Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Cnm hiç belli olmaz ben burda kan degeri düşük olup ikiz olanı çok gördüm genelde çok yüksekse daha kolay tahmin yapılıyor sadece okdr :) ultrasona gitmedinmi belli olur aslında
Canim son adet tarihine gore hesaplarsak 4 hafta 4 gunlugum cok erken degilmi biraz sabredip en azindan 6 haftalik olayim canimsence

Evet canim bende dedim tekrar edermisiniz 10 bin 980 dedi valla canim nasip artik saglikli sihhatli hayirli olsunda ikiz tekiz farketmez.deger birden artmis gorunce sasirdim acaba dedim bende
Düşük başlamış ama sonradan artmış bence ikiz benimde ikiz 11.gün 250 13.gn 560 20.gün 15460 sonradan fırlıyor değer ilk değerler iki katı arttı bendede

Düşük başlamış ama sonradan artmış bence ikiz benimde ikiz 11.gün 250 13.gn 560 20.gün 15460 sonradan fırlıyor değer ilk değerler iki katı arttı bendede
Simdi tekrar arayip sorcam canim hemsire acaba senin dedigin gibi 1000 de banami yanlis soyledi bakicam

Kızlar dün benim 15 dk kadar süren bir kanamam oldu apar topar Dr a gittik Saat 19 da Kendi Dr um hastanede yoktu başka bir doğum Dr baktı progeston iğne yaptılar gece hastanede kaldım öğleye doğru çıktım tedbir amaçlı tuttu. 5 gün günde 2 progeston iğne yazdı 1 Ayda rapor yazdı Dr. Dr ultroson aletini karnıma bastırarak baktı bebişime zarar verecek diye ödüm koptu daha sonrası bu basmadan dolayı karnımda ağrı olmadı. Sizlerin doktoru da böyle ultroson aletini bastırarak baktı mı kızlar

bi sorun yoktur canım çünkü bazen belirtiler kaybolabiliyormuş benim hamileligimin başından beri hiç bulantım ve belirtim olmadı benimde
Evet canım benimde bi bakıyorsun göğüslerin ağrısı bayağı azalmış başlıyorum kuruntu yapmaya gece uyanıyorum bakıyorum ağrı hat Safa'da belirti insanı düşünce olarak dengesizleştiriyo Rabbim bugünlerimizi sağlıkla geçirmemizi ve bebeğimizi kucağımıza almamızı nasip etsin

Evet canim bende dedim tekrar edermisiniz 10 bin 980 dedi valla canim nasip artik saglikli sihhatli hayirli olsunda ikiz tekiz farketmez.deger birden artmis gorunce sasirdim acaba dedim bende
Maşşallah değerin böyle artmışsa kesin ikiz bence hadi hayırlısı ne hikmetse bu ayki tüp bebek anneleri çoğu ikiz bekliyo Rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin

Geçmiş olsun cnm bende ciddi bi kanama yaşamıştım 7. Haftada doktorun ultrasonla bastırmasından bşy olmaz korkma :) öyle basit şeylerle bebek gidecek olsa bizim kımıldamamız Laz'ım:) sen bolca uzan en iyi ilaç uzanmak kanamada ..

Decavit nasıl canım mide agrisi falan yapıyor mu
hayır canım yapmıyor.ben cok memnunum.içerisinde gerekli olan tüm vitamin ve folic takviyesi var.Dr um artık bu asamadan sonra folbiol a gerek yok dedi cunku folbiol sadece folic asit diğer takviyeleri de alma vaktin geldi dedi

benim doktorumda görmek için bastırıyor. bebek 7 kat içimizde birşey olmaz canım üzme kendini.

Canim bence doktor diger keseyi gormemistir saten daha 6 haftalik bile olmamissin tekrar kontrole gittiginde ikize hazirlikli ol canim
bugün 6+0 haftalık oldum canım yarın 7 haftanın içinde yazar. :) valla alttan baktı tek gözüktü. değerim 134 den 1034 de yükseldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…