Tünaydın canım...Bende senin gibiyim,hiç hamile değilmişim gibi kendimi enerjik hissediyorum,bulantı yok uyku yok...Sevinsem mi tedirgin mi olsam bilemedim :)Günaydın. Bende bugün 10 hafta 0 günlük oldum. Ama iki gündür bulantilarim azaldı
Sizde durum nasil
kulaklarım çınladı sankibulantıları ve kusmaları olmayan arkadaşlarım gerçekten sızlanmayın belirtim yok diye :)) ben perişan haldeyim. Gün boyu bulantı kusmam var, nefret eder oldum artık. O nedenle maşallah size :)
Kızlar bir şey soracağım ben folbiol kullanıyorum ve 5 mg geçen bir arkadaş 400 mg dan bahsetmişti. Ee o zaman benimki eksik kalıyor, doktorda bir şey demedi.
Senin bulantı varmıydi önceden. Benim iki gün önce çok yogun bugün var ama çok az.. bir de lekeler kesilmedi bir turluTünaydın canım...Bende senin gibiyim,hiç hamile değilmişim gibi kendimi enerjik hissediyorum,bulantı yok uyku yok...Sevinsem mi tedirgin mi olsam bilemedim :)
canım aramızda 5 gün var demek. bende 10+5 oldum bulantılar azaldı ama mide yanması arttı sankiGünaydın. Bende bugün 10 hafta 0 günlük oldum. Ama iki gündür bulantilarim azaldı
Sizde durum nasil
canım o 400 mikrogram arkadaşın kutusunun resmini falan koyarsa işareti görürsün. yada 400 mcg yazar ki buda 0.4 mg denektir. şimdi telde o işareti bulamıyorum. folbiol fazla fazla folik asit içeriyor endişelenmebulantıları ve kusmaları olmayan arkadaşlarım gerçekten sızlanmayın belirtim yok diye :)) ben perişan haldeyim. Gün boyu bulantı kusmam var, nefret eder oldum artık. O nedenle maşallah size :)
Kızlar bir şey soracağım ben folbiol kullanıyorum ve 5 mg geçen bir arkadaş 400 mg dan bahsetmişti. Ee o zaman benimki eksik kalıyor, doktorda bir şey demedi.
Cok olmadı canım ama sık sık acıkıyordum uyku hali vardı birde...Ama bugün gaye normal hissediyorum...Bol bol yürüdüm pazartesi doktor kontrolü var bakalım ne durumdayız...Senin bulantı varmıydi önceden. Benim iki gün önce çok yogun bugün var ama çok az.. bir de lekeler kesilmedi bir turlu
Merhaba cnm hayırlı olsun transferin.kiminde belirti oluyor kiminde hiç olmuyor.takılma belirtilere bol bol dinlen pozitif ol yeter.bn belirti yaşamadım öyle hatta yoktur dedim bir ara ama ikiz şükür .Allahım senide mucizesiyle mujdelendirsin cnmArkadaslar hepinize hayirli olsun bebekleriniz bende transferimin 6. Gunundeym herhangi bir belirtiniz oldumu acaba test tarihini beklerken kasil agrisi karin agrisi ates yukselmesi gibi
Bn 9+3 oldum iki gündür birşey yoktu bugün bulantı oldu.hergün aynı olmak zorunda degil.birde tatlım hiç belirti yaşamayan arkadaşlarımıza var korkmaKızlar mrb 6+3 üm bugün dün ilk defa ne yediysem kustum bulantım 4 gündür vardı ama bugün ne bulantı ne kusma herşey çok normal bu normal mi yoksa ters giden bişeyler mi var
ben yok diye ağlanıyorum .sen var diye :) ne olcak bizim bu ruh hallerimiz.Kızlar mrb 6+3 üm bugün dün ilk defa ne yediysem kustum bulantım 4 gündür vardı ama bugün ne bulantı ne kusma herşey çok normal bu normal mi yoksa ters giden bişeyler mi var
Ay çok iyi sevindim ...bende şuan yanma yok henüz. .canım aramızda 5 gün var demek. bende 10+5 oldum bulantılar azaldı ama mide yanması arttı sanki
ben benBn 9+3 oldum iki gündür birşey yoktu bugün bulantı oldu.hergün aynı olmak zorunda degil.birde tatlım hiç belirti yaşamayan arkadaşlarımıza var korkma
Cok tesekkur ediyorum cevabin icin canim.. Allahim seninde kucagina almayi nasip etsin..Merhaba cnm hayırlı olsun transferin.kiminde belirti oluyor kiminde hiç olmuyor.takılma belirtilere bol bol dinlen pozitif ol yeter.bn belirti yaşamadım öyle hatta yoktur dedim bir ara ama ikiz şükür .Allahım senide mucizesiyle mujdelendirsin cnm
İlk zamanlar gün gün farklı olabiliyor. Benim bir gün çok yoğun oluyordu bir gün çok hafif oluyordu. .bazen duraksiyorben yok diye ağlanıyorum .sen var diye :) ne olcak bizim bu ruh hallerimiz.
Çok iyi ben hala lekelenmelerden normal hayata geçemedim. Sürekli uzanıyorum.Cok olmadı canım ama sık sık acıkıyordum uyku hali vardı birde...Ama bugün gaye normal hissediyorum...Bol bol yürüdüm pazartesi doktor kontrolü var bakalım ne durumdayız...
Bende 10+3 um kizlar bulantilarimi biliyosunuz zaten hala siddetli ins. Saglikla aliriz bebelerimizi kucagimizacanım aramızda 5 gün var demek. bende 10+5 oldum bulantılar azaldı ama mide yanması arttı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?