• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Canim benim transferimde 30 ocak 5.gun cift embriyo ilk defa bugun gorundu bizim kesemiz ama daha bakmadan erken gorunmez 15 gunden once dedi anlamadim bisey bakincada 1.5 cm kese dedi bebegi goremiyorum 15 gun sonra gorunur dedi
Ben ilk bebegime normal yolla hamile kaldim 2.ayda kesem gorundu ama bebek hic gorunmedi 3.aydada kurtajla ölü bebek diyerek gebeligi sonlandirdi doktorum onun ustunden 2 sene gecti hamile kalamayinca tup bebek deneyelim yasimiz geciyo dedik ama kismet sabirsizlikla bekliyorum Allah bizim yuzumuzude guldursun insallah diyecek bisey yok baska Mevlam gorelim neyler neylerse guzel eyler
Cevabın için teşekkür ederim, benim de kese 1,4 cm göründü fakat kalp atışı duyamayınca kürtaj dedi direk dünya başıma yıkıldı benim ilk hamileliğim ne yapıcam bilmiyorum salı tekrar ultrasona girip bi kara vericem. allah bu yoldaki herkesin yüzünü en kısa sürede güldürsün inşallah.

Cevabın için teşekkür ederim, benim de kese 1,4 cm göründü fakat kalp atışı duyamayınca kürtaj dedi direk dünya başıma yıkıldı benim ilk hamileliğim ne yapıcam bilmiyorum salı tekrar ultrasona girip bi kara vericem. allah bu yoldaki herkesin yüzünü en kısa sürede güldürsün inşallah.
Amin canim umitsizlige kapilma nolur Allah buyuktur hakkimizda hayirlisini verir

Selam kizlar benimde 2. Denememde cok sukur pozitif oldu transferim 2 subat . Nasipse persembe gunu 2. Ye bebisimizi gorucez insallah kalp atisinida duyucaz
kaç haftalıksın

Bülent Tıraş pahalıymış :işsiz:
Allah tamamına erdirsin sağklıkla kucağına da al inşallah teşekkürler :dua:
ben antalya ıvf tüp bebek merkezinde kemal beye yaptırdım. çok iyi bir doktor. 5000tl+ilaç misafir hanesi var konaklama ücretsiz. gerçekten iyi bir merkez yurtsışından yabancı hastasıda çok

Hanimlar ben de kalp atisini duydum.. :) doktor estrofemi 8. Haftada kesecegiz dedi. Lekelenmem de acik pembeye döndü.. görünürde birşey de yok ama doktor yatacaksin olabildiğince dinlen ayaga kalkma dedi... aranizda lekelenmesi olmasina ragmen aspirin kullanmaya devam eden var mi?
ben hem aspirin hemde kan sulandırıcı iğneye devam ettim

Teşekkür ederim... lekelenmeleriniz nasildi peki? Benim kahverengi akıntı ile karışıktı şimdi pembeye döndü
benim koyu kahve lekelenmem oldu geçti. bir daha olmadı. geçen hafta olmuştu. doktor koyu kırmızı olmadıkça parça düşmedikçe korkma dedi

Kızlar merhaba gelemedim sayfaya.bebeği salı günü doktor kontrolü esnasında kaybettim.o andan beri dünya durdu sanki beynim uyuştu.o kalp atişları gözümün önünden gitmiyor birde o kan:-(

inşallah canım

çok üzüldüm, geçmiş olsun canım. nasıl kontrol esnasında oldu
Sağol canım.kontrole gittim üzerimi cıkardım tam muayneye geçicem çok afedersiniz eğildim terlıklerı giyicem kan boşaldı birden amq durduramıyoruz.doktor yat bakalım dedi.yattım yerlere akıyor o derecede baktı kesede yok bebekde düşürdün dedi:( kalktım giyindim birdahada kanamam olmadı:( bebeğim 2 dk lık bir kanamayla gitti

Sağol canım.kontrole gittim üzerimi cıkardım tam muayneye geçicem çok afedersiniz eğildim terlıklerı giyicem kan boşaldı birden amq durduramıyoruz.doktor yat bakalım dedi.yattım yerlere akıyor o derecede baktı kesede yok bebekde düşürdün dedi:KK43: kalktım giyindim birdahada kanamam olmadı:KK43: bebeğim 2 dk lık bir kanamayla gitti
çok geçmiş olsun canım, rabbim tekrar aynı acıyı yaşatmasın.

