- 14 Ocak 2017
- 761
- 882
- 18
- 35
Bence tek gebelik canim ikiz gebeliklerde daha yuksek degerde baslayip cok daha yüksek katlaniyorKizlar bende değerlerimi yazayım bana da yorum yapın. 31 ocak trqnsfer 5.gun 2 adet emriyo verildi.
7 gün 30
9 gün 65
11 gün 135
13 gun 348
15 gün 917
17 gün 2305
Yaklaşık ikibucuk kat artış var. İkiz gebelik 2 kattan fazla artışta mi yoksa ilk başlarda yüksek değer oldugunda mi suphrlenilir.
Ayda bir muhakkak kontrole gitmelisin.Ilk 3 ayda 1.5-2 arasında olmalıymış tsh degeriBende de hasimato var. Endokrinolojiye gidiyorsun değil mi. Nekadar sürede gidiyorsun. Ben önceden 3 ayda bir gidiyordum.şimdi nasıl olçak aklıma takıldı.
Ayy ne şok olur heee :)))Tabi cnm benim arkadaşım 8. Hafta ikiz olduğunu öğrendi ondan önce hep tekmiş gittiğinde
Yarın tekrar gidicem.
İnsallah
11 ocak 5.gün embiriyosu canım benim iki tane 5aa transfer edildi
Ayy pardon cnim son adet 11 ocakmis :)))Yarın tekrar gidicem.
İnsallah
11 ocak 5.gün embiriyosu canım benim iki tane 5aa transfer edildi
Geçmiş olsun canımm. Seni tekrar ne zaman çağırdı doktor?bi de hangi ilaçları kullaniyorsun şimdi?Ayy kızlar ben bulantıları geçtim çok fena kusuyorum. Bu sabah içim dışıma çıktı aç aç sarı su çıkıyo resmen. Mahvoldumgün içindede habire kusasım geliyor poşetle gezmeye başladım :)
Evet öyleymiş bugün sabah ilk defa içtiğim suyu çıkardım. . Teşekkürler canimBenim bi gün azaliyo bi gün cok siddetli oluyo canim bunu da rabbimin ödülü diyorum , her gün olsa bisi yiyemeyecegim hafifledigi günler rabbim bebegimin rizkini veriyo deyip rahat yiyip iciyorum
Evt cnm öyle olmuştur büyük ihtimal ama yinede 11. Gün için gayet güzel değerin cnmKizlar iki gun once 9. Gun beta hcg 375ti bugun 498 cikti... hemsirem iki embriyo da basta tutmus sonra biri dusmus olabilir dedi... boyle bir sey duydunuz mu?
bende oldu canım. hcg değerim 123-270-1043-2300 çıktı. 5.haftada 2 kese görüldü ama sonraki kontrolde keselerden birinin büyüdüğü diğerinin gerilediği görüldü. kaybolan ikiz sendromu diye araştırabilirsin. ama hcg ile buna karar vermek doğru gelmiyor banaKizlar iki gun once 9. Gun beta hcg 375ti bugun 498 cikti... hemsirem iki embriyo da basta tutmus sonra biri dusmus olabilir dedi... boyle bir sey duydunuz mu?
Dua et canim nolur insallah oyledir..Evt cnm öyle olmuştur büyük ihtimal ama yinede 11. Gün için gayet güzel değerin cnm
Anladim canim... tesekkurlerbende oldu canım. hcg değerim 123-270-1043-2300 çıktı. 5.haftada 2 kese görüldü ama sonraki kontrolde keselerden birinin büyüdüğü diğerinin gerilediği görüldü. kaybolan ikiz sendromu diye araştırabilirsin. ama hcg ile buna karar vermek doğru gelmiyor bana
3 hafta sonra gitcem, crinone jel, coraspin folbiol ve D vitamini canımGeçmiş olsun canımm. Seni tekrar ne zaman çağırdı doktor?bi de hangi ilaçları kullaniyorsun şimdi?
Canim miden bos kusmamaya calis cok ögürüp zorluyosun benim doktorum fazla zorlamadan dolayi kese rahimdan ayrilabilir düşük riski olur dedi o yuzden ye ic varsin miden dolu kus ben bazen cikaracagimi bile bile yiyorum daha rahat oluyo , allaha emanet bebeklerimiz , bide doktorum bana premesis tablet onerdi bulanti icin gunde iki defa iciyorum ilk baslarda ise yaramiyodu ama bu aralar yaramaaya basladi sanirim ilk zamanlar cok bulantim daha siddetliydi ondan ise yaramadiAyy kızlar ben bulantıları geçtim çok fena kusuyorum. Bu sabah içim dışıma çıktı aç aç sarı su çıkıyo resmen. Mahvoldumgün içindede habire kusasım geliyor poşetle gezmeye başladım :)
evet dün keseyi gördüm canım. benim 9. gün 134 13. gün 1034 dü canımMuayene ye gittin mi kese göründü mu. Ay bende yarın gitcem senin kese göründü galiba hcg kaçtı peki.
İşallah güzel sonuç alırsın .10. Tup de olsa duygular hisler aynı. Pozitif olBenim ilk tup bebek denemem ve transferimin 2. Gunu cok korkuyorum olmayacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?