• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Amin canım seninde gözün aydın, değerin kat kat katlansın inşAllah.. benimde değer 1185,18 çıktı. Banada çok fazla geldi :) 2 embriyo transfer edilmişti.
inşaAllah canım hayırlısı.. Benim tek embriyo transfer edilmişti (blastokist) Senin de MaşaAllah belki de çoğul gebelik vardır sen de :KK46::KK46:.Kaçıncı gün değerin bu değer?

Niyeyse bildirimler gelmiyor bana, sayfaya girersem görüyorum yazdıklarınızı :)

Bugun

Bugun tam 6 hafta 4 günlüksun dedi benim dondurulmus ebryo transferydi son adet tarihime gorede hesaplamadi neye gore hesapliyolar anlamadim , 6 ocakta transfer oldum
Benimde 5 Ocak'ta transferim oldu. Dün 6 hafta 4 günlük deri doktor. Bebek göründü mü canım. Ben de dün belli belirsiz gördüm de o yüzden soruyorum

Bugun

Bugun tam 6 hafta 4 günlüksun dedi benim dondurulmus ebryo transferydi son adet tarihime gorede hesaplamadi neye gore hesapliyolar anlamadim , 6 ocakta transfer oldum
Benim sdet günüme göre hesapladı. 10 ocakta transfer oldum. Yok cnim uzun dgl :) sen özele mi gittin bugün?

kızlar merhaba 1,5 yıllık evliyim eşim ve ben talasemi taşıyıcıyız. başkent hastanesinde pgt yöntemi ile tüp bebek yaptırcaz orada yaptıranlar var mı.. birde bütün anne adaylarına bol bol duam olsun bebekleriniz hayırlı sağlıklı bir sekilde kucaklarınızda sevgi dolu olsunlar inşallah darısı isteyenlerin başına.. tüp bebek ve pgt olanlar aşamaları anlatırsanız çook sevinirim..

valla canım ilk görüşme için gittik bekledik ama değdi.hulusi bey çok ilgileniyor beklediğine değiyor.şimdi kan verdik mart ayında sonuç alcam hayırlısı bakalım. gulucum81 doktorla özelde de konuşabilir fikir alabilirsin.

valla canım ilk görüşme için gittik bekledik ama değdi.hulusi bey çok ilgileniyor beklediğine değiyor.şimdi kan verdik mart ayında sonuç alcam hayırlısı bakalım. gulucum81 doktorla özelde de konuşabilir fikir alabilirsin.
Hulusi bey Ankara Başkent'te galiba

kızlar merhaba 1,5 yıllık evliyim eşim ve ben talasemi taşıyıcıyız. başkent hastanesinde pgt yöntemi ile tüp bebek yaptırcaz orada yaptıranlar var mı.. birde bütün anne adaylarına bol bol duam olsun bebekleriniz hayırlı sağlıklı bir sekilde kucaklarınızda sevgi dolu olsunlar inşallah darısı isteyenlerin başına.. tüp bebek ve pgt olanlar aşamaları anlatırsanız çook sevinirim..
Başkent derken Adana mı ?

Back