• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Yok cnm korkma senin haftalarında oluyor 8. Haftadan sonra olmadı ara ara yorulunca falan oluyor artık
Korkma bi kaç gün daha kahve çamur gibi gelir jel fitil kullanıyorsun diye sonra düzelir
demekki bu sefer erkek olacak. jel kullanıyorum birde bugün proluton iğne vuruldum öğlen. tesadüf oldu.

demekki bu sefer erkek olacak. jel kullanıyorum birde bugün proluton iğne vuruldum öğlen. tesadüf oldu.
Bakalım hayırlısı olsun bi kızım var gönlümden 1 erkek 1 kız olsun geçiyor ama saglıklı olsun hertürlüsü ayrı güzel :)
Proloton igne çok etkili cnm bende haftada 1 vurunuyorum için rahat etsin yarın git gör tamamen rahatlarsın

Bakalım hayırlısı olsun bi kızım var gönlümden 1 erkek 1 kız olsun geçiyor ama saglıklı olsun hertürlüsü ayrı güzel :)
Proloton igne çok etkili cnm bende haftada 1 vurunuyorum için rahat etsin yarın git gör tamamen rahatlarsın
içimi rahatlattın vallah. çok sağol. bende haftada 1 vuruluyorum. bugün günüydü. iyi denk geldi leke olduğu güne

mucize gerçekten mucize
662851_e0cb36dfa1995961ea17ea09452a8544.jpg

kızlaaar kalsiyum için süt yada yoğurt tüketimini nasıl yapıyorsunuz? güvendiğim bir siteden doğal yoğurt sipariş ettim ama sıkıntı şu ki yıllardır market yoğurduna alıştığım için tadını yadırgadım. tabi katkısız olduğu için de çabuk ekşiyor. bu şekilde yiyemiyorum, yesem bile sakıncalı mı emin olamadım..

kızlaaar kalsiyum için süt yada yoğurt tüketimini nasıl yapıyorsunuz? güvendiğim bir siteden doğal yoğurt sipariş ettim ama sıkıntı şu ki yıllardır market yoğurduna alıştığım için tadını yadırgadım. tabi katkısız olduğu için de çabuk ekşiyor. bu şekilde yiyemiyorum, yesem bile sakıncalı mı emin olamadım..
Cnm bşy olmaz market yoğurdu ye hiç yememekten iyidir .. ben süt içemiyorum migdem bulanıyor yoğurt yada ayran içiyorum zaten yoğurt sütten daha kalsiyumlu...
bi kaç kez daha doğal yoğurt al alışırsın belki .. yada evde yap günlük süt bulabilirsen.. bende ev yoğurdu seviyodum hazır yoğurtlar yogurt gibi gelmiyor :)peynir muzda kalsiyumu yüksek onlardanda ye ;)

Cnm bşy olmaz market yoğurdu ye hiç yememekten iyidir .. ben süt içemiyorum migdem bulanıyor yoğurt yada ayran içiyorum zaten yoğurt sütten daha kalsiyumlu...
bi kaç kez daha doğal yoğurt al alışırsın belki .. yada evde yap günlük süt bulabilirsen.. bende ev yoğurdu seviyodum hazır yoğurtlar yogurt gibi gelmiyor :)peynir muzda kalsiyumu yüksek onlardanda ye :KK66:
peynir yiyorum ama peyniri de ekmeksiz yiyemiyorum. midem bulandıkça peynir ekmek yer oldum kilo almak da istemiyorum ilk aylarda. sütten çok ayran ve yoğurt tüketip beslenmeme çeşitlilik kazandırmak istiyorum. sorumluluk hissediyorum şuan benim depolarımı kullansa da 2-3 hafta sonra sonra yediklerimden istifade edecek kuzum. temiz ve doğru beslenmek istiyorum.
bebekler için minik kutularda baby mix var sade yoğurt, %100 doğal yazıyor ama güvenilir mi ne dersin?

Hibordan nefret ediyorummmmmmm ya şu zamana kadar kullandığım en kötü iğne olma adayı

Ben crinone jelden artık nefret eder oldum :)
Hibor da göbek çevremde çok morluk yaptı.

Günaydın anne adayları:KK25:
Dün başka bir Dr kontrole gittim ,bebek büyüyormu kalbi atmaya devam ediyormu diye tabi 2 kaybım olduğu için bir hayli endişeleniyorum,kullandığım ilaçları sordu sabah 2 akşam 2 aldığım estrofem için çok fazla, bebeğe zararı var 3 e düşür haftaya 2 ye yavaş yavaş azalt birden kesmek olmaz dedi,tüp bebek merkezi 10.haftada keseceğiz tamamen dedi ,şimdi ben ne yapacağımı bilmiyorum ve dünden beri kafam çok karışık :KK61:yavruma zarar verirmi?birden kesince kanama yaparmı ?bunun gibi bir sürü soru kafamda.
Benim gibi günde 4 adet kullanan varmı arkadaşlar ?

