evet öyle normal hamillerden farkımız yok biliyorum ama henüz doktorumla konuşamadım sag tüpümde biraz genişleme var mış ondan dolayı biraz endişem inş saglıkla kucagımıza alırım benim transsferim 10 ocak daMuhtemelen aynı gün transfer olduk canım, ben transferimin ertesi günü işe başladım.Benim doktorum yatmanın anneyi olumsuz etkileyeceğini normal hayata dönmenin pozitif anlamda faydası olacağını söyledi.Bende yatma taraftarı değildim zaten, işe gidip geliyorum evde işlerimi yapıyorum.Çok şükür bir şikayetim yok.Ve zaten şu an normal yolla hamile kalmış insanlardan hiçbir farkımız yok.O yüzden kendine stres yapma, inşallah sağlıkla kucağıına alırsın evladını,alırız :)
Benimde 11 ocaktı.Bu cumartesi doktor randevum var bakalım ne dicek?evet öyle normal hamillerden farkımız yok biliyorum ama henüz doktorumla konuşamadım sag tüpümde biraz genişleme var mış ondan dolayı biraz endişem inş saglıkla kucagımıza alırım benim transsferim 10 ocak da
Benimde 11 ocaktı.Bu cumartesi doktor randevum var bakalım ne dicek?evet öyle normal hamillerden farkımız yok biliyorum ama henüz doktorumla konuşamadım sag tüpümde biraz genişleme var mış ondan dolayı biraz endişem inş saglıkla kucagımıza alırım benim transsferim 10 ocak da
Size erken vermişler benim randevum 8 subatdaBenimde 11 ocaktı.Bu cumartesi doktor randevum var bakalım ne dicek?
Hakkında hayırlısı olsun teste takılma kimininki erken çıkar kimininki kanda çıksana çıkmaz idrarda. Tutunuyor olabilir kabizsan olurSende Dostinex kullanmıştın hatırladığım kadarıyla ben ondanmı acaba bu ağrılar diye düşünüyorum yada tutunma ağrısımı aklım karışık 7. Gün test yaptım sabah negatifti aynı teste akşam öylesine bi baktım ikinci silik çizgi artık korktum yapmadım almanyada oturuyorum doktorum Çarşamba kan vermeye gel dedi önce gelme sakın deyince bende bekliyorum böyle
Tommmbikkk laa benn Black_hayit :))canım hayırlı olsun sağlıkla kavuşun inşallah. ne günler ne zor zamanlar geçirdin. allah yüzünü hep güldürsün inşallah tatlım
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım.pozitif sonuç bildirirsin işallahHerkese iyi akşamlar :) Yarın hastanede kan testi vericem transferimin 10. günü dualarınızı eksik etmeyin nolur :) Bu arada bugün evde dayanamadım idrar testi yaptım gölgesini bile göremediğim o ikinci çizgiyi silik te olsa gördüm ama yarın bakalım ne olacak hayırlısı tabi herşeyden önce..
amin inşaAllah.. Rabbim tüm isteyenlerede bizlere de hayırlısını nasib etsin..Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım.pozitif sonuç bildirirsin işallah
İnşallah pozitifi görürsün canimm :)Herkese iyi akşamlar :) Yarın hastanede kan testi vericem transferimin 10. günü dualarınızı eksik etmeyin nolur :) Bu arada bugün evde dayanamadım idrar testi yaptım gölgesini bile göremediğim o ikinci çizgiyi silik te olsa gördüm ama yarın bakalım ne olacak hayırlısı tabi herşeyden önce..
Cnim daha cook küçük. Bnim eltimin tek yumurta ikiziydi ve 1 ay boyunca 2. Kese gorunmedi sonra diger kese bi anda aynı boyuta geldi hic yokken. Her gun muazzam.bi degisme oluyo. Hiic tedirgin olmaaamerhaba arkadaşlar bugün dr a gittim kesenin küçük olduğunu söyledi çok moralim bozulduzaten bir yumurtam oluşmuştu lütfen benim için dua edin
Allahim ins bebebisini saglikla kucagina almayi nasip eder canim , üzülme bebeginide üzme allah büyük gelisir ins. Dahamerhaba arkadaşlar bugün dr a gittim kesenin küçük olduğunu söyledi çok moralim bozulduzaten bir yumurtam oluşmuştu lütfen benim için dua edin
Ins. Guzel bi değerle pozitifi görürsün canimHerkese iyi akşamlar :) Yarın hastanede kan testi vericem transferimin 10. günü dualarınızı eksik etmeyin nolur :) Bu arada bugün evde dayanamadım idrar testi yaptım gölgesini bile göremediğim o ikinci çizgiyi silik te olsa gördüm ama yarın bakalım ne olacak hayırlısı tabi herşeyden önce..
Rabbim yardımcınız olsun canım.. Olumsuz düşünme..güzel düşün güzel olsun..merhaba arkadaşlar bugün dr a gittim kesenin küçük olduğunu söyledi çok moralim bozulduzaten bir yumurtam oluşmuştu lütfen benim için dua edin
Ona takılma kalp atışını 7 haftadan sonra duyan var .Merhaba arkadaşlar benimde 5 Ocak'ta transferim gerçekleşti. Çok şükür pozitif. Sata göre bugün 6 hafta 4 günlük. Keseyi gördük ama kalp atışını duymadık henüz haftaya tekrar bakılacak. Transferden kaç gün sonra kalp atışı duydunuz.
Aslında Tüp bebek merkezinde ki doktor 10 şubatta çağırdı ama rutin kontrolümü yapan doktorum 4 şubatta çağırdı.Size erken vermişler benim randevum 8 subatda
Dün oldu transfer Uraz agrım vardı.Bugün geçti çok az var.Sekiz yumurta alınmış şimdi doktorum msj attı yedi yumurtadan beşi döllenmis şükür.Herkese nasip olur inşallah.Hayırlısıyla devam eder inşallahTatlım bnim sadece narkozun etkisi gecene kadar agrim oldu. Ama o değişiyor ilkinde zerre agrim olmamisti bunda cnim çıktı sanki serum falan taktılar. O tamamen degisiyo yumurtalar cok derindeyse acıyor
İnşallah canım bir hafta nasıl geçecek bilmiyorum. Gözün aydın bu arada biz de ikiz mi acaba dedik ama dün tek kese gördük. Sağ Salim doğarlar umarım.Ona takılma kalp atışını 7 haftadan sonra duyan var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?