- 26 Eylül 2012
- 173
- 72
- 98
Kalp sesi duydun mu cnm ben 6+1 de gitmeyi düşünüyorumbugün 6+0 haftalık oldum canım yarın 7 haftanın içinde yazar. :) valla alttan baktı tek gözüktü. değerim 134 den 1034 de yükseldi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalp sesi duydun mu cnm ben 6+1 de gitmeyi düşünüyorumbugün 6+0 haftalık oldum canım yarın 7 haftanın içinde yazar. :) valla alttan baktı tek gözüktü. değerim 134 den 1034 de yükseldi.
Çok sağol canım güzel morel verdin inş bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız cümleten yatağın içinden yazıyorum artık bol istirahat Zaman'ı akşam progeston iğne olmaya hastaneye gidicemGeçmiş olsun cnm bende ciddi bi kanama yaşamıştım 7. Haftada doktorun ultrasonla bastırmasından bşy olmaz korkma :) öyle basit şeylerle bebek gidecek olsa bizim kımıldamamız Laz'ım:) sen bolca uzan en iyi ilaç uzanmak kanamada ..
Sen ilaçlarını düzenli kullan bu hafta mümkün oldukça yat geçer İnan :)Çok sağol canım güzel morel verdin inş bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız cümleten yatağın içinden yazıyorum artık bol istirahat Zaman'ı akşam progeston iğne olmaya hastaneye gidicem
Çok Sağol canım cvbın için içimi rahattın.benim doktorumda görmek için bastırıyor. bebek 7 kat içimizde birşey olmaz canım üzme kendini.
İnş canım teşekkür ederim yeterki bebişlerimiz iyi olsunda biz tüm zorluklara katlanırızSen ilaçlarını düzenli kullan bu hafta mümkün oldukça yat geçer İnan :)
Kaçıncı haftada başladın canım?hayır canım yapmıyor.ben cok memnunum.içerisinde gerekli olan tüm vitamin ve folic takviyesi var.Dr um artık bu asamadan sonra folbiol a gerek yok dedi cunku folbiol sadece folic asit diğer takviyeleri de alma vaktin geldi dedi
hayır duymadım doktorum 4 martta çağırdı 7+1 olacam o günKalp sesi duydun mu cnm ben 6+1 de gitmeyi düşünüyorum
Uzan cnm benimde geliyor öyle korkma kan gelirse ama mutlaka doktora git kahve lekeler önemsizkızlar biraz önce sıvı şeklinde kahve akıntım oldu. sadece peçeteye geldi ve tekrar olmadı. doktoru aradım gelmeme gerek olmadığını korkma dedi. kırmızı olursa ve parça gelirse beni ara ama kahve lekeden korkma dinlen dedi. saat 5 gibi geldi 1dk sürmedi ve tekrarlamadı. korkmamalımıyım.
bayağı korktum doktoru aradım hemen sakin ol dedi.kan ve parça gelmedikçe sıkıntı yok dedi. plesantaya geçiş sırasında bazı kişilerde kahve leke olurmuş. belki odur. zaten peçete ile sildim bir daha olmadı. üzerinden 2 saat geçti. inşallah tekrarı olmaz. yarın doktora gidicem yinede içim rahat etsin diyeUzan cnm benimde geliyor öyle korkma kan gelirse ama mutlaka doktora git kahve lekeler önemsiz
Sen az uyuyormusun cnm bnm yanimdaeşim aramaya korkar oldu uyandirilinca ikizlerle deliriyoruzGünümün 18 saatini belkide daha fazlasını uyuyarak geçiriyorum. Sizce normal mi ?
Cnm benim 7. Haftada ayaklarıma kdr inen kanamam oldu hani öyle böyle deil hayatımda öyle kan görmedim pıhtı pıhtı parçalarda geldi düştü diye ağlamaktan mahfoldum tamda hastahaneye hasta ziyaretine gitmiştim tam orda oldu allahtan hemen doktor geldi igne serum falan oldum bebekler iyidi .. gerçekten o kanamayla bşy olmadıysa daha olmaz diyorum ama insan her lekede üzülüyor korkuyor o ayrı:)bayağı korktum doktoru aradım hemen sakin ol dedi.kan ve parça gelmedikçe sıkıntı yok dedi. plesantaya geçiş sırasında bazı kişilerde kahve leke olurmuş. belki odur. zaten peçete ile sildim bir daha olmadı. üzerinden 2 saat geçti. inşallah tekrarı olmaz. yarın doktora gidicem yinede içim rahat etsin diye
Ben 9 saat falan uyuyorum evde raporlu olduğumdan kendimide yormuyorum diye hiç uykum gelmiyor gün içinde :) pazartesi işe başlıycam büyük ihtimal işte ozaman belki yorulduğumdan erkek kalktıgımdan erken yatarım:)Sen az uyuyormusun cnm bnm yanimdaeşim aramaya korkar oldu uyandirilinca ikizlerle deliriyoruz
13.gunde cok fazla cikmamismi seninki yoksa benimkini dusuk cikmisCanım ben şuan 23. günümdeyim 13. günde 2269du. Bence karnından bakınca keseyi görür kalp atışını bilmem ama
tekrarı olmadı şükür. ama akşam jel koyduğumda çubukta az bişi içimdeki jeli almış kahve rengiydi. ama akıntı yada kanama olmadı. her zaman olan akıntım olduğundada şeffaf renkde oldu. içim biraz rahatladı.Cnm benim 7. Haftada ayaklarıma kdr inen kanamam oldu hani öyle böyle deil hayatımda öyle kan görmedim pıhtı pıhtı parçalarda geldi düştü diye ağlamaktan mahfoldum tamda hastahaneye hasta ziyaretine gitmiştim tam orda oldu allahtan hemen doktor geldi igne serum falan oldum bebekler iyidi .. gerçekten o kanamayla bşy olmadıysa daha olmaz diyorum ama insan her lekede üzülüyor korkuyor o ayrı:)
Sen ilaçlarını al ve bu ara uzanmaya bak düzelir .. yarın git doktora bebeği bi gör için rahat etsin
benimde 13. gün 1034 çıktı 3 gün sonrada vajinal ultrasonla gördüm keseyi13.gunde cok fazla cikmamismi seninki yoksa benimkini dusuk cikmis
ben kafamı koydum mu baygın gidiyorum. maşallah az uyuyorsun.Ben 9 saat falan uyuyorum evde raporlu olduğumdan kendimide yormuyorum diye hiç uykum gelmiyor gün içinde :) pazartesi işe başlıycam büyük ihtimal işte ozaman belki yorulduğumdan erkek kalktıgımdan erken yatarım:)
Cin gibiyim valla sabah erken kalkarım aslında ama evde sıkılıyorum diye bari yatayım diyorum :) ona rağmen az uyuyorum ama kızımda yaşlı teyzeler gibi otururken bile uyuyordum bu biraz deişik :)ben kafamı koydum mu baygın gidiyorum. maşallah az uyuyorsun.
Yok cnm korkma senin haftalarında oluyor 8. Haftadan sonra olmadı ara ara yorulunca falan oluyor artıkminikgelin kasık ağrın oluyormu. benim 3 gündür kasık ağrım var dünde bıçak batar gibiydi. bugünde leke olunca çok korktum. inş. birşey olmaz.