- 23 Ocak 2017
- 492
- 476
- 18
- 38
Cnm bidaha ki kontrolde görünür . Değerin 1500 ve üstünde ancak goruluralttanmı baktılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm bidaha ki kontrolde görünür . Değerin 1500 ve üstünde ancak goruluralttanmı baktılar
Son adet tarihin ne ? Kaçıncı gün transferi ?Vajınal bakıldı canım.
4+6 da görğnmedi ama benim değerim 160 cıvarı idi.
evet cnm
Yarın tekrar gidicem.Canim kese 1500 lu degerlerde vajinal goruluyor diye biliyorum hemen panik yapma bence, bi kac gun sonra yeniden git, insallah saglikli bir gebelik yasarsin cnm
İnsallahCnm bidaha ki kontrolde görünür . Değerin 1500 ve üstünde ancak gorulur
11 ocak 5.gün embiriyosu canım benim iki tane 5aa transfer edildiSon adet tarihin ne ? Kaçıncı gün transferi ?
bir araştırmada 5aa kalitedeki embriyoların çoğunlukla erkek cinsiyet olduklarını okumuştum. bakalım seninkilerin cinsiyeti ne olacakYarın tekrar gidicem.
İnsallah
11 ocak 5.gün embiriyosu canım benim iki tane 5aa transfer edildi
Bende de hasimato var. Endokrinolojiye gidiyorsun değil mi. Nekadar sürede gidiyorsun. Ben önceden 3 ayda bir gidiyordum.şimdi nasıl olçak aklıma takıldı.Günde 3 kez estorfem,corasprin,folikasit ve gunde 2 kez clexan 0.4 mg iğne kullanıyorum.Tabiki hasimato troidim icin her sabah eutroxy iciyorum.24 subatta yine kontrolüm var,gebelikte ki rutin tahlilleri istedi doktor.Toksoplazma,tam idrar,tam kan,t3 t4 gibi...
Benimki sağ salim gelsinde başka birşet istemiyorum kızımda 4aamesela .şu dış gebelık olayı bi kalksa.nasıl diş gebelık ben anlamadım kanama yok ağrı yok.herşey yolunda değerim sürekli yükseliyor bunlar dış gebelık olabılır diyorbir araştırmada 5aa kalitedeki embriyoların çoğunlukla erkek cinsiyet olduklarını okumuştum. bakalım seninkilerin cinsiyeti ne olacak
Ben transfer tarihine gore hesapladım 5+2 görünüyor bugün icin. Hesaplama transfere gore degil mi.4+6 günlük gebe görünüyorsun
21 ekimde tahmini doğum tarihin cnm oyle çıktı hesaplayicida
Muayene ye gittin mi kese göründü mu. Ay bende yarın gitcem senin kese göründü galiba hcg kaçtı peki.hakkında hayırlısı olsun
benim 13 ocak son adet 1 şubat transfer. adete göre hesabım 5+0 çıkıyordu bugün ultrasondada aynı çıktı
Oyyy kıyamam ya... sonunda bebis var sabir canım arkadaşım sabır. ..Ben delik deşiğim vallahi artık hissetmiyorum 17 gündür vuruluyorum
Transfer tarihini fln unut artık son adet tarıhıne göre.benim kıImdada öyle hesaplandı bundadaBen transfer tarihine gore hesapladım 5+2 görünüyor bugün icin. Hesaplama transfere gore degil mi.
canım en son ne zaman gittin? ben ilaç kullanıyordum değerlerim normaldi ama gebelik başladığı gibi hemen tsh yükseldi ilacımın dozunu yükselttiler. kimi doktor 2-3 haftada çağırıyor benimki ayda 1 tahlil yapalım dedi. ihmal etme tiroidin eksikliği düşük, ölü doğum, zeka geriliği bir sürü şeye sebep oluyor allah korusunBende de hasimato var. Endokrinolojiye gidiyorsun değil mi. Nekadar sürede gidiyorsun. Ben önceden 3 ayda bir gidiyordum.şimdi nasıl olçak aklıma takıldı.
canım kese görünecek büyüklüğe ulaşmadan ve rahim içinde görüntülenmeden bütün gebelikleri dış gebelik riskiyle inceliyorlar. hcg 2000 üstüne çıktığında vajinal ultrasonla görünüyor ama bazen çok küçük olduğu için görmeyip haftaya gel vs diyorlar. sen hcg 160 ken bakıldı yazmışsın sıkma canını.Benimki sağ salim gelsinde başka birşet istemiyorum kızımda 4aamesela .şu dış gebelık olayı bi kalksa.nasıl diş gebelık ben anlamadım kanama yok ağrı yok.herşey yolunda değerim sürekli yükseliyor bunlar dış gebelık olabılır diyor
Canım bu tek ikizde genelde işk tahlıl 3 şü rakamlarla oluyor.tabii en iyisini rabbim bilir sonradan ıkız oldugunu öğrenen de var.Kizlar bende değerlerimi yazayım bana da yorum yapın. 31 ocak trqnsfer 5.gun 2 adet emriyo verildi.
7 gün 30
9 gün 65
11 gün 135
13 gun 348
15 gün 917
17 gün 2305
Yaklaşık ikibucuk kat artış var. İkiz gebelik 2 kattan fazla artışta mi yoksa ilk başlarda yüksek değer oldugunda mi suphrlenilir.
kizimda 200 de görmüşüz doktorum öyle dedi.cok aıkıntıya aoktular beni 3 doktora danıştım hep aynı seyleri söyledilercanım kese görünecek büyüklüğe ulaşmadan ve rahim içinde görüntülenmeden bütün gebelikleri dış gebelik riskiyle inceliyorlar. hcg 2000 üstüne çıktığında vajinal ultrasonla görünüyor ama bazen çok küçük olduğu için görmeyip haftaya gel vs diyorlar. sen hcg 160 ken bakıldı yazmışsın sıkma canını.
Evet canım sabrediyorum hep o sonundaki mutluluk için vallaOyyy kıyamam ya... sonunda bebis var sabir canım arkadaşım sabır. ..
Maşallah ya allah kucağına alacağı günleri de göstersin inşallahBu arada 3uz de var @sezenorhan bekliyor. İki kese gördüler kalp atiminida 3 kalp dinlemişler. Allahim esirgesin
Bende baktırdım 2canım en son ne zaman gittin? ben ilaç kullanıyordum değerlerim normaldi ama gebelik başladığı gibi hemen tsh yükseldi ilacımın dozunu yükselttiler. kimi doktor 2-3 haftada çağırıyor benimki ayda 1 tahlil yapalım dedi. ihmal etme tiroidin eksikliği düşük, ölü doğum, zeka geriliği bir sürü şeye sebep oluyor allah korusun
Benim bi gün azaliyo bi gün cok siddetli oluyo canim bunu da rabbimin ödülü diyorum , her gün olsa bisi yiyemeyecegim hafifledigi günler rabbim bebegimin rizkini veriyo deyip rahat yiyip iciyorumBulantılar arada duraksayip yada azalip sonra tekrar devam mı eder..
Benim de tam tersine kizlar gebelikle beraber tsh degerim yukseldi 4.5 du doktirum hemen ilac basladi suan 1.9 za düştü ama hala ilacin dozunu artiriyo daha düşmesini neden istiyo anlamadim,sonucta dediginiz gibi düşüge zarar yuksegideBende baktırdım 2
1.9 çıktı şuan iyi bu hafta kesin gitcem ısallh sorun cikmaz