- 14 Ocak 2017
- 761
- 882
- 18
- 34
Ins. Canim ne zaman gideceksin kalp atislarini duymayaİki tane transfer edilmişti ikiside tutmuş.işallah kalp atışlarını duyariz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ins. Canim ne zaman gideceksin kalp atislarini duymayaİki tane transfer edilmişti ikiside tutmuş.işallah kalp atışlarını duyariz
Valla cuma bi gideceğim birde 6subatta gideceğim.Ins. Canim ne zaman gideceksin kalp atislarini duymaya
İnşallah cnimm benimm inşallah. Tatlim kesenin resmini atabilirmisinİki tane transfer edilmişti ikiside tutmuş.işallah kalp atışlarını duyariz
Canım merhaba...Öncelikle hayırlısı olsun,herkesin belirtileri farklı oluyor maalesef. Mesela bende böyle bir belirti olmadı ama başkalarında olan bulantı vs. de olmadı.O yüzden kendine stres yapma, test gününede az kalmış zaten.İnşallah iyi haberler verirsinGünaydınlar anne adayları Rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah hepinize bi sorum olacak benim bugün transferden sonra 10. Günüm ikinci günümden belli kasıklarım ara ara ama çok ağrıyo sırt üstü uzanayım diyorum sanki bıçakla kesiyorlar yan döneyim diyorum bir iki dakika sonra yine başlıyo böyle bi 10 dakikadan fazla sürüyo ben hafif ohss oldum 17 yumurtam toplandı acaba ondanmı yoksa Hale'n Dostinex kullanıyorum ondanmı lütfen sizler hamilesiniz aranızda böyle olan belki vardır dedim
Korkma cnım benim bnimde 2. Günden sonra hep belim ağrıdı kopcak derecesinde dogrulamiyodum bile. 7. Günden sonrada resmen adet ağrısı çektim hatta kanamam geldi diye lavaboya gittim lekelenmem olmuştu. Yerlesme kanamasiymis ama ne ağlamıştım. Ki bnden 10 yumurta toplanmisti cok degildi yaniGünaydınlar anne adayları Rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah hepinize bi sorum olacak benim bugün transferden sonra 10. Günüm ikinci günümden belli kasıklarım ara ara ama çok ağrıyo sırt üstü uzanayım diyorum sanki bıçakla kesiyorlar yan döneyim diyorum bir iki dakika sonra yine başlıyo böyle bi 10 dakikadan fazla sürüyo ben hafif ohss oldum 17 yumurtam toplandı acaba ondanmı yoksa Hale'n Dostinex kullanıyorum ondanmı lütfen sizler hamilesiniz aranızda böyle olan belki vardır dedim
Tatlım bnim sadece narkozun etkisi gecene kadar agrim oldu. Ama o değişiyor ilkinde zerre agrim olmamisti bunda cnim çıktı sanki serum falan taktılar. O tamamen degisiyo yumurtalar cok derindeyse acıyorArkadaşlar bugün yumurta toplama işlemi yapılacak.Sonrasında ağrı oluyor mu?
Buarada kaçıncı gün embriyosu?? Kan versene cikar artık:) nasıl dayaniyosunuz :)Günaydınlar anne adayları Rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah hepinize bi sorum olacak benim bugün transferden sonra 10. Günüm ikinci günümden belli kasıklarım ara ara ama çok ağrıyo sırt üstü uzanayım diyorum sanki bıçakla kesiyorlar yan döneyim diyorum bir iki dakika sonra yine başlıyo böyle bi 10 dakikadan fazla sürüyo ben hafif ohss oldum 17 yumurtam toplandı acaba ondanmı yoksa Hale'n Dostinex kullanıyorum ondanmı lütfen sizler hamilesiniz aranızda böyle olan belki vardır dedim
çok şükür duyduk inşallah sizde duyarsınız ama yine de ilk üç ay riskli deniyor o yüzden biraz tedirginim.Merhaba canim bebeğinin kalp atislarini falan duymus olmalisin degil mi ?
