- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözün aydın canımKızlar dün kalp atışlarımızı duyduk 2 bebişimiz var Allah nazarlardan korusun7+3 günlük olmuşuz. Dr A sağ kalçama geceleri kramp giriyor dedim vitamin ilacı istedim 3.ay da magnezyum ve vitamin hapı vereceğini söyledi.
Maslak Acıbadem bülent tıraştaInsallah.. sen nerde yaptirmistin
Maşallah canım benim folic trio da kalsiyum ve D vitamini 400 mg da folic asit var. Folic asiti günde kaç mg kullanıyorsunKızlar merhaba, bende kontroldeydim çok şükür bebişler iyi, 9+4 üz şuan. Banada şuan için sadece folik asiti kullan dedi. Birde D vitamini kullanıyorum. coraspin ve jelide 12. haftaya kadar devam etcem.
Teşekkür ederim canım tüm hamişlerin inş.gözün aydın canım
canım ben folbiol kullanıyorum oda 5 mgr. Bir arakadaş demişti diğeri 400 cmg yazar diyeMaşallah canım benim folic trio da kalsiyum ve D vitamini 400 mg da folic asit var. Folic asiti günde kaç mg kullanıyorsun
merhaba, bana da zofer verdi doktorum 20 gündür aralıksız günde 1tane alıyorum çok korkuyorum hiç hoş şeyler yazmıyo. allah yavrularımızı korusun. size de doktorunuz mu tavsiye etti?Canım benim 6. haftada başladı ve çok kötüyüm. Zofer kullanıyorum tavsiye ederim. Çünkü şiddetli öğürmeler bebeğe zarar verebiliyormuş
Banada henuz verilmedi 3 ay bitince verilcekCanım benim şu an özellikle sağ kalçam geceleri oluyor henüz vajinama ağrı vurmadı sanırım 2-3 haftaya kadar başlar.dr magnezyum ve vitamin ilacı vermedi 3 üncü ayda verecekmiş. Size kaçıncı haftada vermişti canım. Dün Sizde Dr a gitmişsiniz bebişlerin iyi olmasına çok sevindim Rabbim sağlıkla kucaklarımıza versin inş.
Canim dondurulmus transferi mi seninki ? Estrofemi bana 10 haftada bıraktırdı .12.hafta bırak demezse bırak cnm sen fazlasına gerek yok.birde Bulantidan dolayı ilaç aliyprmussunuz bn doktorlarım vermedi .estrofem de tüp bebek doktoru değil normal doktorum uyarınca tup bebek ci bırak dedikızlar estrofem ve progestan a devam ediyorum. haftaya kontrolümüz var inşallah bırakıtırır artık.. bulantılarım tam gaz devam kolumu kaldıracak halim yok. bir de bulantılar için metpamid emedur kesmediğinden zofer kullanıyorum mecburen. içim hiç rahat değil bunca ilaca..
Canim sevindim bebislerin belli olmus cok sukur Allah tamamina erdirsin insallah sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin hepimizeHala mide bulantılarım devam .dün her öğünü çıkardım. Önceden bulanır arada çıkarırdım. İnanın çok zordu .isde evlatlarımız iyi olsunlar çekeriz. Bn oğlumda ne mide bulantısı bilirim ne uyku doğuracağı güne kadar gez toz modu.hatta gezmeden geldim sancılar dim doğuma gittjm
Ne hissettigini iyi anliyorum. Esteofemi birakana kadar fenalik gelmisti bana da. Bulantiyi kesin artiriyor. Ama kalp atışı duyuldugu anda biraktirdi bana Drum.kızlar estrofem ve progestan a devam ediyorum. haftaya kontrolümüz var inşallah bırakıtırır artık.. bulantılarım tam gaz devam kolumu kaldıracak halim yok. bir de bulantılar için metpamid emedur kesmediğinden zofer kullanıyorum mecburen. içim hiç rahat değil bunca ilaca..
Evet doktor tavsiye etti günde 3 taneye kadar içebilirsin dedi. Ben 1-2 tane alıyorum ama cok iyi bir ilaçmerhaba, bana da zofer verdi doktorum 20 gündür aralıksız günde 1tane alıyorum çok korkuyorum hiç hoş şeyler yazmıyo. allah yavrularımızı korusun. size de doktorunuz mu tavsiye etti?
Evet doktor tavsiye etti günde 3 taneye kadar içebilirsin dedi. Ben 1-2 tane alıyorum ama cok iyi bir ilaç
Canim sevindim bebislerin belli olmus cok sukur Allah tamamina erdirsin insallah sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin hepimize
Bende bugun gittim keseyi gordu bi tane dedi ama bebegi 15 gun sora goruruz dedi niye benimki bu kadar gec gorunduki cok sukur hafif agrilardan baska bi sikayetim yok neden bu kadar gec oldu anlamadim insallah bi terslik olmaz
Canim benim transferimde 30 ocak 5.gun cift embriyo ilk defa bugun gorundu bizim kesemiz ama daha bakmadan erken gorunmez 15 gunden once dedi anlamadim bisey bakincada 1.5 cm kese dedi bebegi goremiyorum 15 gun sonra gorunur dediHanzade slm, durumumuz çok benzer ama Dr bana hiç açıcı konuşmadı, 26 Ocak'ta 3. Gün transferi oldu, 20 şubatta ilk kontrolde kese göründü, 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı 6 Mart'ta gittim vajinal ultrasonda kese göründü yol sac göründü fakat kalp atışı yok kese boyunda küçükmüş kürtaj dedi ben biraz daha beklemek istedim tamam dedi. Şu an çok çaresiz bekliyorum salı tekrar gidicem, senin kontrolünde keseyle ilgili bir bilgi verdimi doktorun
Son ana kadar bekle sakin aldirma bana dusedebilir dusmeyedebilir demisti ilk bebegimde ben aldirmam dedim kendi dussun duscekse zaman baya ilerleyip dusmeyince tirnaklarim morarmaya basladi o zmn sonlandirdi doktorum bekle cqnim hemen karar vermeherkese merhaba, 26 Ocak'ta 3. Gün transferi oldum,20 şubatta ilk kontrolde kese göründü, 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı 6 Mart'ta gittim vajinal ultrasonda kese göründü yolk sac göründü fakat kalp atışı yok kese boyu da küçükmüş , kontrolde 7+4 haftalıktım ancak kese 5+4 haftalık boyundaymış kürtaj dedi ben biraz daha beklemek istedim tamam dedi. Şu an çok çaresiz bekliyorum salı tekrar gidicem, ne yapmalıyım yardımlarınıza ihtiyacım var.
Az