 gün sonra geldi bekle bakalım biraz daha gecikmeler olabiliyormuş
Denemiş miydiniz bu ayStres oldum olmadıkça bende 7 gün içinde gelir diyor doktor
Pek değil tüpe gidicez diye bide ilaç kullanıyorum diye ama sanmam nerde bizde o müjdelerDenemiş miydiniz bu ay
Belli olmaz valla bizim mart anneler grubunda var tedavi öncesi sürpriz yaşayanlarPek değil tüpe gidicez diye bide ilaç kullanıyorum diye ama sanmam nerde bizde o müjdeler
Sürpriz olsunda nasıl olursa olsunBelli olmaz valla bizim mart anneler grubunda var tedavi öncesi sürpriz yaşayanlar
Amin inşallah canımHayırlı sonuçlar olsun
Hadi inşallah, güzel haberi alırızSürpriz olsunda nasıl olursa olsun
Teşekkürler izleyelim gebelikte de diyet önemliMerhaba bayanlar,bende 40 yaşımdayım ve 2. Deneme için hazırlanıyorum.Instagram da çider adında bir dernek var.Uzman doktorlar la canlı yayınlar yapıyorlar.Diyetisyen ve psikologlar da oluyor.Ben Diyetisyen Kevser hanım dan danışmanlık alıyorum.Akdeniz tipi beslenme,paketli gıda yasak.Bol su ve hareket tavsiye ediyorlar.Bol antioksidan besinler var sayfayı takip etmenizi tavsiye ederim,herkese bol şans