Şükür canim masallak benimde bugün randevum 3 te bakalim drum ne diyecek , kalp atislarini duyabilecek miyizKızlar bugün 5+3tüm bugün. Vee bebeğimin kalbini gördüm çok şükür
Dr unu ara sana uygun lavman önersin canim cok kotu isen yok idare eder diyosan duphalak ic bi kasikKızlar bende hiç olmayacak şey bugün transferimin 11.günü ve ben kabız oldumKaç gündür ohssdan dolayı zaten sancılıydım bide bu çıktı kendimi fazla zorlamasamda yinede çok korktum eğer hamileysem bebeğe birşey oldumu diye yarın test günüm benim için ne olur duacı olun Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel haberi
Seyhan baskette halis bey var ona gitAranızda Adana'da doktor ve hastane tavsiye edebilecek olan var mı?
Bn kullanıyorum cnm doktor devam dediMerhaba herkese
Bende buralarda olacağım inşallah herşey yolunda giderse ya eylül yada Ekim annesi olacağım inşallah.
2 tane yavrumu kaybettiğim için korkularım çok malesef.
2 dondurulmuş embriyo transferi yapıldı,şimdi bilmiyorum tabiki tekmi ikiz mi beklemedeyim.
Kızlar estrofem sabah 2 akşam 2 içiyorum prospektüs de hamilelik öğrenilince bırakılması gerekiyor yazıyor benim gibi kullanan varmı? Bugün Dr soracağım bakalım.
12 ocak transfer günüm, son adetim çikolata kistinden dolayı 21 eylüldü geçici menopoza sokmuştu Dr,acaba haftamı neye göre hesaplamalıyım bilen varmı?
Siyah kuru kayısı hoşafı iç aç karnına şükür bn kurtuldum bu sayede.sarı kuru kayısı rengi sarı kalsın diye katkiliymis siyah yiyinYa kizlar benim cok bulantim okuyo surekli agzimda cubuk kraker ozellikle geceleri uyuyamiyorum bu , kabiz olmamk icin 3 lt du icmemiz lazim ben ilk haftalar cok guzel iciyodum ama suan su icemiyorum anca ilaclari yutmak icin yudum yudum ne yapacagim ben, bulanti icin tuzlu kraker disinda tavsiyeniz varmi
Bizede haber ver cnmŞükür canim masallak benimde bugün randevum 3 te bakalim drum ne diyecek , kalp atislarini duyabilecek miyiz
Maşallah canım darısı başımıza isallahhhKızlar bugün 5+3tüm bugün. Vee bebeğimin kalbini gördüm çok şükür
Bn kullanıyorum cnm doktor devam dedi
Hoş geldin canım.. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasib etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın..Kızlar selam bende geldim aranıza :) çok şükür dün sonucu aldım, yarında tekrar baktıracağım artışa. Rabbim sonuna kadar sağlıkla gitmeyi nasip eder inşAllah. Artık buradan devam ederim :)
Amin canım seninde gözün aydın, değerin kat kat katlansın inşAllah.. benimde değer 1185,18 çıktı. Banada çok fazla geldi :) 2 embriyo transfer edilmişti.Hoş geldin canım.. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasib etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın..
Ne dedi cnim doktor duydun muuu :)Şükür canim masallak benimde bugün randevum 3 te bakalim drum ne diyecek , kalp atislarini duyabilecek miyiz
Nekadarlıksın cnim? Bnde hiic yok. Sadece bas donmem oluyoYa kizlar benim cok bulantim okuyo surekli agzimda cubuk kraker ozellikle geceleri uyuyamiyorum bu , kabiz olmamk icin 3 lt du icmemiz lazim ben ilk haftalar cok guzel iciyodum ama suan su icemiyorum anca ilaclari yutmak icin yudum yudum ne yapacagim ben, bulanti icin tuzlu kraker disinda tavsiyeniz varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?