Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Çok sağol canım güzel morel verdin inş bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız cümleten yatağın içinden yazıyorum artık bol istirahat Zaman'ı akşam progeston iğne olmaya hastaneye gidicem

Sen ilaçlarını düzenli kullan bu hafta mümkün oldukça yat geçer İnan :)

kızlar biraz önce sıvı şeklinde kahve akıntım oldu. sadece peçeteye geldi ve tekrar olmadı. doktoru aradım gelmeme gerek olmadığını korkma dedi. kırmızı olursa ve parça gelirse beni ara ama kahve lekeden korkma dinlen dedi. saat 5 gibi geldi 1dk sürmedi ve tekrarlamadı. korkmamalımıyım.

Uzan cnm benimde geliyor öyle korkma kan gelirse ama mutlaka doktora git kahve lekeler önemsiz

Uzan cnm benimde geliyor öyle korkma kan gelirse ama mutlaka doktora git kahve lekeler önemsiz
bayağı korktum doktoru aradım hemen sakin ol dedi.kan ve parça gelmedikçe sıkıntı yok dedi. plesantaya geçiş sırasında bazı kişilerde kahve leke olurmuş. belki odur. zaten peçete ile sildim bir daha olmadı. üzerinden 2 saat geçti. inşallah tekrarı olmaz. yarın doktora gidicem yinede içim rahat etsin diye

Cnm benim 7. Haftada ayaklarıma kdr inen kanamam oldu hani öyle böyle deil hayatımda öyle kan görmedim pıhtı pıhtı parçalarda geldi düştü diye ağlamaktan mahfoldum tamda hastahaneye hasta ziyaretine gitmiştim tam orda oldu allahtan hemen doktor geldi igne serum falan oldum bebekler iyidi .. gerçekten o kanamayla bşy olmadıysa daha olmaz diyorum ama insan her lekede üzülüyor korkuyor o ayrı:)
Sen ilaçlarını al ve bu ara uzanmaya bak düzelir .. yarın git doktora bebeği bi gör için rahat etsin

Sen az uyuyormusun cnm bnm yanimdaeşim aramaya korkar oldu uyandirilinca ikizlerle deliriyoruz
Ben 9 saat falan uyuyorum evde raporlu olduğumdan kendimide yormuyorum diye hiç uykum gelmiyor gün içinde :) pazartesi işe başlıycam büyük ihtimal işte ozaman belki yorulduğumdan erkek kalktıgımdan erken yatarım:)

tekrarı olmadı şükür. ama akşam jel koyduğumda çubukta az bişi içimdeki jeli almış kahve rengiydi. ama akıntı yada kanama olmadı. her zaman olan akıntım olduğundada şeffaf renkde oldu. içim biraz rahatladı.

ben kafamı koydum mu baygın gidiyorum. maşallah az uyuyorsun.

minikgelin kasık ağrın oluyormu. benim 3 gündür kasık ağrım var dünde bıçak batar gibiydi. bugünde leke olunca çok korktum. inş. birşey olmaz.

ben kafamı koydum mu baygın gidiyorum. maşallah az uyuyorsun.
Cin gibiyim valla sabah erken kalkarım aslında ama evde sıkılıyorum diye bari yatayım diyorum :) ona rağmen az uyuyorum ama kızımda yaşlı teyzeler gibi otururken bile uyuyordum bu biraz deişik :)

minikgelin kasık ağrın oluyormu. benim 3 gündür kasık ağrım var dünde bıçak batar gibiydi. bugünde leke olunca çok korktum. inş. birşey olmaz.
Yok cnm korkma senin haftalarında oluyor 8. Haftadan sonra olmadı ara ara yorulunca falan oluyor artık
Korkma bi kaç gün daha kahve çamur gibi gelir jel fitil kullanıyorsun diye sonra düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…