Kızlar merhaba gelemedim sayfaya.bebeği salı günü doktor kontrolü esnasında kaybettim.o andan beri dünya durdu sanki beynim uyuştu.o kalp atişları gözümün önünden gitmiyor birde o kan:-(
Cnm geçmiş olsun.sakın umudunu yitirme.bn tup bebekte ilk gebeligimde kontrolde kalbinin durduğunu öğrenmiştim. Çok üzüldüm harap oldum elbet elde değil. Yalnız hiç umudumu yitirmedim vardır bunda bi hayır dedim
Sagliksizsa bebek gebelik sonlanirmis 7 8 9 hafta da.ve vücudumu dinlendirdikten sonra 6 7 ay sürdü bu .yeniden denedim ve şuan için hersey güzel. Yani her şerde bir hayır vardır de Rabbime sığın. İşallah tez zamanda yeniden anne olur ve evladını sağ sakim kucagina alirsin

Nasil ya hemen 2 dk lik kanamayla mi gitti yani o kad
Canim cok gecmis olsun Allah sabir versin sana

Canimm inanki cok uzuldumm Allah kizini sana bagislasin baska hayirli evlatlarda versin insallah sabret dua et sabrin sonu selamettir cok sukurki bi kizin var bende kendimden bisey anlamadim hayirlisi olur insallah

gözün aydın. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. şukurler olsun benimde iyi bende c.tesi duydum. benim de bugün 7+6 demekki aynı gün doğacaklar

çok geçmiş olsun canım, rabbim tekrar aynı acıyı yaşatmasın.
amin sağol.

Cnm geçmiş olsun.sakın umudunu yitirme.bn tup bebekte ilk gebeligimde kontrolde kalbinin durduğunu öğrenmiştim. Çok üzüldüm harap oldum elbet elde değil. Yalnız hiç umudumu yitirmedim vardır bunda bi hayır dedim
Sagliksizsa bebek gebelik sonlanirmis 7 8 9 hafta da.ve vücudumu dinlendirdikten sonra 6 7 ay sürdü bu .yeniden denedim ve şuan için hersey güzel. Yani her şerde bir hayır vardır de Rabbime sığın. İşallah tez zamanda yeniden anne olur ve evladını sağ sakim kucagina alirsin
8 haftalık kaybettim.umudum hiç yok inan ki 6.deneme ve yine elde var sıfır.yinede şükür.hayırlısı buymus demekki ama insan kabbulenemiyor.rabbım sana sorunsuz bir gebelık dönemi sağlıklı bir evlat nasip etsin canımm
Nasil ya hemen 2 dk lik kanamayla mi gitti yani o kad

Canim cok gecmis olsun Allah sabir versin sana
evet 2 dk da bitti gitti.bende düşüğü cok farkli bişey zannederdim.

Cok geçmiş olsn size Rabbim vakti zamanında versin cok aratmadan
Cok sağol canım amınn
Canimm inanki cok uzuldumm Allah kizini sana bagislasin baska hayirli evlatlarda versin insallah sabret dua et sabrin sonu selamettir cok sukurki bi kizin var bende kendimden bisey anlamadim hayirlisi olur insallah
bende cok üzğünümm.inşallah hayırlısı olur

gözün aydın. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. şukurler olsun benimde iyi bende c.tesi duydum. benim de bugün 7+6 demekki aynı gün doğacaklar[/

Cookk sagolasin Rabbim cumlemize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah. Cok guzel bi teseduf oldu boyle ayni gün gelisiyolar iletisimi kesmiyelim canim bakalim cinsiyette aynimi olucak ;);)

Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim inşallah tez vakitte sağlıklı bi evlat nasip etsin insan çok üzülüyor çok yıpranıyor seni çok iyi anlayabiliyorum. Bende 8. Defada oğluma hamile kalmıştım ve öncesinde bi defa dış gebe olmuştum ogünler aklıma gelince gözlerim Hale'n dolar seneler sonra hamile kalıp doktora gittiğinde olumsuz şey duyunca o an dünya sanki başına yıkılıyo :KK42:ve zamanla tekrardan maddi manevi güç toplayıp yine tedaviye başlıyorsun şükürler olsunki rabbimizden kesmediğimiz umudumuz var umudunu kaybetme tekrardan toparlan ve dene inşallah bizlere erken vakitte yetişirsin :dua:

Back