Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Canim kese 1500 lu degerlerde vajinal goruluyor diye biliyorum hemen panik yapma bence, bi kac gun sonra yeniden git, insallah saglikli bir gebelik yasarsin cnm
Yarın tekrar gidicem.
Cnm bidaha ki kontrolde görünür . Değerin 1500 ve üstünde ancak gorulur
İnsallah
Son adet tarihin ne ? Kaçıncı gün transferi ?
11 ocak 5.gün embiriyosu canım benim iki tane 5aa transfer edildi

ilk baktırmada tek kese görüp sonradan ikinci kese çıkan varmı ve kaçıncı haftada gözükdü

Bende de hasimato var. Endokrinolojiye gidiyorsun değil mi. Nekadar sürede gidiyorsun. Ben önceden 3 ayda bir gidiyordum.şimdi nasıl olçak aklıma takıldı.

bir araştırmada 5aa kalitedeki embriyoların çoğunlukla erkek cinsiyet olduklarını okumuştum. bakalım seninkilerin cinsiyeti ne olacak
Benimki sağ salim gelsinde başka birşet istemiyorum kızımda 4aamesela .şu dış gebelık olayı bi kalksa.nasıl diş gebelık ben anlamadım kanama yok ağrı yok.herşey yolunda değerim sürekli yükseliyor bunlar dış gebelık olabılır diyor

Kizlar bende değerlerimi yazayım bana da yorum yapın. 31 ocak trqnsfer 5.gun 2 adet emriyo verildi.
7 gün 30
9 gün 65
11 gün 135
13 gun 348
15 gün 917
17 gün 2305

Yaklaşık ikibucuk kat artış var. İkiz gebelik 2 kattan fazla artışta mi yoksa ilk başlarda yüksek değer oldugunda mi suphrlenilir.

Bende de hasimato var. Endokrinolojiye gidiyorsun değil mi. Nekadar sürede gidiyorsun. Ben önceden 3 ayda bir gidiyordum.şimdi nasıl olçak aklıma takıldı.
canım en son ne zaman gittin? ben ilaç kullanıyordum değerlerim normaldi ama gebelik başladığı gibi hemen tsh yükseldi ilacımın dozunu yükselttiler. kimi doktor 2-3 haftada çağırıyor benimki ayda 1 tahlil yapalım dedi. ihmal etme tiroidin eksikliği düşük, ölü doğum, zeka geriliği bir sürü şeye sebep oluyor allah korusun

canım kese görünecek büyüklüğe ulaşmadan ve rahim içinde görüntülenmeden bütün gebelikleri dış gebelik riskiyle inceliyorlar. hcg 2000 üstüne çıktığında vajinal ultrasonla görünüyor ama bazen çok küçük olduğu için görmeyip haftaya gel vs diyorlar. sen hcg 160 ken bakıldı yazmışsın sıkma canını.

Canım bu tek ikizde genelde işk tahlıl 3 şü rakamlarla oluyor.tabii en iyisini rabbim bilir sonradan ıkız oldugunu öğrenen de var.
kizimda 200 de görmüşüz doktorum öyle dedi.cok aıkıntıya aoktular beni 3 doktora danıştım hep aynı seyleri söylediler

Bende baktırdım 2
1.9 çıktı şuan iyi bu hafta kesin gitcem ısallh sorun cikmaz

Bende baktırdım 2
1.9 çıktı şuan iyi bu hafta kesin gitcem ısallh sorun cikmaz
Benim de tam tersine kizlar gebelikle beraber tsh degerim yukseldi 4.5 du doktirum hemen ilac basladi suan 1.9 za düştü ama hala ilacin dozunu artiriyo daha düşmesini neden istiyo anlamadim,sonucta dediginiz gibi düşüge zarar yuksegide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…