• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Hayirli olsun canim.tekrar.tekmiymis ..Seninde degerin yuksekti. Bide karnindanmi bakti...
Canım alttan baktı ama dediki sonradan ikiz çıkma durumları da oluyor dedi ama olsa görünürdü sanırım bi tane olsun sağlıklı olsun canım ya seninle aynı tarih 4 mart :)

Canım alttan baktı ama dediki sonradan ikiz çıkma durumları da oluyor dedi ama olsa görünürdü sanırım bi tane olsun sağlıklı olsun canım ya seninle aynı tarih 4 mart :)
Aynen canim.saglikli olsun..ben zaten 1 tane istiyorum . 2 olursa da alisiriz tabi..hayirlisi bakalim :) ben keseyi o zamana gorucem kalp duyamam herhalde. Aramizda 1 hafta var cunku

Hmm ben netten hesapladim adete gore 4+4 gorunuyor . 17 ocakti son adet. Seninle transferden1 hafta var. O yuzden sordum canim.

Tatlım mrb adet günlerimiz aynı da merak ettim keseyi gördün mü acaba
Hayir canim 4marta randevum. Ama benle bir arkadas daha vardi. O dun gordu. Bende persembe yaptirmistim en son 1248 cikti 14. Gun.
Gorunur sanirim dr 2 hafta sonrasi icin demisti yurt disina cikacagi icin sure 3 haftaya cikti. Sabirla bekliyorum

Hayir canim 4marta randevum. Ama benle bir arkadas daha vardi. O dun gordu. Bende persembe yaptirmistim en son 1248 cikti 14. Gun.
Gorunur sanirim dr 2 hafta sonrasi icin demisti yurt disina cikacagi icin sure 3 haftaya cikti. Sabirla bekliyorum
Bende en son perşembe yaptırdım 1190 çıktı cnm senin kaç embriyo kaçıncı gün embriyosuydu ben de yarın bakılmayı düşünüyorum kese için

Back