Dün başka bir Dr kontrole gittim ,bebek büyüyormu kalbi atmaya devam ediyormu diye tabi 2 kaybım olduğu için bir hayli endişeleniyorum,kullandığım ilaçları sordu sabah 2 akşam 2 aldığım estrofem için çok fazla, bebeğe zararı var 3 e düşür haftaya 2 ye yavaş yavaş azalt birden kesmek olmaz dedi,tüp bebek merkezi 10.haftada keseceğiz tamamen dedi ,şimdi ben ne yapacağımı bilmiyorum ve dünden beri kafam çok karışık :KK61:yavruma zarar verirmi?birden kesince kanama yaparmı ?bunun gibi bir sürü soru kafamda.
Canım ben transferden bu yana günde 6 kullanıyorum önümüzdeki haftadan itibaren her hafta birer birer düşürücem. Aklına kötü şeyler getirme. Doktorlar da en az bizim kadar düşünüyorlardır bebişlerimizi.

peynir yiyorum ama peyniri de ekmeksiz yiyemiyorum. midem bulandıkça peynir ekmek yer oldum kilo almak da istemiyorum ilk aylarda. sütten çok ayran ve yoğurt tüketip beslenmeme çeşitlilik kazandırmak istiyorum. sorumluluk hissediyorum şuan benim depolarımı kullansa da 2-3 hafta sonra sonra yediklerimden istifade edecek kuzum. temiz ve doğru beslenmek istiyorum.
bebekler için minik kutularda baby mix var sade yoğurt, %100 doğal yazıyor ama güvenilir mi ne dersin?
bayb mix ye en azından zararı olmaz diye düşünüyorum senin ilk haftaların diye migden bulanıyordur 3 aydan sonra düzelir doğal yoğurtta yersin ben mesela fındık ceviz badem yiyemiyorum ismi bile migdemi bulandırıyor ama önümüzdeki ay bulantılar geçer diyorum yemeye başlarım ... zor elde edince böyle düşünüyoruz emin ol ne sefillikle yoksullukla yaşayan yerlerde hamileler var senden benden saglıklı doğuruyorlar .. dilencilerin yada Suriyelilerin kucaklarındaki bebekler nasıl saglıklı hergün yoğurt yumurta peynir meyve yememişlerdir .. onun için çok zorlama kendini zorladıkca insan strese giriyor

Kizlar bugun transferin 18. Gunu. Peceteye gelen acik kahve lekelenmem var.. igne de oluyorum aslinda ama.. :KK43:

Kizlar bugun transferin 18. Gunu. Peceteye gelen acik kahve lekelenmem var.. igne de oluyorum aslinda ama.. :KK43:
Canan nasilsin..sonucun pozitif oldu sanirim.. kirmizi olmadikca korkmayin diyorlar ama insan tedirgin oluyor. Druna yaz canim.hemen. ilk kez mi geliyo leke. Ayaginn altina yastik koy oyle yat..kalkma yerinden

Canan nasilsin..sonucun pozitif oldu sanirim.. kirmizi olmadikca korkmayin diyorlar ama insan tedirgin oluyor. Druna yaz canim.hemen. ilk kez mi geliyo leke. Ayaginn altina yastik koy oyle yat..kalkma yerinden
Iyiyim canim pozitif cikti hatta cok iyi geldi sonuclar. Bir kere daha olmustu fitilden igneye gecmistim.. sali gunu randevum var.. o zamana kadar yapacak birsey yok dediler... insan korkuyor...

Canım inşAllah bişey olmaz. Ben keseyi gördüğümde bıraktım. Zaten günde 2 alıyordum birden bıraktırdı. Çok şükür bişey olmadı. Sende azaltarak bırakacağın için birşey olmaz inşAllah..

Iyiyim canim pozitif cikti hatta cok iyi geldi sonuclar. Bir kere daha olmustu fitilden igneye gecmistim.. sali gunu randevum var.. o zamana kadar yapacak birsey yok dediler... insan korkuyor...
Hayirli olsun canim
Rahimdeki buyumeden filan olabiliyo.. mumkun oldugunca kalkmamaya calis. Tekrarlamaz insallah

Oyle yapacam artik canim.cuma tekrar gidicem.ama benim kese zaten gorunuyor bebek gorunmuyor
Canim zaten bu aşamada önce kese gorunur. Birde cihaz da çok önemli ben ilk gittiğimde kese ve bebek gorundu. Sonra başka doktora gittim sadece kese göründü. Suan cok iyi şekli falan çok düzgün kesenin ısallh bebiside en yakın zamnda gorursun

Back