Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun canım bebişlerimiz için katlanıcaz çaresi yok. Bende günde 3 defa estrafem, günde 2 kere sabah akşam crinino jel, folic trio haftada 1 proloton iğne, günde 1 clexane kan sulandırıcı iğne kullanıyorum Rabbim bebeklerimize sağlık versin sağlıkla kucaklayalım inşCnm hafta da birse geçer acısı hergün geçmesine fırsat olmadan diğeri yapılıyor ( ben de acaba proluton a kı geçsem diyorum hiç değilse bi kaç güne iyileşir
ben iğne kullanmıyorum. sabah 3 tane estrofem alıyorum. bunun dışında forbiol,elevit,coraspin,kan sulandırıcı iğne,crinone jel sabah akşam,haftada 1 tane proluton iğne vuruluyorum. 12. haftaya kadar devam dediBende estrofem hariç hepsine devam edicem cnm ya hergün iğne vuruluyorum o mahvetti beni başta hiç sorun yoktu ama şuan kalçam hep beze oldu
Yağlı bir iğne olduğu için yakıyor cnm.vuran hemşire yavaş yavaş sikarsa daha rahat oluyordün Dr bana proloton iğne yazdı haftada 1. İlk igneyi dün yaptırdık Çok yakıcı iğne halen yeri acıyor
Canim transfer tarihin nezamn di belki onunla alakalıdırArkadaslar ben tup bebek tedavisiyle hamile kaldim. 6+4ve bugun vajinal muayene oldum.doktor bebek gorunmuyor haftaya tekrar gel bakalim dedi.baska da bisey demedi.bu kadar gec gorunmemesi normal mi acaba.
Canım elevit yerine decavit kullansana, onda domuz jelatini olduğu belirlendi. Birde erken değil mi? 3 aydan sonra kullanmıyormuyduk onu?ben iğne kullanmıyorum. sabah 3 tane estrofem alıyorum. bunun dışında forbiol,elevit,coraspin,kan sulandırıcı iğne,crinone jel sabah akşam,haftada 1 tane proluton iğne vuruluyorum. 12. haftaya kadar devam dedi
Kızlar biliyormusun uz bilmm ama bn aydınlatayım. ANALIK HAKKI SİGORTASI bu sosyal güvencesi olmayan gebe kadinlarin yararlandığı bir sigorta.yani sosyal güvenceniz varmı dendiğinde analık hakkından yarlarlanacagim devletin hamile annelere sumduğu bir hak.bilin istedim.
Valla cnm skg li ölürsün .tekil gebeliklerde doğumdan sonrakı 6 taşa 8 haftaya kadarda suruyor.her alanda olmalı .sigortalı bir hasta gibi yaniMerhaba canim yaa ben de onu arasiriyodum. O dedgin sigortadan sadece kadin dogum muayenelerinde mi yararlaniyosun yoksa diger butun bolumlerden yararlanabiliyo musunuz?
Yani mesela atiyorum skg ile anlasmali ozel bir kuruma goz icin gittiginde de o dedigin sigorta geçerli mi?
vitaminler ilk 3 ay için önemliymiş. tüp bebek doktoru verdi zaten evde 1 kutu vardı o bitsin elevit değil imom kullanacağım en iyisi oymuş. buradaki doktorum elevit mide bulantısı yapar bitince imom kullan dediCanım elevit yerine decavit kullansana, onda domuz jelatini olduğu belirlendi. Birde erken değil mi? 3 aydan sonra kullanmıyormuyduk onu?
27ocakti canim ama adete gore hesaplaniyo ya ne biliyim bilemedimCanim transfer tarihin nezamn di belki onunla alakalıdır
Bende bunu kullanıyorum cnm 3 aydır hatta folik asit vermedi ayrıca içinde var diye omega içeren tek vitamin baya araştırdım gerçekten çok iyi ... tavsiye ederim herkesebunda balık yağıda varmışEki Görüntüle 1958288
ilk 3 ay mecburen forbiol kullanıyorum,bebeğin gelişimi için vitaminlerde çok önemliymiş diye ayrıca elevit vardı evde onu kullanıyorum. ama imom diğer vitaminlere göre gramajları daha yüksekmiş birde dediğin gibi tek omega içeren vitaminmiş. elevit bitince ona geçeceğimBende bunu kullanıyorum cnm 3 aydır hatta folik asit vermedi ayrıca içinde var diye omega içeren tek vitamin baya araştırdım gerçekten çok iyi ... tavsiye ederim herkese
Elevit kızımda kullanmıştım hem migdemi kötü yapmıştı hemde kabız olmuştumilk 3 ay mecburen forbiol kullanıyorum,bebeğin gelişimi için vitaminlerde çok önemliymiş diye ayrıca elevit vardı evde onu kullanıyorum. ama imom diğer vitaminlere göre gramajları daha yüksekmiş birde dediğin gibi tek omega içeren vitaminmiş. elevit bitince ona geçeceğim
evet öyle, ben hiç duymamıştım bu vitamini. denizlideki doktorum önerdi. diğerleri mide bulantısı yapar dedi. bunu kullan dedi hatta içeriğini doktor değil eczane söyledi. araştırdım dediğin gibi güzelmişElevit kızımda kullanmıştım hem migdemi kötü yapmıştı hemde kabız olmuştum
İmom kullandığımdan beri hiç kabız deilim içeri baya inceledim diger vitaminlerle kıyasladım açık ara fark atıyor bence doktor söylemese bile bu vitamini almak lazım :) hatta illa hamileyken deil emzirme döneminde yada normal zamanda bile alınmasında fayda varmış :)
Bana vermediler ya sadece 5 grlık folbiol kullanıyorum şuan. Hatta biraz kansızlığımda var, bu kontrolde sorayım bu vitamini. Al derse bende alayımvitaminler ilk 3 ay için önemliymiş. tüp bebek doktoru verdi zaten evde 1 kutu vardı o bitsin elevit değil imom kullanacağım en iyisi oymuş. buradaki doktorum elevit mide bulantısı yapar bitince imom kullan dedi
Kacinci gunuydu transferinizin ?ben en son 14 .gunde hcg yaptirdim 460 cikti simdi 24.gunumdeyim 28.gunde muayeneye gidicem ama benim doktorum hep vajinal bakalim diyoNormal muayene canım. Zaten 2 binin üstünde olunca değer kese gözüküyormuş. Benim geçen hafta değerim 2200dü o yüzden rahatlıkla gözüktü
Bende de varKızlar günaydın. Yahu ben kalça agrisindan ölcem galiba bu nedir böyle. Otursam kalkamiyorum kalksam oturamıyorum topallıyorum resmen (( yasiyomusunuz siz böyle bisey