• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Maliyeti ne oldu canım? Özel sigortam var ama muayeneleri öder tabi sadece..
Ben de Bülent tıraşta oldum ilk denemem de ikizlerime hanileyim tavsiye ederim. Benim ilaçlar dondurulma herşey 13-14 bin civarı tuttu. Benim de özel sigortam var ilaçları alamıyorsun zaten muayene ücretini de ilk gidişte veriyorsun tedavi boyunca verilmiyor muayene ücreti

Selam kizlar benimde 2. Denememde cok sukur pozitif oldu transferim 2 subat . Nasipse persembe gunu 2. Ye bebisimizi gorucez insallah kalp atisinida duyucaz
Canım benim de 2 şubat transfer. Geçen hafta duydum ben kalp atışını Allah'a şükür. Merak etme duyarsın sende kesin

Kızlar ben 7. haftadayım sanırım ikizlere. 2-3 gündür kasıgımdan birşey kopuyor sanki öyle agrı oluyo ara ara. Bide cok zor atlatıyorum tuvalet sorunum da var diye üzerine cok düşmedim ama bu akşam biraz daha şiddetlendi. Sizce neden :(

Ben de Bülent tıraşta oldum ilk denemem de ikizlerime hanileyim tavsiye ederim. Benim ilaçlar dondurulma herşey 13-14 bin civarı tuttu. Benim de özel sigortam var ilaçları alamıyorsun zaten muayene ücretini de ilk gidişte veriyorsun tedavi boyunca verilmiyor muayene ücreti
Bülent Tıraş pahalıymış :işsiz:
Allah tamamına erdirsin sağklıkla kucağına da al inşallah teşekkürler :dua:

Maliyeti ne oldu canım? Özel sigortam var ama muayeneleri öder tabi sadece..

Canım benim histeroskopide içinde tahmini 10-12 bin arası, ilk tüp bebek denememdi.Muayene 1 kere ödüyorsunuz zaten başkada muayene ücreti almıyorlar.

Ben hala gitmedim korkularim daha cok artti sanirim dedigi gibi iki hafta sonra gidicem

Lütfen git ,git göreceksin rahatlayacaksın,eğer bir sıkıntı olsaydı çoktan kendini belli ederdi emin ol, içini ferah tut annesi :)

Ben yastan dolayi direk risk grubuna girdigim icin ikiliyi bosver NIPT yaptir dedi dr bana. 2000tl imiş.

Yaşı boşver tatlım :) annemin kuzeni 43 yaşında doğurdu geçen yıl , bizimkiler seçilmiş bide Rabbimin izniyle sağ salim alacağız kucağımıza.

Kızlar ben 7. haftadayım sanırım ikizlere. 2-3 gündür kasıgımdan birşey kopuyor sanki öyle agrı oluyo ara ara. Bide cok zor atlatıyorum tuvalet sorunum da var diye üzerine cok düşmedim ama bu akşam biraz daha şiddetlendi. Sizce neden :KK43:
Bnim de oluyor hayatım ikizlerde normalmiş daha doğrusu çoğul gebeliklerde.sen yinede şiddetine göre doktoruna danış. Bide bol dinlen
Bugün randevum var 10.40 da. Müthiş heyecanliyim ve korkuyorum işallah gUzel geçer

Bnim de oluyor hayatım ikizlerde normalmiş daha doğrusu çoğul gebeliklerde.sen yinede şiddetine göre doktoruna danış. Bide bol dinlen
Bugün randevum var 10.40 da. Müthiş heyecanliyim ve korkuyorum işallah gUzel geçer

Korkacak birşey yok canım yavrularını göreceksin ne güzel ,sende sık sık gidiyorsun sanırım , benim randevum 23 martta ama bende cuma günü tekrar gitmek istiyorum :)

:KK3:
8 Mart Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun!

Canım benim histeroskopide içinde tahmini 10-12 bin arası, ilk tüp bebek denememdi.Muayene 1 kere ödüyorsunuz zaten başkada muayene ücreti almıyorlar.
Insallah kuzucum

Lütfen git ,git göreceksin rahatlayacaksın,eğer bir sıkıntı olsaydı çoktan kendini belli ederdi emin ol, içini ferah tut annesi :)

Yaşı boşver tatlım :) annemin kuzeni 43 yaşında doğurdu geçen yıl , bizimkiler seçilmiş bide Rabbimin izniyle sağ salim alacağız kucağımıza.

Korkacak birşey yok canım yavrularını göreceksin ne güzel ,sende sık sık gidiyorsun sanırım , benim randevum 23 martta ama bende cuma günü tekrar gitmek istiyorum :)

:KK3:
8 Mart Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun!
Bn her hafta gidenledenim cnm duramiyorum

Back