Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Aranızda Adana'da doktor ve hastane tavsiye edebilecek olan var mı?

Merhaba herkese
Bende buralarda olacağım inşallah herşey yolunda giderse ya eylül yada Ekim annesi olacağım inşallah.
2 tane yavrumu kaybettiğim için korkularım çok malesef.
2 dondurulmuş embriyo transferi yapıldı,şimdi bilmiyorum tabiki tekmi ikiz mi beklemedeyim.
Kızlar estrofem sabah 2 akşam 2 içiyorum prospektüs de hamilelik öğrenilince bırakılması gerekiyor yazıyor benim gibi kullanan varmı? Bugün Dr soracağım bakalım.
12 ocak transfer günüm, son adetim çikolata kistinden dolayı 21 eylüldü geçici menopoza sokmuştu Dr,acaba haftamı neye göre hesaplamalıyım bilen varmı?

Merhabalar benim de 10 ocakta transferim oldu şuan hamişim bu cumartesi kontrol war keseyi ve kalp atışlrnı duymak için nolur benm içinde dua edin çok heycanlıyım inşallah sağlıklı bir şekilde devam ediyordur bir problem çıkmaz inşallah

Kızlar bende hiç olmayacak şey bugün transferimin 11.günü ve ben kabız oldumKaç gündür ohssdan dolayı zaten sancılıydım bide bu çıktı kendimi fazla zorlamasamda yinede çok korktum eğer hamileysem bebeğe birşey oldumu diye yarın test günüm benim için ne olur duacı olun Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel haberi

Ya kizlar benim cok bulantim okuyo surekli agzimda cubuk kraker ozellikle geceleri uyuyamiyorum bu , kabiz olmamk icin 3 lt du icmemiz lazim ben ilk haftalar cok guzel iciyodum ama suan su icemiyorum anca ilaclari yutmak icin yudum yudum ne yapacagim ben, bulanti icin tuzlu kraker disinda tavsiyeniz varmi

Dr unu ara sana uygun lavman önersin canim cok kotu isen yok idare eder diyosan duphalak ic bi kasik

Bn kullanıyorum cnm doktor devam dedi

Siyah kuru kayısı hoşafı iç aç karnına şükür bn kurtuldum bu sayede.sarı kuru kayısı rengi sarı kalsın diye katkiliymis siyah yiyin

Merhaba kızlar, bugün sabah kan tahlili verdim sonucum 35 çıktı sizce nasıl transferimin 10.günü bugün.. doktorum 2 gün sonra tekrarını istedi.

Kızlar selam bende geldim aranıza :) çok şükür dün sonucu aldım, yarında tekrar baktıracağım artışa. Rabbim sonuna kadar sağlıkla gitmeyi nasip eder inşAllah. Artık buradan devam ederim :)

Kızlar selam bende geldim aranıza :) çok şükür dün sonucu aldım, yarında tekrar baktıracağım artışa. Rabbim sonuna kadar sağlıkla gitmeyi nasip eder inşAllah. Artık buradan devam ederim :)
Hoş geldin canım.. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasib etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın..

Hoş geldin canım.. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasib etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın..
Amin canım seninde gözün aydın, değerin kat kat katlansın inşAllah.. benimde değer 1185,18 çıktı. Banada çok fazla geldi :) 2 embriyo transfer edilmişti.

Nekadarlıksın cnim? Bnde hiic yok. Sadece bas donmem oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…