• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Bende de kan pıhtılaşması falan yok ama hibor falan kullanıyorum cok yakıyor ya 3 dk hayattan soğutuyor yani. Ve 12. haftaya kadar devam dedi dr ben şok. Benim doktor günde 1 tane Türk kahvesi içebilirsin dedi onun bir zararı yok dedi haberin olsun

Demekki 12.haftaya kadar sabredeceğiz ,doğuma kadar yapanlar oluyor şükredelim öyleyse,3 dk uzun sürüyormuş sende bende 10 15 sn içinde geçiyor yakması ama fena tabi.
Ayy güzel haber bugün içeyim bir fincan.

Canim bends sen gibiyim .arada bir key daha Randevu Aldim.dr um sakincali oldugunu ultrason be kalp atisi dinlemenin vucuda isi gonderdigini bunun dusuk tehlikesini arttirdigini soyledi
Ya bilmiyodum of ya ne yapacagiz ki 3 hafta 1 veriyolar randevuyu 3 hafta nasil beklicez biz hic düşünmüyorlar

Ayyy rahatlanmazmi hic bi zaman o pit pit kalp atisini duymayacagiz saniyo insan ilk bebegimi duymadan kaybettim ben bunda da ayni seyi yasatmasin Rabbim kimseyede bizede insallah
Amin canim benim rabbim bunda duyursun bebeginin kalbini ins. Da duymakla bitmiyo anlaminda dedim istiyosun ki 2 gunde bir gideyim goreyim hala yerindemi sagliklimi diye

Günaydın kızlar :KK68:

Şu estrofem den bende bir kurtulsaydım aslında hepsinden :) bende kan pıhtılaşması olmadığı halde Coraspin ve hibor verdiler neden acaba:KK51:hibor göbek çevremi mosmor yaptı ,ecza deposuyum sanki:KK48:

Bir sıcak basıyor sorma bu estrofem de yapıyormuş.
Ben çay sadece sabahları çok açık bir bardak içiyorum ,Türk kahvesi tiryakisiyim transferden beri onuda içmiyorum kafein var diye hasretim çaya kahveye:KK54:
Su,ayran,süt,taze sıkılmış meyve suyu tüketiyorum.
canım ben hiç sormadım ama alper mumcunun sitesinde görmüştüm günde 1 fincan içebilirsin.

Arkadaşlar sizce bu progestan fitilini 3 buçuk saat geç kullansak birşey olurmu benim bugün sabahki fitilimi 3 buçuk saat geç kullanmak zorunda kaldım ve şimdi bi tedirginlik içime girdi yarın saat 10 da doktorda randevum var ama dedim belki aranızda benim gibi yapan olmuştur ve bebeğe zararı olmamıştır en azında içim rahatlar

Arkadaşlar sizce bu progestan fitilini 3 buçuk saat geç kullansak birşey olurmu benim bugün sabahki fitilimi 3 buçuk saat geç kullanmak zorunda kaldım ve şimdi bi tedirginlik içime girdi yarın saat 10 da doktorda randevum var ama dedim belki aranızda benim gibi yapan olmuştur ve bebeğe zararı olmamıştır en azında içim rahatlar
canım uzun zamandır kullandığın için bi kereyle bişey olmaz. bende sabah 8de koymam gereken fitili uyuyakaldığım için 10:30 da koymuştum bişey olmaz endişelenme

Kızlar ben transferden sonra crinone jel ve climara bant kullaniyodum kalp atışı duyduktan sonra bantı biraktirdi dünde jeli biraktirdi. Normal mi sizce sizin soylemis oldugunuz hicbi ilacı igneyi bilmiyorum kullanmadimda ters biseyler yoktur dmi?

Kızlar hadi son ultrason resimlerimizi paylaşalım haftasını yazarak ne dersiniizzz??? Bence çok eğlenceli olabilir
9+4
20170302_173644.jpg
20170301_145357.jpg

canım uzun zamandır kullandığın için bi kereyle bişey olmaz. bende sabah 8de koymam gereken fitili uyuyakaldığım için 10:30 da koymuştum bişey olmaz endişelenme
Sağol canım bugün çok tedirgin olmuştum çünkü başka iğne ilaç kullanmıyorum bi bu zaten onuda unutunca :KK17:

Kizlar burda hic kimse birbirini tanimiyo sanirim ama en ozel en guzel en heyecanli anlarimizi burda paylasiyoruz ne kadar guzel bi duygu bu yaa en ka4amsar oldugum da bile burdaki arkadaslar rahatlatti benim icimi sagolun hepini.z Allah hepinizdrn razi olsun watsap grubumu kursak napsak surekli iletisim halinde olmayi kendi adima cok isterdim
Kızlar ben transferden sonra crinone jel ve climara bant kullaniyodum kalp atışı duyduktan sonra bantı biraktirdi dünde jeli biraktirdi. Normal mi sizce sizin soylemis oldugunuz hicbi ilacı igneyi bilmiyorum kullanmadimda ters biseyler yoktur dmi?
Igne vermedimi hic
Yoktur canim doktordan iyimi bilicez hic igne vermedimi

Ay masallah resmen belirgin.
Canim.yaa senin mi belirtin yoktu.bendee ilk randevuma ctesi gidicemde cok korkuyorum..en basindan beri en ufak belirtim olmadi. Degelerim.guzel yukselmisti. En son 5000 kusurdu.bidaha da yapmadim. Ama hala biseyim.yok turp gibiyim :KK43:
Ahahahah bndim kuzum o :) doktor dün bidaha sordu belirtiler ne durumda diye dedim hala zerre bisey yok. Ohh ohh masallah artikta olmaz dedi :) hic korkma canım cok şükür hersey yolunda

Kizlar burda hic kimse birbirini tanimiyo sanirim ama en ozel en guzel en heyecanli anlarimizi burda paylasiyoruz ne kadar guzel bi duygu bu yaa en ka4amsar oldugum da bile burdaki arkadaslar rahatlatti benim icimi sagolun hepini.z Allah hepinizdrn razi olsun watsap grubumu kursak napsak surekli iletisim halinde olmayi kendi adima cok isterdim

Igne vermedimi hic

Yoktur canim doktordan iyimi bilicez hic igne vermedimi
Hayir cnim transferden sonra kullanmadim

Ahahahah bndim kuzum o :) doktor dün bidaha sordu belirtiler ne durumda diye dedim hala zerre bisey yok. Ohh ohh masallah artikta olmaz dedi :) hic korkma canım cok şükür hersey yolunda
Sanslimiyiz sanssizmiyiz bilemedimki. Insallah benimde her sey yolunda giderde.. varsin olmasin belirti.. simdilik endiseli bekliyorum..nerdeyse bugunde kan vercektim.transferin 28. Gunu oldu. Oteki adetim gelecek . 19.gun iste 5119 du. Leke vs de olmadi. Kotu surprizle karsilasmam umarim..

Sanslimiyiz sanssizmiyiz bilemedimki. Insallah benimde her sey yolunda giderde.. varsin olmasin belirti.. simdilik endiseli bekliyorum..nerdeyse bugunde kan vercektim.transferin 28. Gunu oldu. Oteki adetim gelecek . 19.gun iste 5119 du. Leke vs de olmadi. Kotu surprizle karsilasmam umarim..
Kötü düşünme cnim lütfen. Insallah hersey guzel gecicek. Bence sansliyiz bn calisiyorum mafolurdum herhalde

Back