• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar sizce bu progestan fitilini 3 buçuk saat geç kullansak birşey olurmu benim bugün sabahki fitilimi 3 buçuk saat geç kullanmak zorunda kaldım ve şimdi bi tedirginlik içime girdi yarın saat 10 da doktorda randevum var ama dedim belki aranızda benim gibi yapan olmuştur ve bebeğe zararı olmamıştır en azında içim rahatlar
Bir kereden bisi olmaz canim korkma

Ay masallah resmen belirgin.
Canim.yaa senin mi belirtin yoktu.bendee ilk randevuma ctesi gidicemde cok korkuyorum..en basindan beri en ufak belirtim olmadi. Degelerim.guzel yukselmisti. En son 5000 kusurdu.bidaha da yapmadim. Ama hala biseyim.yok turp gibiyim :KK43:
Günseli hoca en güzel.hamile midesi bulanmayandir çok severiz demişti ben gittiğimde o zaman yoktu ama.simdi var :)

Günseli hoca en güzel.hamile midesi bulanmayandir çok severiz demişti ben gittiğimde o zaman yoktu ama.simdi var :)
ne bilim aslında benim midem çok hassastır hamile kalsam kötü olurum filan diyordum. ama maaşallahım var. ağrı konusunda bir şey diyemiyorum. ne opuda ne transferde ne de adetlerde ağrım filan olmaz. belki ona bağlıdır diyorum.
günaydın bu arada herkese :KK54: mesai bana başladı, ama cumanın verdiği sevinçle :KK71:

Bn hayatim boyunca 2 defa istifra ettim oda yanlis ilac kullanimindan. Belkide oyuzden olmamis olabilir. Adet donemlerim.feci olurdu hastaneye gitmeden atlatamazdim ama 2 adet gecti masallah subanallah tık yok agri sanci namına :)

Bn hayatim boyunca 2 defa istifra ettim oda yanlis ilac kullanimindan. Belkide oyuzden olmamis olabilir. Adet donemlerim.feci olurdu hastaneye gitmeden atlatamazdim ama 2 adet gecti masallah subanallah tık yok agri sanci namına :)
ben de hatırlamıyorum hiç böğğ yaptığımı... o_O
maşallahh maşallahhhh :nazar: sorun olmasın da. rahat geçsin. ben de en azından yarın rahat bir nefes alırım :kahve:

Arkadaşlar sizce bu progestan fitilini 3 buçuk saat geç kullansak birşey olurmu benim bugün sabahki fitilimi 3 buçuk saat geç kullanmak zorunda kaldım ve şimdi bi tedirginlik içime girdi yarın saat 10 da doktorda randevum var ama dedim belki aranızda benim gibi yapan olmuştur ve bebeğe zararı olmamıştır en azında içim rahatlar
Canım ben iğneyi öyle cok geç yapmıştım geçen gün bende biraz panik oldum. Doktor olabilir böyle şeyler etkilemez falan dedi haberin olsun.

Bn fitiljmı falan saatli yapmıyorum. Doktor kasma kendini kullanman onemli olan .sabah 9 da vuruldum aaa 10 11 olmaz diye bir saçmalık yok dedi.paranoya olmayalım rahat olalim

bulantıları ve kusmaları olmayan arkadaşlarım gerçekten sızlanmayın belirtim yok diye :)) ben perişan haldeyim. Gün boyu bulantı kusmam var, nefret eder oldum artık. O nedenle maşallah size :)
Kızlar bir şey soracağım ben folbiol kullanıyorum ve 5 mg geçen bir arkadaş 400 mg dan bahsetmişti. Ee o zaman benimki eksik kalıyor, doktorda bir şey demedi.

Kese gordum ama sanki kese oldugu bile belli degil daha dedi kandan bakti normal 3 hafta sonra gel dedi ama ben haftaya falan gidicem yine
Ihmal etme tabi bir hafta a gecince git tekrar.ben de 6+3te gorememistim.bugun hem bebegi gordum 12mm olmus.hem kalp atisi baslamis dedi doktor.strese girip canini fazla sikma insaallah sonu iyi olur.

Daha bugün 3 defa cikardim canim ama bi gün yoğun oluyo bulantilarin bi gun hafif bugün yoğun günümdeyim , hayirlisi hakkimizda

Allah yardimcin olsun canım.

bulantıları ve kusmaları olmayan arkadaşlarım gerçekten sızlanmayın belirtim yok diye :)) ben perişan haldeyim. Gün boyu bulantı kusmam var, nefret eder oldum artık. O nedenle maşallah size :)
Kızlar bir şey soracağım ben folbiol kullanıyorum ve 5 mg geçen bir arkadaş 400 mg dan bahsetmişti. Ee o zaman benimki eksik kalıyor, doktorda bir şey demedi.
Şimdi baktım benimkide 400.
Bulantı kusmam yok ama transfere giderken 57.5 olan ben bu sabah itibariyle 54.8 . Maşallah yok bacağım ağrır, kasığım ağrır hep bir tedirginlik endişe birşey olacak diye ,birde kokulara tahammülüm yok kendi saçım bile kokuyor.

Biraz önce tüp bebek merkezi mi aradım bugün itibariyle 9+1 oldum 10.haftanın içine girdim 4, 5 güne estrofemi ve crinone jeli bırakın dediler.

Back