• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Evet canım benim bugün transferden sonra 7. Günümdü evde dayanamayıp test yaptım sabah hafif çizgide yoktu yani negatifti aynı testi bidaha akşam baktımki ikinci çizgi çok hafif belli içim bi tuhaf oldu sonra yine içime korku girdi dedim zaten geçersiz oldu bu
Bence gecersiz olmayabilir canim 7. Gun test icin cok erken olduğu icin ilk basta cikmamis olabilir ,sen 10. Gün falan yine tekrarla ve sabah ilk idrarla yap , ins. Bebisin seninledir...

Slm kizlar nasilsiniz bisiler hissediyo musunuz bende bisi yok :110:
Merhaba canım,uyku ve yorgunluk dışında bende de bir şey yok.O da muhtemelen çalıştığım içindir..Ayrıca panik yapma daha çok erken ve herkesde aynı belirtiler olmaz.Stres yok hamileliğin tadını çıkar...

Merhaba canım,uyku ve yorgunluk dışında bende de bir şey yok.O da muhtemelen çalıştığım içindir..Ayrıca panik yapma daha çok erken ve herkesde aynı belirtiler olmaz.Stres yok hamileliğin tadını çıkar...
Ne is yapiyosun canim , sanirim 3 -4 aylik olana kadar stresten kurtulup tam hamile olduguma inanamayacagim ben hala rüya gibi

Hayirlisi olsun Allah tamamina erdirsin canım...Nasıl bir ağtlrın vardı?
Canım bacaklarım ve belim.bişe yok dedi doktor.kabızlık yasıyorum ondan heralde ne yesem kabız sıvı tuketım yapıotum ekmk yemıorum yıne bole.esım sureklı masaj yapıyor

merhabalar bende hala hamile olduğuma inanamıyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin

Back