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim bende kalp atislarini duymayi bekliyorum tam olarak transferden kac gün sonra duydun kalp atisiniçok şükür duyduk inşallah sizde duyarsınız ama yine de ilk üç ay riskli deniyor o yüzden biraz tedirginim.
İnşallah cnimm benimm inşallah. Tatlim kesenin resmini atabilirmisin
Bn hala ağrılar çekiyorum canimGünaydınlar anne adayları Rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah hepinize bi sorum olacak benim bugün transferden sonra 10. Günüm ikinci günümden belli kasıklarım ara ara ama çok ağrıyo sırt üstü uzanayım diyorum sanki bıçakla kesiyorlar yan döneyim diyorum bir iki dakika sonra yine başlıyo böyle bi 10 dakikadan fazla sürüyo ben hafif ohss oldum 17 yumurtam toplandı acaba ondanmı yoksa Hale'n Dostinex kullanıyorum ondanmı lütfen sizler hamilesiniz aranızda böyle olan belki vardır dedim
canım transferden 1 ay sonra duydum. transferim 23 aralıkta oldu, 23 ocakta kalp atışlarını duydumAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim bende kalp atislarini duymayi bekliyorum tam olarak transferden kac gün sonra duydun kalp atisini
Cnim bnde calismaya basladim. Ve magazaciyim. Doktor artık anneden kaynakli dusmez bebek dedi. Ancak annenin kemiklerinin kirilmasi gerekir dusmesi icin dedimerhaba arkadaşlar aranızda çalışan var mı ben hemen işe başladım cevrem başka tüp bebek yaptıralan kalp atışını duyana kadar işe başlamamış sakıncalı diye bende zaten tedirgin işe gidip geliyorum daha ilk muayaneme 2 hafta
Sende Dostinex kullanmıştın hatırladığım kadarıyla ben ondanmı acaba bu ağrılar diye düşünüyorum yada tutunma ağrısımı aklım karışık 7. Gün test yaptım sabah negatifti aynı teste akşam öylesine bi baktım ikinci silik çizgi artık korktum yapmadım almanyada oturuyorum doktorum Çarşamba kan vermeye gel dedi önce gelme sakın deyince bende bekliyorum böyleBn hala ağrılar çekiyorum canim
Muhtemelen aynı gün transfer olduk canım, ben transferimin ertesi günü işe başladım.Benim doktorum yatmanın anneyi olumsuz etkileyeceğini normal hayata dönmenin pozitif anlamda faydası olacağını söyledi.Bende yatma taraftarı değildim zaten, işe gidip geliyorum evde işlerimi yapıyorum.Çok şükür bir şikayetim yok.Ve zaten şu an normal yolla hamile kalmış insanlardan hiçbir farkımız yok.O yüzden kendine stres yapma, inşallah sağlıkla kucağıına alırsın evladını,alırız :)merhaba arkadaşlar aranızda çalışan var mı ben hemen işe başladım cevrem başka tüp bebek yaptıralan kalp atışını duyana kadar işe başlamamış sakıncalı diye bende zaten tedirgin işe gidip geliyorum daha ilk muayaneme 2 hafta
Ay ya heyecanlandim bana da dua et nolur hayirsiyla bende duyayim kalp atislarini bende 6 subatta 1 aylik olcamcanım transferden 1 ay sonra duydum. transferim 23 aralıkta oldu, 23 ocakta kalp atışlarını duydum
canım hayırlı olsun sağlıkla kavuşun inşallah. ne günler ne zor zamanlar geçirdin. allah yüzünü hep güldürsün inşallah tatlımCanım tekrar tebrik ederim benimde 3 ocak transfer tarihim 5. Gün embriyosu iki adet transfer edildi ve ikizlerimin kesesini gördük çok şükür 31 ocakta kalp atışları için gidicez nasipse . 24 yaşındayım . 3 yıldır bebek istiyoruz bu güne nasipmiş tüp ile kavuştum meleklerime inş hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım