• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Kizlar bende değerlerimi yazayım bana da yorum yapın. 31 ocak trqnsfer 5.gun 2 adet emriyo verildi.
7 gün 30
9 gün 65
11 gün 135
13 gun 348
15 gün 917
17 gün 2305

Yaklaşık ikibucuk kat artış var. İkiz gebelik 2 kattan fazla artışta mi yoksa ilk başlarda yüksek değer oldugunda mi suphrlenilir.
Bence tek gebelik canim ikiz gebeliklerde daha yuksek degerde baslayip cok daha yüksek katlaniyor

Ayy kızlar ben bulantıları geçtim çok fena kusuyorum. Bu sabah içim dışıma çıktı aç aç sarı su çıkıyo resmen. Mahvoldum :( gün içindede habire kusasım geliyor poşetle gezmeye başladım :)

Kizlar iki gun once 9. Gun beta hcg 375ti bugun 498 cikti... hemsirem iki embriyo da basta tutmus sonra biri dusmus olabilir dedi... boyle bir sey duydunuz mu?

Ayy kızlar ben bulantıları geçtim çok fena kusuyorum. Bu sabah içim dışıma çıktı aç aç sarı su çıkıyo resmen. Mahvoldum :KK43: gün içindede habire kusasım geliyor poşetle gezmeye başladım :)
Geçmiş olsun canımm. Seni tekrar ne zaman çağırdı doktor?bi de hangi ilaçları kullaniyorsun şimdi?

Kizlar iki gun once 9. Gun beta hcg 375ti bugun 498 cikti... hemsirem iki embriyo da basta tutmus sonra biri dusmus olabilir dedi... boyle bir sey duydunuz mu?
bende oldu canım. hcg değerim 123-270-1043-2300 çıktı. 5.haftada 2 kese görüldü ama sonraki kontrolde keselerden birinin büyüdüğü diğerinin gerilediği görüldü. kaybolan ikiz sendromu diye araştırabilirsin. ama hcg ile buna karar vermek doğru gelmiyor bana

bende oldu canım. hcg değerim 123-270-1043-2300 çıktı. 5.haftada 2 kese görüldü ama sonraki kontrolde keselerden birinin büyüdüğü diğerinin gerilediği görüldü. kaybolan ikiz sendromu diye araştırabilirsin. ama hcg ile buna karar vermek doğru gelmiyor bana
Anladim canim... tesekkurler

Ayy kızlar ben bulantıları geçtim çok fena kusuyorum. Bu sabah içim dışıma çıktı aç aç sarı su çıkıyo resmen. Mahvoldum :KK43: gün içindede habire kusasım geliyor poşetle gezmeye başladım :)
Canim miden bos kusmamaya calis cok ögürüp zorluyosun benim doktorum fazla zorlamadan dolayi kese rahimdan ayrilabilir düşük riski olur dedi o yuzden ye ic varsin miden dolu kus ben bazen cikaracagimi bile bile yiyorum daha rahat oluyo , allaha emanet bebeklerimiz , bide doktorum bana premesis tablet onerdi bulanti icin gunde iki defa iciyorum ilk baslarda ise yaramiyodu ama bu aralar yaramaaya basladi sanirim ilk zamanlar cok bulantim daha siddetliydi ondan ise yaramadi

Kızlar tuzlu bşyler yiyin migdeniz bulandıkca balkona yada cama çıkıp derin nefes alıp bulantıyı düşünmeyin iyi geliyor bana bunlar
Aşırı migde bulantım Yok ama gün içinde sürekli bi migde bulantısı var

Back