- 23 Ocak 2017
- 492
- 476
- 18
- 38
Yok cnm bn sürekli hapsururum transferden bu yana iyiyiz bi sıkıntı yokArka arkaya 10 defa siddetli bi sekilde hapşırma bebege zarar verir mi kizlar, bahar alerjim basladi polenlere hic gelemiyorum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok cnm bn sürekli hapsururum transferden bu yana iyiyiz bi sıkıntı yokArka arkaya 10 defa siddetli bi sekilde hapşırma bebege zarar verir mi kizlar, bahar alerjim basladi polenlere hic gelemiyorum ben
Oyyy biriktirdinmi bu kadarcikmi ignelerin ben 200 den sonrasini sayamadimKızlar ben bugün pek bi duygusalım :/
Eki Görüntüle 1963743
Biriktirdim cnim kıyamadım atmaya. Umudumu kaybettiğimde bunlara baktım. 2. Deneme oldu cok şükür ama daha cook sürcek gibi geliyodu. Senin kaçıncı denemeydiOyyy biriktirdinmi bu kadarcikmi ignelerin ben 200 den sonrasini sayamadim
bndede alarji var çamaşır bile ktlayamiyorum cnmArka arkaya 10 defa siddetli bi sekilde hapşırma bebege zarar verir mi kizlar, bahar alerjim basladi polenlere hic gelemiyorum ben
Kan sulandiricimi kullaniyosnz szdrKızlar ben bugün pek bi duygusalım :/
Eki Görüntüle 1963743
Hayir cnim kullanmadim hicKan sulandiricimi kullaniyosnz szdr
Ilk denemede oldu cok sukur insallah sonu hayirli olurBiriktirdim cnim kıyamadım atmaya. Umudumu kaybettiğimde bunlara baktım. 2. Deneme oldu cok şükür ama daha cook sürcek gibi geliyodu. Senin kaçıncı denemeydi
İnşallah. Bukadarcikmi diyince bnde baya oldu sandmIlk denemede oldu cok sukur insallah sonu hayirli olur
Ben de Bülent tıraşta oldum ilk denemem de ikizlerime hanileyim tavsiye ederim. Benim ilaçlar dondurulma herşey 13-14 bin civarı tuttu. Benim de özel sigortam var ilaçları alamıyorsun zaten muayene ücretini de ilk gidişte veriyorsun tedavi boyunca verilmiyor muayene ücretiMaliyeti ne oldu canım? Özel sigortam var ama muayeneleri öder tabi sadece..
Canım benim de 2 şubat transfer. Geçen hafta duydum ben kalp atışını Allah'a şükür. Merak etme duyarsın sende kesinSelam kizlar benimde 2. Denememde cok sukur pozitif oldu transferim 2 subat . Nasipse persembe gunu 2. Ye bebisimizi gorucez insallah kalp atisinida duyucaz
Magnezyum eksikliği oluyo canımBenimde ayagima kramp girmeye basladi vitamin eksikligimi var acaba neden oluyo
Bülent Tıraş pahalıymışBen de Bülent tıraşta oldum ilk denemem de ikizlerime hanileyim tavsiye ederim. Benim ilaçlar dondurulma herşey 13-14 bin civarı tuttu. Benim de özel sigortam var ilaçları alamıyorsun zaten muayene ücretini de ilk gidişte veriyorsun tedavi boyunca verilmiyor muayene ücreti
Maliyeti ne oldu canım? Özel sigortam var ama muayeneleri öder tabi sadece..
Ben hala gitmedim korkularim daha cok artti sanirim dedigi gibi iki hafta sonra gidicem
Ben yastan dolayi direk risk grubuna girdigim icin ikiliyi bosver NIPT yaptir dedi dr bana. 2000tl imiş.
Cnm adana başkent kisla tup bebek merkezi var yarı devlet yarı özel paket 4.500 tl+ilaçBülent Tıraş pahalıymış
Allah tamamına erdirsin sağklıkla kucağına da al inşallah teşekkürler
Bnim de oluyor hayatım ikizlerde normalmiş daha doğrusu çoğul gebeliklerde.sen yinede şiddetine göre doktoruna danış. Bide bol dinlenKızlar ben 7. haftadayım sanırım ikizlere. 2-3 gündür kasıgımdan birşey kopuyor sanki öyle agrı oluyo ara ara. Bide cok zor atlatıyorum tuvalet sorunum da var diye üzerine cok düşmedim ama bu akşam biraz daha şiddetlendi. Sizce neden
Bnim de oluyor hayatım ikizlerde normalmiş daha doğrusu çoğul gebeliklerde.sen yinede şiddetine göre doktoruna danış. Bide bol dinlen
Bugün randevum var 10.40 da. Müthiş heyecanliyim ve korkuyorum işallah gUzel geçer
Canım benim histeroskopide içinde tahmini 10-12 bin arası, ilk tüp bebek denememdi.Muayene 1 kere ödüyorsunuz zaten başkada muayene ücreti almıyorlar.
Insallah kuzucum
Lütfen git ,git göreceksin rahatlayacaksın,eğer bir sıkıntı olsaydı çoktan kendini belli ederdi emin ol, içini ferah tut annesi :)
Yaşı boşver tatlım :) annemin kuzeni 43 yaşında doğurdu geçen yıl , bizimkiler seçilmiş bide Rabbimin izniyle sağ salim alacağız kucağımıza.
Bn her hafta gidenledenim cnm duramiyorumKorkacak birşey yok canım yavrularını göreceksin ne güzel ,sende sık sık gidiyorsun sanırım , benim randevum 23 martta ama bende cuma günü tekrar gitmek istiyorum :)
8 Mart Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun!