- 14 Ocak 2017
- 761
- 882
- 18
- 34
Ewt canim özel e gittim , sana ne dediler kalp atisini duymak icinBenim sdet günüme göre hesapladı. 10 ocakta transfer oldum. Yok cnim uzun dgl :) sen özele mi gittin bugün?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ewt canim özel e gittim , sana ne dediler kalp atisini duymak icinBenim sdet günüme göre hesapladı. 10 ocakta transfer oldum. Yok cnim uzun dgl :) sen özele mi gittin bugün?
Ben devlette denedigim icin oraya gidiyorum ilaclarim bitene kadar. Daha cok minik oldugu icin Bizim cihazlarda duyulmuyo malesef dedi. 2 hafta sonra tekrar gel dediEwt canim özel e gittim , sana ne dediler kalp atisini duymak icin
Allah yardimcin olsun canim yat dinlen dualarimiz seninle...Kızlar bu sabah kanamam oldu hemde kırmızı renk,adet ağrısına uyandım ve malesef korktuğum başıma geldi. Hemen hastahaneye gittik ultrasona girdim 4+3 günlük ve kesenin yanında kanama alanı gözüküyor belki 2 . embriyo dan kaynaklı olabilir dediler,proluton depot iğne dün olmuştum bugün yine ve yarın yine kanama kesilirse 3 günde bire döneriz tekrar dediler,sabah ki kanamadan sonra kesildi sanırım içeride kalan kahverengi ler geliyor crinone jel kullanıyorum onun üzerindede kahverengi gördüm.
Ne düşüneceğimi,ne hissedeceğimi bilemiyorum artık 2 kürtaj yaşamış biri olarak tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum olmayacaksa biran önce bitsin diyorum
Evde istirahat verdi ,yatmak hiç bana göre değil sürekli yatmıycam ama evde olacağım.
Benden haberler böyle.
Çift kesemi görülmüştü cnm.senin durumu yaşayan oluyor korkma bak kesen görülmüş yat dinlen ayaklarının altına yastık koy . Crinone jel le içerdeyux kalan geliodurKızlar bu sabah kanamam oldu hemde kırmızı renk,adet ağrısına uyandım ve malesef korktuğum başıma geldi. Hemen hastahaneye gittik ultrasona girdim 4+3 günlük ve kesenin yanında kanama alanı gözüküyor belki 2 . embriyo dan kaynaklı olabilir dediler,proluton depot iğne dün olmuştum bugün yine ve yarın yine kanama kesilirse 3 günde bire döneriz tekrar dediler,sabah ki kanamadan sonra kesildi sanırım içeride kalan kahverengi ler geliyor crinone jel kullanıyorum onun üzerindede kahverengi gördüm.
Ne düşüneceğimi,ne hissedeceğimi bilemiyorum artık 2 kürtaj yaşamış biri olarak tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum olmayacaksa biran önce bitsin diyorum
Evde istirahat verdi ,yatmak hiç bana göre değil sürekli yatmıycam ama evde olacağım.
Benden haberler böyle.
Daha neler kız. Bn hapsurunca tiksiriom bişe olmaz Allah koruyorBulantidan ölcem kizlar ögürürken bebegime bisi olurmu acaba daha cok küçük o
Allahima emanet artikDaha neler kız. Bn hapsurunca tiksiriom bişe olmaz Allah koruyor
geçmiş olsun inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almak nasip olur. kanama olması sıkıntılı gözüküyor ama bir arkadaşım ikizlere hamile kalmıştı ilk üç ay hep kanaması oldu şimdi ikizleri 2 yaşında o yüzden moralini bozmaKızlar bu sabah kanamam oldu hemde kırmızı renk,adet ağrısına uyandım ve malesef korktuğum başıma geldi. Hemen hastahaneye gittik ultrasona girdim 4+3 günlük ve kesenin yanında kanama alanı gözüküyor belki 2 . embriyo dan kaynaklı olabilir dediler,proluton depot iğne dün olmuştum bugün yine ve yarın yine kanama kesilirse 3 günde bire döneriz tekrar dediler,sabah ki kanamadan sonra kesildi sanırım içeride kalan kahverengi ler geliyor crinone jel kullanıyorum onun üzerindede kahverengi gördüm.
Benden haberler böyle.
geçmiş olsun inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almak nasip olur. kanama olması sıkıntılı gözüküyor ama bir arkadaşım ikizlere hamile kalmıştı ilk üç ay hep kanaması oldu şimdi ikizleri 2 yaşında o yüzden moralini bozmaKızlar bu sabah kanamam oldu hemde kırmızı renk,adet ağrısına uyandım ve malesef korktuğum başıma geldi. Hemen hastahaneye gittik ultrasona girdim 4+3 günlük ve kesenin yanında kanama alanı gözüküyor belki 2 . embriyo dan kaynaklı olabilir dediler,proluton depot iğne dün olmuştum bugün yine ve yarın yine kanama kesilirse 3 günde bire döneriz tekrar dediler,sabah ki kanamadan sonra kesildi sanırım içeride kalan kahverengi ler geliyor crinone jel kullanıyorum onun üzerindede kahverengi gördüm.
Benden haberler böyle.
Maşallah canım çoğul gebelik gibi duruyorSlm arkadaşlar bugün 14. Gün değerim 3399 olmuş. 12. Gün 1185,18 di.
MaşaAllah canım Rabbim sağlıkla hayırlısıyla tamamına erdirsin..bende bugün 12.gün tekrar testi yaptırdım sonucu bekliyorum heyecanla senin 10. gün değerin kaçtı?İyi akşamlar kızlar çok şükür bende bu gruba artık anne adayı olarak geldim sonucum 12. Gün 138 inşallah hepimiz sorunsuz sağlıklı bişekilde yavrularımızı kucağımızda alırız
MaşaAllah Rabbim hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin..Bence de çoğul gibi görünüyor :)Slm arkadaşlar bugün 14. Gün değerim 3399 olmuş. 12. Gün 1185,18 di.
Hiç moralini bozma kardeşimin de çok kanaması olmuşta hatta biz tamamen umudu kestik ama şimdi bir yaşında nereye gayet de sağlıklı. .o yüzden hiç üzme kendiniArkadaşlar bu sabah kanam oldu hatta idrarıma kadar geçti doktoru aradım crinone jel bırak igneye başla dedi muaneye filan çağırmadı off çok korkuyorum ya idrara kadar geçmek ne ya
Benim de bulantılar başladı ama öğle öğurme olmadı. Genellikle kahvaltıdan sonra başlıyor akşam yatana kadar sürüyor. Ama dayanilmayacak gibi değil tabi.Bulantidan ölcem kizlar ögürürken bebegime bisi olurmu acaba daha cok küçük o