- 7 Ağustos 2016
- 972
- 951
- 53
Canım bana da demişti yumurtaların hala uyarılmış vaziyette diye ilaçlardan dolayı karnından görmüş içini ferah tutGunaydin kizlar ben muayene oldum. Biraz canim skildi. Benimde tam tersi alttan goremedi..yumurtaliklarin hala sis dedi. Karindan bakti..keseyi gordu. Ama kalp atisi icin haftaya gel dedim 6+4 bugun duyulmazmiydi..bebek adina da bisey demedi..yani kese bos mu dolu mu diye..hende kitlendim bir sey soramadim.
bana doktorum 12.haftaya kadar devam edıcez ddı jel içinBen 10. Haftada jeli biraktim. Diger ilaci kullanmadim
Insallah her sey yolundadir..sen gittinmi kalp atisina.Canım bana da demişti yumurtaların hala uyarılmış vaziyette diye ilaçlardan dolayı karnından görmüş içini ferah tut
Canım aynısı benim başıma da geldi. Hiç canını sıkma. Haftaya güzel haber alırsın inşallah.Gunaydin kizlar ben muayene oldum. Biraz canim skildi. Benimde tam tersi alttan goremedi..yumurtaliklarin hala sis dedi. Karindan bakti..keseyi gordu. Ama kalp atisi icin haftaya gel dedim 6+4 bugun duyulmazmiydi..bebek adina da bisey demedi..yani kese bos mu dolu mu diye..hende kitlendim bir sey soramadim.
Canım doktorun çok iyi olabilir ama kullandığı aletler eski modeldir oyüzden bak ben hastaneye tüp bebek doktoruma gittim makinadan makinaya fark ediyo dedi ve bana daha iyi olanla baktı ve gördü hatta demişti eski modelle baksaydım kalp atışı duyamayablirdik oyüzden için rahat olsun Maşşallah keseni görmüşsün Emin'im içinde bebeğin vardı ama işte makinası eski olduğu için belliki göstermemiş haftaya güzel haber verecen dualarım senin ve hepimiz içinGunaydin kizlar ben muayene oldum. Biraz canim skildi. Benimde tam tersi alttan goremedi..yumurtaliklarin hala sis dedi. Karindan bakti..keseyi gordu. Ama kalp atisi icin haftaya gel dedim 6+4 bugun duyulmazmiydi..bebek adina da bisey demedi..yani kese bos mu dolu mu diye..hende kitlendim bir sey soramadim.
bana 12. haftaya kadar devam dedicrinone jeli kacıncı haftaya kadar kullandınnız bıde estrofemı
Bence artık rahat olman lazım daha çok minik annesi en azından sana hafifte olsa ben burdayım anne sen üzülme demiş hadi gözün aydın canımKizlar hepinizi etiketleyemedim telefondan girdigim icin.. ben daha onceki takip doktoruma gittim icim rahat etmedi.. cok sukur kalp atisini zor da olsa gordu. Ama daha sesi yok. Pit pit goz kirpiyoduyalniz 6+ 4 degil 5 +6 olarak gorundu. Sorun degil filan dedi ama. Biraz olsun icim rahatladi
Bak işte içini ferah tut görmüşsün duymususn bende şimdi çıktım benimde bir gün daha geri göründü bende duydum kalp atışını çok şükür 7+5 benimde senin daha küçük bak o yüzden biraz daha geçsin güzel anne :)Kizlar hepinizi etiketleyemedim telefondan girdigim icin.. ben daha onceki takip doktoruma gittim icim rahat etmedi.. cok sukur kalp atisini zor da olsa gordu. Ama daha sesi yok. Pit pit goz kirpiyoduyalniz 6+ 4 degil 5 +6 olarak gorundu. Sorun degil filan dedi ama. Biraz olsun icim rahatladi
kalp atımının 8 nci haftaya kadar zamanı var ya doktorlar oyle dıyo daha cok minikler :) bn 6 haftalıkken dymustumBak işte içini ferah tut görmüşsün duymususn bende şimdi çıktım benimde bir gün daha geri göründü bende duydum kalp atışını çok şükür 7+5 benimde senin daha küçük bak o yüzden biraz daha geçsin güzel anne :)
Evet canim buna da sukurBence artık rahat olman lazım daha çok minik annesi en azından sana hafifte olsa ben burdayım anne sen üzülme demiş hadi gözün aydın canım
Evet bi kac gun geri sanirim..aman sorun olmasinda. En azindan gorduk atisi. Yetisir insallah kendi haftasina.Bak işte içini ferah tut görmüşsün duymususn bende şimdi çıktım benimde bir gün daha geri göründü bende duydum kalp atışını çok şükür 7+5 benimde senin daha küçük bak o yüzden biraz daha geçsin güzel anne :)
Herkes farklı metod uyguluyobana doktorum 12.haftaya kadar devam edıcez ddı jel için
ewt mecburen ne derlerse yapıyorz cnm :)Herkes farklı metod uyguluyo
Evet canim benim dr um da bakti 3.5 iyi dedi.3 un altinda olunca galiba dikis atiliyor ilerde dusuk riski olmasin diyerahim agzi genişliği dıye bsy duydnzmu bnm dikiş atılması gerektıgnı syledi doktorm 3 aydan snra
Ohhh çok şükürKizlar hepinizi etiketleyemedim telefondan girdigim icin.. ben daha onceki takip doktoruma gittim icim rahat etmedi.. cok sukur kalp atisini zor da olsa gordu. Ama daha sesi yok. Pit pit goz kirpiyoduyalniz 6+ 4 degil 5 +6 olarak gorundu. Sorun degil filan dedi ama. Biraz olsun icim rahatladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?