Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
kulaklarım çınladı sanki
Allah yardımcın olsun canım. geçer inşallah

Tünaydın canım...Bende senin gibiyim,hiç hamile değilmişim gibi kendimi enerjik hissediyorum,bulantı yok uyku yok...Sevinsem mi tedirgin mi olsam bilemedim :)
Senin bulantı varmıydi önceden. Benim iki gün önce çok yogun bugün var ama çok az.. bir de lekeler kesilmedi bir turlu

Arkadaslar hepinize hayirli olsun bebekleriniz bende transferimin 6. Gunundeym herhangi bir belirtiniz oldumu acaba test tarihini beklerken kasil agrisi karin agrisi ates yukselmesi gibi

canım o 400 mikrogram arkadaşın kutusunun resmini falan koyarsa işareti görürsün. yada 400 mcg yazar ki buda 0.4 mg denektir. şimdi telde o işareti bulamıyorum. folbiol fazla fazla folik asit içeriyor endişelenme

Selam kızlar bugün itibariyle 8+2 oldum ve az önce doktor kontrolümden geldim bebeğim şükürler olsun iyiydi Ultraschalda bebeğimin eli ayağı oluşmuştu çok tatlı gözüküyordu inşallah Rabbim cümlemize sağlıklı Doğum yapmayıda nasip etsin yanlız bende vitamin olarak folio forte kullanıyorum ve Allah nasip ederse devam edecem 12. Haftaya kadar ve bugün doktorum magnezyum tableti verdi günde birer tane içmem lazımmış ve benim ilk doğumum erken Doğum oldu 34 haftalık Doğum yaptım doktorum ancak vitaminlerle önlem alacaz ileri zamanda daha farklı vitamin verecem dedi

Senin bulantı varmıydi önceden. Benim iki gün önce çok yogun bugün var ama çok az.. bir de lekeler kesilmedi bir turlu
Cok olmadı canım ama sık sık acıkıyordum uyku hali vardı birde...Ama bugün gaye normal hissediyorum...Bol bol yürüdüm pazartesi doktor kontrolü var bakalım ne durumdayız...

Kızlar mrb 6+3 üm bugün dün ilk defa ne yediysem kustum bulantım 4 gündür vardı ama bugün ne bulantı ne kusma herşey çok normal bu normal mi yoksa ters giden bişeyler mi var

Arkadaslar hepinize hayirli olsun bebekleriniz bende transferimin 6. Gunundeym herhangi bir belirtiniz oldumu acaba test tarihini beklerken kasil agrisi karin agrisi ates yukselmesi gibi
Merhaba cnm hayırlı olsun transferin.kiminde belirti oluyor kiminde hiç olmuyor.takılma belirtilere bol bol dinlen pozitif ol yeter.bn belirti yaşamadım öyle hatta yoktur dedim bir ara ama ikiz şükür .Allahım senide mucizesiyle mujdelendirsin cnm

Kızlar mrb 6+3 üm bugün dün ilk defa ne yediysem kustum bulantım 4 gündür vardı ama bugün ne bulantı ne kusma herşey çok normal bu normal mi yoksa ters giden bişeyler mi var
Bn 9+3 oldum iki gündür birşey yoktu bugün bulantı oldu.hergün aynı olmak zorunda degil.birde tatlım hiç belirti yaşamayan arkadaşlarımıza var korkma

Cok tesekkur ediyorum cevabin icin canim.. Allahim seninde kucagina almayi nasip etsin..

Cok olmadı canım ama sık sık acıkıyordum uyku hali vardı birde...Ama bugün gaye normal hissediyorum...Bol bol yürüdüm pazartesi doktor kontrolü var bakalım ne durumdayız...
Çok iyi ben hala lekelenmelerden normal hayata geçemedim. Sürekli uzanıyorum.

Bana bulantı demeyin kafamı kaldıramıyorum hayat kalitem sıfır resmen. İlacı da en kötü günlerde almaya çalışıyorum her gün bir ton ilaç alıyorum zaten birde onu almıyım diye düşünüyorum ama dayanılacak gibi değil. Kızlar hiç birşeyim yok diye bide üzülüyosunuz ne diyim ben sizeeee

Kızlar benimde bulantı ve kusmalarım başladı bide bugün başım ağrıyor geceleri rahat uyuyamıyorum eşim azcık deli yatar karnıma elini kolunu değdirir diye korkuyorum aslında çok dikkat de ediyor ama ben yine de panik.iyiki raporluyum gündüzleri uzanıyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…