Bende calisiyorum canim dogru diyosun.. insallah her sey iyi olurKötü düşünme cnim lütfen. Insallah hersey guzel gecicek. Bence sansliyiz bn calisiyorum mafolurdum herhalde
Insallah cnim bnim. Kimse atmadi resimmBende calisiyorum canim dogru diyosun.. insallah her sey iyi olur
Herkes uyudu herhalde :) kac gundur bende uyuyorum 8 de. Ama bugun direniyorum . Dizimi izliyorumInsallah cnim bnim. Kimse atmadi resimm
Bir kereden bisi olmaz canim korkmaArkadaşlar sizce bu progestan fitilini 3 buçuk saat geç kullansak birşey olurmu benim bugün sabahki fitilimi 3 buçuk saat geç kullanmak zorunda kaldım ve şimdi bi tedirginlik içime girdi yarın saat 10 da doktorda randevum var ama dedim belki aranızda benim gibi yapan olmuştur ve bebeğe zararı olmamıştır en azında içim rahatlar
Ahh ahh bn daha işten yeni cikiyorum 11de evde oluyorumHerkes uyudu herhalde :) kac gundur bende uyuyorum 8 de. Ama bugun direniyorum . Dizimi izliyorum
Günseli hoca en güzel.hamile midesi bulanmayandir çok severiz demişti ben gittiğimde o zaman yoktu ama.simdi var :)Ay masallah resmen belirgin.
Canim.yaa senin mi belirtin yoktu.bendee ilk randevuma ctesi gidicemde cok korkuyorum..en basindan beri en ufak belirtim olmadi. Degelerim.guzel yukselmisti. En son 5000 kusurdu.bidaha da yapmadim. Ama hala biseyim.yok turp gibiyim
ne bilim aslında benim midem çok hassastır hamile kalsam kötü olurum filan diyordum. ama maaşallahım var. ağrı konusunda bir şey diyemiyorum. ne opuda ne transferde ne de adetlerde ağrım filan olmaz. belki ona bağlıdır diyorum.Günseli hoca en güzel.hamile midesi bulanmayandir çok severiz demişti ben gittiğimde o zaman yoktu ama.simdi var :)
sen bu mesajı yazdığında ben çoktaaan uyumuştumAhh ahh bn daha işten yeni cikiyorum 11de evde oluyorum
Bn hayatim boyunca 2 defa istifra ettim oda yanlis ilac kullanimindan. Belkide oyuzden olmamis olabilir. Adet donemlerim.feci olurdu hastaneye gitmeden atlatamazdim ama 2 adet gecti masallah subanallah tık yok agri sanci namına :)Günseli hoca en güzel.hamile midesi bulanmayandir çok severiz demişti ben gittiğimde o zaman yoktu ama.simdi var :)
Ohh misss :))sen bu mesajı yazdığında ben çoktaaan uyumuştum
ben de hatırlamıyorum hiç böğğ yaptığımı...Bn hayatim boyunca 2 defa istifra ettim oda yanlis ilac kullanimindan. Belkide oyuzden olmamis olabilir. Adet donemlerim.feci olurdu hastaneye gitmeden atlatamazdim ama 2 adet gecti masallah subanallah tık yok agri sanci namına :)
Günaydın. Bende bugün 10 hafta 0 günlük oldum. Ama iki gündür bulantilarim azaldıYa bilmiyodum of ya ne yapacagiz ki 3 hafta 1 veriyolar randevuyu 3 hafta nasil beklicez biz hic düşünmüyorlar
Canım ben iğneyi öyle cok geç yapmıştım geçen gün bende biraz panik oldum. Doktor olabilir böyle şeyler etkilemez falan dedi haberin olsun.Arkadaşlar sizce bu progestan fitilini 3 buçuk saat geç kullansak birşey olurmu benim bugün sabahki fitilimi 3 buçuk saat geç kullanmak zorunda kaldım ve şimdi bi tedirginlik içime girdi yarın saat 10 da doktorda randevum var ama dedim belki aranızda benim gibi yapan olmuştur ve bebeğe zararı olmamıştır en azında içim rahatlar
Daha bugün 3 defa cikardim canim ama bi gün yoğun oluyo bulantilarin bi gun hafif bugün yoğun günümdeyim , hayirlisi hakkimizdaGünaydın. Bende bugün 10 hafta 0 günlük oldum. Ama iki gündür bulantilarim azaldı
Sizde durum nasil
Ihmal etme tabi bir hafta a gecince git tekrar.ben de 6+3te gorememistim.bugun hem bebegi gordum 12mm olmus.hem kalp atisi baslamis dedi doktor.strese girip canini fazla sikma insaallah sonu iyi olur.Kese gordum ama sanki kese oldugu bile belli degil daha dedi kandan bakti normal 3 hafta sonra gel dedi ama ben haftaya falan gidicem yine
Daha bugün 3 defa cikardim canim ama bi gün yoğun oluyo bulantilarin bi gun hafif bugün yoğun günümdeyim , hayirlisi hakkimizda
Şimdi baktım benimkide 400.bulantıları ve kusmaları olmayan arkadaşlarım gerçekten sızlanmayın belirtim yok diye :)) ben perişan haldeyim. Gün boyu bulantı kusmam var, nefret eder oldum artık. O nedenle maşallah size :)
Kızlar bir şey soracağım ben folbiol kullanıyorum ve 5 mg geçen bir arkadaş 400 mg dan bahsetmişti. Ee o zaman benimki eksik kalıyor, doktorda bir şey demedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?