- 23 Ocak 2017
- 492
- 476
- 18
- 38
Hayatim kişisel bilgilerine gir assalarda in tahmini doğum tarihı yazio oraya tarihini yaz kaydet de .Nerden konuluyor takvim
Yada bnm takvimimin sonunda gebelik takvimi ekle gibi bi yazı var ona tıkla cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayatim kişisel bilgilerine gir assalarda in tahmini doğum tarihı yazio oraya tarihini yaz kaydet de .Nerden konuluyor takvim
Ohhh darısı kalp atisini duymaya ..az kalmış duyarsın bidaha kontrole .hakkında hayırlısı olsun
benim 13 ocak son adet 1 şubat transfer. adete göre hesabım 5+0 çıkıyordu bugün ultrasondada aynı çıktı
Nerden baktılar cnmKızlar 4+6 da keseyı göreemedik doktor erken dedi.salıya tekrar çağirdi ben yarın başka bir doktora daha gidicem inşallah görürüz.dış gebelıkten şüphelenıyorlar korkudan uykum kactı yemin ederim
Valla bilmiyorum ki son adet tarihim 17 ocak 2 şubatta 5. gün embriyosu 2 adet konuldu 14. gün değerim 2269 işte muayene 28 şubatta bekliyorum vallaNekadarlik gebesin cnm
Bn ikiz gebelik yaşıyorum.Valla bilmiyorum ki son adet tarihim 17 ocak 2 şubatta 5. gün embriyosu 2 adet konuldu 14. gün değerim 2269 işte muayene 28 şubatta bekliyorum valla
4+3 şuan 24 ekimde tahmini doğum hadi hayitlisiValla bilmiyorum ki son adet tarihim 17 ocak 2 şubatta 5. gün embriyosu 2 adet konuldu 14. gün değerim 2269 işte muayene 28 şubatta bekliyorum valla
Hayırlısı canım inşallah. Eşimin Doğum günü o gün valla hahhah. Ayyyy inşallah bende de 2 bebiş vardır yaa benim 9. gün 415ti4+3 şuan 24 ekimde tahmini doğum hadi hayitlisi
Cnm için rahat olsun bn keseyi zar zor görmüştüm. Hem transvajinal ultrasonla 4,5 5 haftalikken görülüyor en erkenKızlar 4+6 da keseyı göreemedik doktor erken dedi.salıya tekrar çağirdi ben yarın başka bir doktora daha gidicem inşallah görürüz.dış gebelıkten şüphelenıyorlar korkudan uykum kactı yemin ederim
Öyle gibi görünüyor. Zor valla ikiz bol bol dinlen cnm anı hareketten kaçınHayırlısı canım inşallah. Eşimin Doğum günü o gün valla hahhah. Ayyyy inşallah bende de 2 bebiş vardır yaa benim 9. gün 415ti
Benimde 14. Gün 2020 idi :)Valla bilmiyorum ki son adet tarihim 17 ocak 2 şubatta 5. gün embriyosu 2 adet konuldu 14. gün değerim 2269 işte muayene 28 şubatta bekliyorum valla
Veeeeeee şimdiii? Bebişin mi bebişlerin mi??Benimde 14. Gün 2020 idi :)
Bebişler :):):) seninde öyle bence :)Veeeeeee şimdiii? Bebişin mi bebişlerin mi??
İnşallaahhhh rabbim hepimize sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin. Olmayanlara da versin inşallahhhBebişler :):):) seninde öyle bence :)
Mşlh bu son zamanda bu forumda hep ikiz duydum çok bereketli aylar
Maşallah devamı gelir işallah Allah dileyip evlat hasreti çekenlerede nasip etsin..Bebişler :):):) seninde öyle bence :)
Bu arada 3uz de var sezenorhan bekliyor. İki kese gördüler kalp atiminida 3 kalp dinlemişler. Allahim esirgesinBebişler :):):) seninde öyle bence :)
Hadi mşlh ya bikerede 3 çocuk resmen mucize :) son sayfalarda aktiftim ya hiç görmedim rabbim hepimizin kucağını doldursun inş :)Bu arada 3uz de var sezenorhan bekliyor. İki kese gördüler kalp atiminida 3 kalp dinlemişler. Allahim esirgesin
alttanmı baktılarKızlar 4+6 da keseyı göreemedik doktor erken dedi.salıya tekrar çağirdi ben yarın başka bir doktora daha gidicem inşallah görürüz.dış gebelıkten şüphelenıyorlar korkudan uykum kactı yemin ederim
Vajınal bakıldı canım.Nerden baktılar cnm
4+6 da görğnmedi ama benim değerim 160 cıvarı idi.Cnm için rahat olsun bn keseyi zar zor görmüştüm. Hem transvajinal ultrasonla 4,5 5 haftalikken görülüyor en erken
evet cnmalttanmı baktılar
Canim kese 1500 lu degerlerde vajinal goruluyor diye biliyorum hemen panik yapma bence, bi kac gun sonra yeniden git, insallah saglikli bir gebelik yasarsin cnmVajınal bakıldı canım.
4+6 da görğnmedi ama benim değerim 160 cıvarı idi.
evet cnm