- 22 Temmuz 2016
- 563
- 557
- 23
- 48
Ay bende o dr a geleyim :)Teşekkür ederim canım ama bnimki herseyi yiyip icebilirsin dedi sordugumda. :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bende o dr a geleyim :)Teşekkür ederim canım ama bnimki herseyi yiyip icebilirsin dedi sordugumda. :/
Canım ilk ince belli kan testleri yapılıyor snra rahim filmi çekiliyor yaklaşık 2 milyar daha sonraki ay yumurtlama ilaçları na basliyosn on gun falan sürüyor o arada kan tahlilleri ultrason vs. Yapiliyor. O ay içinde yumurtlama ilaçlarını kullaniuosn catlatma iğnesi oluyosn 2milyar falan tutuo ilaçlar.snra yumurta toplama oluyo opu yani onadaa 5milyar verdm daha snra labaratuvar ortam inda embriyo olstruyolr. İstersen o ay istersen gelcek ay transferin oluyo yaklaşık transfere 3milyar para verdm dondurulmslarla yaptrdm bn dondurduk yani 15milyar toplam bnm 3transferim oldu ayrı ayrı 9milyar tuttu kafadan bn tamamen özele gidiyorum ama
İstanbulda mısın peki canım? Yaptırılan yer ne kadar önemli başarı açısından? Ben de özelde yaptırırım büyük ihtimal.. Arkadaşım yeditepe üni. Hastanesinden 5.200 tl fiyat almış +ilaçlar demişler.. özel sağlık sigortam var ama muayeneleri karşılar sadece..
Canim imom vitamini ben sordum ama dediki bulantinn varsa OMEGA olan vitaminler daha kotu yapar decavit yazdı bana folik asidi bıraktımGeçmiş olsun canım benimde kokulara karşı acayip bir tiksintim var koku uzmanı oldum:) benim bulantı tripleri öğleden sonra başlıyor yağlı salçalı yemekleri yiyemiyorum. İnternetten bu konuda videolar izledim. Belirli zaman aralığında diğer gıdaları azar azar yiyorum yarın Dr randevum var bulantı kusmadan ve de imom vitamin ilacından bahsedicem. Transferden sonra dr Bitkisel çaylar içme demişti o yüzden korkuyorum.
Hmm bilemedim canim sen yinede herseyi yeme dikkat etSordum ama herseyi yiyebilirsin dedi :/
Heheh gel tatlim :) cok relaxAy bende o dr a geleyim :)
Ay yok kiz bn araştırıyorum zaten ama yinede kafam takildi.Hmm bilemedim canim sen yinede herseyi yeme dikkat et
Bendede var sagdan sola donemiyorum korkuyorum bisey ol al diyeGünaydın kizlar iki gündür bel ağrısından muzdaribim. Ağrı değil belim ayriliyor resmen.
Benimde ayagima kramp girmeye basladi vitamin eksikligimi var acaba neden oluyoCanim sirf bu yuzden birakma doktorunu o soylemiyosa sen sor internette okuyorum bazi seyleri yiyip icmeyin diyo sizin bu konuda onerileriniz falan var mi de sen sor , sen sordugunda da bisi demiyosa o zaman düşünürsün degistirmeyi sonucta hamilelikte beslenme cok onemli, benim kide bana folik asit disinda hic bi vitamin onermedi bakiyorum herkes bi suru sey kullaniyo haftaya randevum var bende onu sorcam
Iyi olsunda kac olursa olsun bosverkızlar bugun kontrole gittik 2 ayrı hastaneye biri 10+1 biride 11+1 günlük ölçtü benim hesaplarıma görede 10+5 onun dışında herşey normal bebegim baya hareketliydi ben şimdi kaç haftalıgım anlamadım ya :)
Bilmiyorum ki canim doktorum bana folik asit disinda bi vitamin onermedi henüz haftaya gidecegim bakalim soracagim bendeBenimde ayagima kramp girmeye basladi vitamin eksikligimi var acaba neden oluyo
Ben hala gitmedim korkularim daha cok artti sanirim dedigi gibi iki hafta sonra gidicemBilmiyorum ki canim doktorum bana folik asit disinda bi vitamin onermedi henüz haftaya gidecegim bakalim soracagim bende
Ben folik asitle balik yagi kullaniyorumBen hala gitmedim korkularim daha cok artti sanirim dedigi gibi iki hafta sonra gidicem
Ben yastan dolayi direk risk grubuna girdigim icin ikiliyi bosver NIPT yaptir dedi dr bana. 2000tl imiş.Kizlar doktorum haftaya carsamba 2li test icin cagirdi fiyat sormadim yaptiranlar varmi aranizda kac tl verdiniz 2li teste
İzmirde bnm hastane cnm İzmirde tedavi gordu m basari oranında iyiBaya yuksekmis meblağ. Ben herseye toplam 6500 tup bebege 1400tl ilaclara verdim. Ben de ozelde yaptırdım. 40 yasindayim ve ilk denememde saglikli hamilelik oldu.
İlaçlar cok pahalı cnm İzmirde tedavi gördüm Smyrna art hastanesi özel tamamn bide ilk ay yükleme yaptirmadim donduruldu embriyolarim o yüzden cok para verdm 3defa ayrı ayrı yükleme oldu 3er milyardan o yüzden basari oranında iyi bnm 3ncude tuttu nasip bu zamanaymisİstanbulda mısın peki canım? Yaptırılan yer ne kadar önemli başarı açısından? Ben de özelde yaptırırım büyük ihtimal.. Arkadaşım yeditepe üni. Hastanesinden 5.200 tl fiyat almış +ilaçlar demişler.. özel sağlık sigortam var ama muayeneleri karşılar sadece..
Hmm pahaliymis simdi hemsireyi aradim muayene ucreti haric sadece test 130 tl dediBen yastan dolayi direk risk grubuna girdigim icin ikiliyi bosver NIPT yaptir dedi dr bana. 2000tl imiş.
Gitseydin keske cnim için rahatlasaydiBen hala gitmedim korkularim daha cok artti sanirim dedigi gibi iki hafta sonra gidicem