• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Muhtemelen aynı gün transfer olduk canım, ben transferimin ertesi günü işe başladım.Benim doktorum yatmanın anneyi olumsuz etkileyeceğini normal hayata dönmenin pozitif anlamda faydası olacağını söyledi.Bende yatma taraftarı değildim zaten, işe gidip geliyorum evde işlerimi yapıyorum.Çok şükür bir şikayetim yok.Ve zaten şu an normal yolla hamile kalmış insanlardan hiçbir farkımız yok.O yüzden kendine stres yapma, inşallah sağlıkla kucağıına alırsın evladını,alırız :)
evet öyle normal hamillerden farkımız yok biliyorum ama henüz doktorumla konuşamadım sag tüpümde biraz genişleme var mış ondan dolayı biraz endişem inş saglıkla kucagımıza alırım benim transsferim 10 ocak da

evet öyle normal hamillerden farkımız yok biliyorum ama henüz doktorumla konuşamadım sag tüpümde biraz genişleme var mış ondan dolayı biraz endişem inş saglıkla kucagımıza alırım benim transsferim 10 ocak da
Benimde 11 ocaktı.Bu cumartesi doktor randevum var bakalım ne dicek?

Benimde 11 ocaktı.Bu cumartesi doktor randevum var bakalım ne dicek?

Herkese iyi akşamlar :) Yarın hastanede kan testi vericem transferimin 10. günü dualarınızı eksik etmeyin nolur :) Bu arada bugün evde dayanamadım idrar testi yaptım gölgesini bile göremediğim o ikinci çizgiyi silik te olsa gördüm ama yarın bakalım ne olacak hayırlısı tabi herşeyden önce..

Sende Dostinex kullanmıştın hatırladığım kadarıyla ben ondanmı acaba bu ağrılar diye düşünüyorum yada tutunma ağrısımı aklım karışık 7. Gün test yaptım sabah negatifti aynı teste akşam öylesine bi baktım ikinci silik çizgi artık korktum yapmadım almanyada oturuyorum doktorum Çarşamba kan vermeye gel dedi önce gelme sakın deyince bende bekliyorum böyle
Hakkında hayırlısı olsun teste takılma kimininki erken çıkar kimininki kanda çıksana çıkmaz idrarda. Tutunuyor olabilir kabizsan olur

Herkese iyi akşamlar :) Yarın hastanede kan testi vericem transferimin 10. günü dualarınızı eksik etmeyin nolur :) Bu arada bugün evde dayanamadım idrar testi yaptım gölgesini bile göremediğim o ikinci çizgiyi silik te olsa gördüm ama yarın bakalım ne olacak hayırlısı tabi herşeyden önce..
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım.pozitif sonuç bildirirsin işallah

merhaba arkadaşlar bugün dr a gittim kesenin küçük olduğunu söyledi çok moralim bozuldu:KK17: zaten bir yumurtam oluşmuştu lütfen benim için dua edin

İnşallah pozitifi görürsün canimm :)

merhaba arkadaşlar bugün dr a gittim kesenin küçük olduğunu söyledi çok moralim bozuldu:KK17: zaten bir yumurtam oluşmuştu lütfen benim için dua edin
Cnim daha cook küçük. Bnim eltimin tek yumurta ikiziydi ve 1 ay boyunca 2. Kese gorunmedi sonra diger kese bi anda aynı boyuta geldi hic yokken. Her gun muazzam.bi degisme oluyo. Hiic tedirgin olmaaa

Ins. Guzel bi değerle pozitifi görürsün canim

Merhaba arkadaşlar benimde 5 Ocak'ta transferim gerçekleşti. Çok şükür pozitif. Sata göre bugün 6 hafta 4 günlük. Keseyi gördük ama kalp atışını duymadık henüz haftaya tekrar bakılacak. Transferden kaç gün sonra kalp atışı duydunuz.

Merhaba arkadaşlar benimde 5 Ocak'ta transferim gerçekleşti. Çok şükür pozitif. Sata göre bugün 6 hafta 4 günlük. Keseyi gördük ama kalp atışını duymadık henüz haftaya tekrar bakılacak. Transferden kaç gün sonra kalp atışı duydunuz.
Ona takılma kalp atışını 7 haftadan sonra duyan var .

Tatlım bnim sadece narkozun etkisi gecene kadar agrim oldu. Ama o değişiyor ilkinde zerre agrim olmamisti bunda cnim çıktı sanki serum falan taktılar. O tamamen degisiyo yumurtalar cok derindeyse acıyor
Dün oldu transfer Uraz agrım vardı.Bugün geçti çok az var.Sekiz yumurta alınmış şimdi doktorum msj attı yedi yumurtadan beşi döllenmis şükür.Herkese nasip olur inşallah.Hayırlısıyla devam eder inşallah :dua:

Back