• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Kİzlar gunaydin benim bi sorum var migde bulantilari icin daha erken degilmi ya:anne::110:cok kotuyum kusuyorum ben boyle bisi hic yasamadim diger hamileligimde yoksa bulanti bebekten degilmi?

Cevap veren herkese teşekkürler :)
Bir sorum da şu 2 embriyo koyulmasını siz mi tercih ettiniz? Tek koyulsa tutmuyor mu?

Kİzlar gunaydin benim bi sorum var migde bulantilari icin daha erken degilmi ya:anne::110:cok kotuyum kusuyorum ben boyle bisi hic yasamadim diger hamileligimde yoksa bulanti bebekten degilmi?
canım bence normal, bulantılar zaten 7. haftadan itibaren başlıyor, ben 10. haftadayım ve hala hergün kusuyorum :( 3 kilo verdim. Devamlı bir bulantı halim var tüm gün geçmiyor malesef, yarın kontrol var, soracağım gerekirse ilaç alacağım çünkü ne yesem çıkarıyorum

Cevap veren herkese teşekkürler :)
Bir sorum da şu 2 embriyo koyulmasını siz mi tercih ettiniz? Tek koyulsa tutmuyor mu?
Canım özelde olursa isteğine göre doktor 2 embriyo koyuyor. Ancak şöyle bir şey var, bu 2 sinin de tutacak diye garantisi yok yani, 2side tutmayabiliyor. Tek koyulsa da kesin tutacak veya tutmayacak diye bir şey yok. Allah nasip ederse oluyor gerisi boş..

Bnim de oluyor hayatım ikizlerde normalmiş daha doğrusu çoğul gebeliklerde.sen yinede şiddetine göre doktoruna danış. Bide bol dinlen
Bugün randevum var 10.40 da. Müthiş heyecanliyim ve korkuyorum işallah gUzel geçer
Ayy hadi inşallahhhhhh haber et neler dediler nasılmış bebişler

Canım benim 6. haftada başladı ve çok kötüyüm. Zofer kullanıyorum tavsiye ederim. Çünkü şiddetli öğürmeler bebeğe zarar verebiliyormuş

• Kızlar kontrolden çıktım çok şükür ıkiside çok iyi.agrilari sordum normal dedi ikiz bebek.vere birine çok net erkek dedi diğerine kızdır dedim doktor oda erkek duruyor dedi :anne::halay:Maşallah hepiniz yaşayın bu muhteşem duyguyu
Maşallah canım çok sevindim sizin adınıza.. Nedense benimde içime 2 erkek olacak gibi geliyor :) belki senin biri kızdır. Sağlıkla gelsinler de inşAllah cinsiyet farketmez :)

Maşallah canım çok sevindim sizin adınıza.. Nedense benimde içime 2 erkek olacak gibi geliyor :) belki senin biri kızdır. Sağlıkla gelsinler de inşAllah cinsiyet farketmez :)
Evet cnm hiç farketmio cinsiyeti sağlıklı görmek en güzeli sen yarın gidiosun sanırım kontrole hadi güzel haberlerle gel müjdele bizi

• Kızlar kontrolden çıktım çok şükür ıkiside çok iyi.agrilari sordum normal dedi ikiz bebek.vere birine çok net erkek dedi diğerine kızdır dedim doktor oda erkek duruyor dedi :anne::halay:Maşallah hepiniz yaşayın bu muhteşem duyguyu
Cok guzel Allah kucağına almayi nasip cnm ayy bnde hemen öğrenmek istiyorum cinsiyeti heveslendirdiniz kac haftaliktnz 11 diye gordm ama

Maşallah saglıkla kucaklarımıza alırız inş cinsiyet için biraz erken degil mi ya nasıl anladı ki 10 haftalıksın sanırım

Back