• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Ilk 10 dakika yatip sonrasinda yarim saat yürümek gerek dedi Drum. Bazen yatiyorum sonrasinda ozaman birikme ve zamanla kararma yapiyor canim.
sabahları yürüyorumd akşamları hep yatıyorum okadar yorgun ve uykusuz oluyorumki gözlerimi bile acamıyorum acaba dedim bi kaç gün önce kanama olduda ondan mı siyah geldi diye endişelendim

Canım benim histeroskopide içinde tahmini 10-12 bin arası, ilk tüp bebek denememdi.Muayene 1 kere ödüyorsunuz zaten başkada muayene ücreti almıyorlar.

Lütfen git ,git göreceksin rahatlayacaksın,eğer bir sıkıntı olsaydı çoktan kendini belli ederdi emin ol, içini ferah tut annesi :)

Yaşı boşver tatlım :) annemin kuzeni 43 yaşında doğurdu geçen yıl , bizimkiler seçilmiş bide Rabbimin izniyle sağ salim alacağız kucağımıza.
Sagol canimm o kadar istiyorumki gormeyi Allah bizede nasip eder insallah

İnşallah. Bukadarcikmi diyince bnde baya oldu sandm
Yok canim ondan degil ilk denemem ama bizim doktor igneyi baya abartiyo heralde baska doktorlarq gore
Ben 8.haftamdayim hala ignelere devam 2 haftada oncesi var toplam 10 hafta eder 75 gun gunde 3 igneden eder 225 oyy oyy daha ne kadar vercek bilmiyorum suzgec gibi oldun diyo esim

sabahları yürüyorumd akşamları hep yatıyorum okadar yorgun ve uykusuz oluyorumki gözlerimi bile acamıyorum acaba dedim bi kaç gün önce kanama olduda ondan mı siyah geldi diye endişelendim
Evet eski kanamadır. Kırmızı olmadığı sürece korkma bende de olDu lekeler sürekli tüp bebek te ilk 3 aya kadar lekeler olabiliyor.. dinlen yorma kendini

Cevap veren herkese teşekkürler :)
Bir sorum da şu 2 embriyo koyulmasını siz mi tercih ettiniz? Tek koyulsa tutmuyor mu?
Canim benimde 2 embriyo yerlestrildi 9 tane yumurtam saglikli dollenmis 35 yas ve uzerine cift embriyo yerlestiriyoruz yasa geregi dendi bizde tamam dedik digerleri donduruldu bizde ozelde yaptik ama kendi istegimizle degil yani cift embriyo konmasi bize kalsa hepsini isterdik

Ben daha kesemi bile gormedim tekmi ciftmi onuda bilmiyorum yarina kontrol randevusu aldim simdi insallah bu sefer gorurum en son baktiginda 6+6 demisti yarin tam 8+0 nolur goriyim artikkk

• Kızlar kontrolden çıktım çok şükür ıkiside çok iyi.agrilari sordum normal dedi ikiz bebek.vere birine çok net erkek dedi diğerine kızdır dedim doktor oda erkek duruyor dedi :anne::halay:Maşallah hepiniz yaşayın bu muhteşem duyguyu
Canım ne güzel ya inşallah:nazar: iki küçük meleğini:nazar: sağlıkla kucağınada alırsın :anne:

Canim benimde 2 embriyo yerlestrildi 9 tane yumurtam saglikli dollenmis 35 yas ve uzerine cift embriyo yerlestiriyoruz yasa geregi dendi bizde tamam dedik digerleri donduruldu bizde ozelde yaptik ama kendi istegimizle degil yani cift embriyo konmasi bize kalsa hepsini isterdik
Ben 31 yaşındayım ama aynı yaştaki arkadaşıma doktor isterseniz 2 tane koyalım garanti olsun demiş ondan merak ettim, insan gerçekten riske atmak istemez süreç maddi manevi kolay değil çünkü..

Ben 31 yaşındayım ama aynı yaştaki arkadaşıma doktor isterseniz 2 tane koyalım garanti olsun demiş ondan merak ettim, insan gerçekten riske atmak istemez süreç maddi manevi kolay değil çünkü..
Anladim canim haklisin tabi bana boyle soylendi paylastim herkes baska soyluyo demekki

• Kızlar kontrolden çıktım çok şükür ıkiside çok iyi.agrilari sordum normal dedi ikiz bebek.vere birine çok net erkek dedi diğerine kızdır dedim doktor oda erkek duruyor dedi :anne::halay:Maşallah hepiniz yaşayın bu muhteşem duyguyu
Ay belli oldu mu cok sevindim senin adina ,benimde belli olur mu ki ay cok heyecanlandim benimde haftaya randevum 12. Haftamiz dolmus olcak

ay belli oldu mu yeni gördüm. iyi olsunlar da gözün aydın canım. :KK76:

Kızlar dün kalp atışlarımızı duyduk:nazar::nazar: 2 bebişimiz var Allah nazarlardan korusun:nazar::nazar:7+3 günlük olmuşuz. Dr A sağ kalçama geceleri kramp giriyor dedim vitamin ilacı istedim 3.ay da magnezyum ve vitamin hapı vereceğini söyledi.
Cnm çoğul gebelirte o ağrılar normalmiş. Bnm vajinaya vuran ağrılarım oluyor genisliyormusuz

Cnm çoğul gebelirte o ağrılar normalmiş. Bnm vajinaya vuran ağrılarım oluyor genisliyormusuz
Canım benim şu an özellikle sağ kalçam geceleri oluyor henüz vajinama ağrı vurmadı sanırım 2-3 haftaya kadar başlar.dr magnezyum ve vitamin ilacı vermedi 3 üncü ayda verecekmiş. Size kaçıncı haftada vermişti canım. Dün Sizde Dr a gitmişsiniz bebişlerin iyi olmasına çok sevindim Rabbim sağlıkla kucaklarımıza versin inş.

Back