Canim ben daha 5 haftalik hamileyim bende folbiol ve yaninda balik yagi kullanmaya calisiyom.bende bu imom u alsam yaninda folbiol almaya devam etcemmi ?bende kullanabilirmiyim?Elevit kızımda kullanmıştım hem migdemi kötü yapmıştı hemde kabız olmuştum
İmom kullandığımdan beri hiç kabız deilim içeri baya inceledim diger vitaminlerle kıyasladım açık ara fark atıyor bence doktor söylemese bile bu vitamini almak lazım :) hatta illa hamileyken deil emzirme döneminde yada normal zamanda bile alınmasında fayda varmış :)
Yok cnm sadece imom kullanacaksınCanim ben daha 5 haftalik hamileyim bende folbiol ve yaninda balik yagi kullanmaya calisiyom.bende bu imom u alsam yaninda folbiol almaya devam etcemmi ?bende kullanabilirmiyim?
Canım ben şuan 23. günümdeyim 13. günde 2269du. Bence karnından bakınca keseyi görür kalp atışını bilmem amaKacinci gunuydu transferinizin ?ben en son 14 .gunde hcg yaptirdim 460 cikti simdi 24.gunumdeyim 28.gunde muayeneye gidicem ama benim doktorum hep vajinal bakalim diyo
valla sormana gerek bile yok al canım. tüp bebek merkezi bana gerek yok sadece forbiol kullan dedi. nerede araştırdıysam vitaminlerin bu aylarda önemli olduğu yazıyordu. eleviti almaya başladım forbiolla beraber. burada kontrole gittiğim doktoruma söyledim. iyi yapmışın ama bu mide bulandırır bu bitince imom kullanmaya başla hem daha iyi dedi. bebeğe zararı yok faydası var. telefonla sor istersen.Bana vermediler ya sadece 5 grlık folbiol kullanıyorum şuan. Hatta biraz kansızlığımda var, bu kontrolde sorayım bu vitamini. Al derse bende alayım
ikisini alınca zararı yokmuş ama doktorlar gerek yok diyo. imom vitaminin içinde folik asit varmış. ama ben ikisinide alıyorum. tüp bebek merkezi bana kaybın olduğu için forbiolu kullan dedi.Canim ben daha 5 haftalik hamileyim bende folbiol ve yaninda balik yagi kullanmaya calisiyom.bende bu imom u alsam yaninda folbiol almaya devam etcemmi ?bende kullanabilirmiyim?
tüp bebek merkezi bana kaybım var diye forbiolu kullan dedi. arkadaşında kaybı varsa daha önce o yüzden forbiolu vermiştir.Yok cnm sadece imom kullanacaksın
Normalde bi hamilenin kullanması gereken folik asit 400 mg dır .. imomda 400 mg folik asit var .. ben ikiz hamileyim ona rağmen sadece imom kullanıyorum özellikle doktora sordum ayrıca almana gerek Yok dedi folik asit :) memnunum bende ne migde bulantısı yaptı nede kabız oldum .. sen yinede doktoruna sor istersen cnm
banada vajinal baktı keseyi gördüm. vajinal bakmanın bebeğe bir zararı yokkiKacinci gunuydu transferinizin ?ben en son 14 .gunde hcg yaptirdim 460 cikti simdi 24.gunumdeyim 28.gunde muayeneye gidicem ama benim doktorum hep vajinal bakalim diyo
Decavit nasıl canım mide agrisi falan yapıyor mu8.hafta bit once dr um folbiolu biraktirdi decavit Verdi simdi onu kullaniyorum
Benim de 31 ocaktı. Ben pazar gunu görmüştüm keseyi ama cihaz kaliteliydi. Emin ol cihaz da çok önemli. Bir hafta daha bekle tekrar gitm27ocakti canim ama adete gore hesaplaniyo ya ne biliyim bilemedim
bi sorun yoktur canım çünkü bazen belirtiler kaybolabiliyormuş benim hamileligimin başından beri hiç bulantım ve belirtim olmadı benimdeKızlar günaydın, herkes iyidir inşAllah..Bende idare ediyorum, 2 gündür sanki bulantı yok gibi, kontrolde 11 martta. Bi sorun yoktur inşAllah..
ayy maşallah canım ya, bulantı kusma gerçekten insanı mahvediyor. Ben kızımda 3 ay kustum, perişandım. Ama sanki bu hamilelik daha rahat geçiyor gibi ondan endişeleniyorum :)bi sorun yoktur canım çünkü bazen belirtiler kaybolabiliyormuş benim hamileligimin başından beri hiç bulantım ve belirtim olmadı benimde
Günaydın ben vitamin kullanmıyorum. Folic kullanıyorum. Doktora sordum vitamin verecekmisiniz diye folic kullanıyorsun ya cnm dedi.
benim gibi birileri olduğunu görünce endişem azalıyor . benimde hiç belirtim olmadı şu anda da yok.bi sorun yoktur canım çünkü bazen belirtiler kaybolabiliyormuş benim hamileligimin başından beri hiç bulantım ve belirtim olmadı benimde
Tesekkurler canim bende bugun aldiracagim.canim birsey daha sormak istiyorum benim 3.gun embriyosu 2 tane transfer ettilerYok cnm sadece imom kullanacaksın
Normalde bi hamilenin kullanması gereken folik asit 400 mg dır .. imomda 400 mg folik asit var .. ben ikiz hamileyim ona rağmen sadece imom kullanıyorum özellikle doktora sordum ayrıca almana gerek Yok dedi folik asit :) memnunum bende ne migde bulantısı yaptı nede kabız oldum .. sen yinede doktoruna sor istersen cnm
Cnm hiç belli olmaz ben burda kan degeri düşük olup ikiz olanı çok gördüm genelde çok yüksekse daha kolay tahmin yapılıyor sadece okdr :) ultrasona gitmedinmi belli olur aslındaTesekkurler canim bende bugun aldiracagim.canim birsey daha sormak istiyorum benim 3.gun embriyosu 2 tane transfer ettiler
12.gun 85
14.gun 210
20.gun 11000
Boyle az basliyan bidegerden ikiz olmaz dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?