- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
ayyy canım maşallah sen benim üstüme 2 kez muayeneye gittin :))) benimde yarın kontrolüm var, inşAllah herşey yolundadır. Seninde güzel haberlerini bekliyorum :)Bn her hafta gidenledenim cnm duramiyorum
canım bence normal, bulantılar zaten 7. haftadan itibaren başlıyor, ben 10. haftadayım ve hala hergün kusuyorumKİzlar gunaydin benim bi sorum var migde bulantilari icin daha erken degilmi yacok kotuyum kusuyorum ben boyle bisi hic yasamadim diger hamileligimde yoksa bulanti bebekten degilmi?
Canım özelde olursa isteğine göre doktor 2 embriyo koyuyor. Ancak şöyle bir şey var, bu 2 sinin de tutacak diye garantisi yok yani, 2side tutmayabiliyor. Tek koyulsa da kesin tutacak veya tutmayacak diye bir şey yok. Allah nasip ederse oluyor gerisi boş..Cevap veren herkese teşekkürler :)
Bir sorum da şu 2 embriyo koyulmasını siz mi tercih ettiniz? Tek koyulsa tutmuyor mu?
Gözün aydın cnm hayırlısı olsn :)Selam kizlar benimde 2. Denememde cok sukur pozitif oldu transferim 2 subat . Nasipse persembe gunu 2. Ye bebisimizi gorucez insallah kalp atisinida duyucaz
Ayy hadi inşallahhhhhh haber et neler dediler nasılmış bebişlerBnim de oluyor hayatım ikizlerde normalmiş daha doğrusu çoğul gebeliklerde.sen yinede şiddetine göre doktoruna danış. Bide bol dinlen
Bugün randevum var 10.40 da. Müthiş heyecanliyim ve korkuyorum işallah gUzel geçer
Canım benim 6. haftada başladı ve çok kötüyüm. Zofer kullanıyorum tavsiye ederim. Çünkü şiddetli öğürmeler bebeğe zarar verebiliyormuşKİzlar gunaydin benim bi sorum var migde bulantilari icin daha erken degilmi yacok kotuyum kusuyorum ben boyle bisi hic yasamadim diger hamileligimde yoksa bulanti bebekten degilmi?
Bende de oluyordu kullanirken sonra zamanla geçti.crinen jel kullanıyormusun arkadaşlar bugun bende siyah tartu halinde geldi
Maşallah canım çok sevindim sizin adınıza.. Nedense benimde içime 2 erkek olacak gibi geliyor :) belki senin biri kızdır. Sağlıkla gelsinler de inşAllah cinsiyet farketmez :)
- Kızlar kontrolden çıktım çok şükür ıkiside çok iyi.agrilari sordum normal dedi ikiz bebek.vere birine çok net erkek dedi diğerine kızdır dedim doktor oda erkek duruyor dedi
Maşallah hepiniz yaşayın bu muhteşem duyguyu
Evet cnm hiç farketmio cinsiyeti sağlıklı görmek en güzeli sen yarın gidiosun sanırım kontrole hadi güzel haberlerle gel müjdele biziMaşallah canım çok sevindim sizin adınıza.. Nedense benimde içime 2 erkek olacak gibi geliyor :) belki senin biri kızdır. Sağlıkla gelsinler de inşAllah cinsiyet farketmez :)
Cok guzel Allah kucağına almayi nasip cnm ayy bnde hemen öğrenmek istiyorum cinsiyeti heveslendirdiniz kac haftaliktnz 11 diye gordm ama
- Kızlar kontrolden çıktım çok şükür ıkiside çok iyi.agrilari sordum normal dedi ikiz bebek.vere birine çok net erkek dedi diğerine kızdır dedim doktor oda erkek duruyor dedi
Maşallah saglıkla kucaklarımıza alırız inş cinsiyet için biraz erken degil mi ya nasıl anladı ki 10 haftalıksın sanırım
Cnim banada tek kondu yaştan dolayı ve embriyo kaliteliydi diye. Çok şükür 10+4 olduk. Tek cift farketmiyo rabbim nasip etsin insallahCevap veren herkese teşekkürler :)
Bir sorum da şu 2 embriyo koyulmasını siz mi tercih ettiniz? Tek koyulsa tutmuyor mu?
Cnm direk pipi gösterdi minnacıkMaşallah saglıkla kucaklarımıza alırız inş cinsiyet için biraz erken degil mi ya nasıl anladı ki 10 haftalıksın sanırım
Ilk 10 dakika yatip sonrasinda yarim saat yürümek gerek dedi Drum. Bazen yatiyorum sonrasinda ozaman birikme ve zamanla kararma yapiyor canim.crinen jel kullanıyormusun arkadaşlar bugun bende siyah tartu halinde geldi
Aa simdiden cikiyormuymus? Ben de obur hafta gidecegim belli olur cinsiyeti herhalde :)Cnm direk pipi gösterdi minnacık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?